Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Inhoud

Coachella is een van de populairste muziekfestivals ter wereld en is terug in 2019. De line-up van dit jaar zit vol met enkele van de grootste namen in de muziekwereld en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Lees verder voor meer informatie over Coachella 2019, inclusief de line-up, tickets en meer.

Coachella 2019 line-up

Geschiedenis van Coachella

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Coachella 2019 wordt gegarandeerd een geweldig evenement! De line-up bevat enkele van de grootste namen in de muziek, zoals Eminem, die onlangs records brak met zijn Revival Tour-uitvoering van 'Lose Yourself'. Tyler the Creator reageerde ook zonder zang op de diss van Eminem. Met zoveel geweldige artiesten wordt Coachella 2019 zeker een onvergetelijke ervaring. Tickets zijn nu verkrijgbaar, dus mis de kans niet om enkele van de grootste namen in de muziek te zien! opwekkingstour eminem , eminem diss tyler .

Coachella 2019 Line-up

De Coachella-line-up van dit jaar zit boordevol met enkele van de grootste namen in de muziek. Headliners zijn onder meer Childish Gambino, Tame Impala en Ariana Grande. Andere opmerkelijke acts zijn onder meer Janelle Monae, The 1975, Solange en Khalid. De volledige line-up is te vinden hier .

Kaartjes

Tickets voor Coachella 2019 zijn nu beschikbaar. Algemene toegangskaarten zijn $ 429 en VIP-tickets zijn $ 999. Tickets kunnen worden gekocht hier . Het is belangrijk op te merken dat tickets beperkt zijn, dus het is het beste om ze zo snel mogelijk te kopen.

Haal het meeste uit uw ervaring

Coachella is een onvergetelijke ervaring en er zijn een paar dingen die je kunt doen om er het maximale uit te halen. Zorg er eerst voor dat u vooruit plant. Onderzoek de line-up en maak een schema van de acts die je wilt zien. Ten tweede, zorg ervoor dat je de benodigdheden meeneemt. Dit omvat zonnebrandcrème, een hoed en comfortabele schoenen. Zorg er ten slotte voor dat je gehydrateerd blijft. De woestijn kan heet zijn, dus het is belangrijk om de hele dag gehydrateerd te blijven.

FAQ

  • Q: Wanneer is Coachella 2019?
    A: Coachella 2019 vindt plaats van 12-14 april en 19-21 april.
  • Q: Hoeveel kosten kaartjes?
    A: Algemene toegangskaarten zijn $ 429 en VIP-tickets zijn $ 999.
  • Q: Wie treden er op Coachella 2019 op?
    A: Headliners zijn onder meer Childish Gambino, Tame Impala en Ariana Grande. Andere opmerkelijke acts zijn onder meer Janelle Monae, The 1975, Solange en Khalid.

Conclusie

Coachella 2019 belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Met een line-up boordevol enkele van de grootste namen in de muziekwereld wordt het zeker een gedenkwaardig evenement. Zorg ervoor dat u snel uw tickets koopt en plan vooruit om er zeker van te zijn dat u het meeste uit uw ervaring haalt. Kijk voor meer informatie bij de ambtenaar Coachella-website .

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

De beste manier om tickets te kopen voor de tour van Billie Eilish is via een officiële ticketverkoper. Dit zorgt ervoor dat u legitieme tickets koopt en niet wordt opgelicht. Enkele van de meest populaire ticketverkopers zijn Ticketmaster, Live Nation en AXS.

Lees Verder
Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber's nieuwe single 'E.T.A.' is een krachtig en emotioneel lied over de worstelingen van het leven. Het nummer is een weerspiegeling van Biebers eigen worstelingen en zijn reis naar zelfacceptatie. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, het belangrijk is om door te gaan en nooit op te geven.

Lees Verder