Tyler, The Creator reageert op Diss van Eminem zonder zang

Inhoud

Tyler, The Creator heeft gereageerd op de diss van Eminem zonder zang te gebruiken. De twee rappers hebben al een tijdje ruzie, en de reactie van Tyler wordt gezien als een manier om de vete te beëindigen zonder verdere escalatie. We kijken naar de reacties en wat dat betekent voor de twee rappers.

Tyler, The Creator reageerde onlangs op de diss van Eminem zonder zang te gebruiken. Hij plaatste een video op zijn Instagram-account waarin hij danste op het ritme van het nummer, wat een duidelijke reactie was op Eminems diss. De video is sindsdien viraal gegaan en veel fans prijzen Tyler voor zijn creatieve reactie. Tyler staat bekend om zijn creatieve en unieke benadering van muziek, en deze reactie is niet anders. Fans kunnen nu van de muziek genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over de songteksten en kunnen de creativiteit van Tyler's reactie waarderen.

Als je op zoek bent naar meer muziek om van te genieten, bekijk dan de songtekst toby mac of stream ASAP Rocky's At.Long.Last.AAP album nu.

tyler de maker eminem diss reactie instrumentaal

Achtergrond van de vete

De vete tussen Tyler, The Creator en Eminem begon in 2018 toen Eminem zijn album uitbracht Kamikaze . Op het album dissideerde Eminem Tyler, The Creator in het nummer Val . Tyler reageerde op de diss met een tweet waarin hij zei dat hij 'gevleid' was door de aandacht. Sindsdien hebben de twee weerhaken heen en weer geruild, waarbij Eminem een ​​diss-track uitbracht genaamd Dodelijk schot in 2018 en Tyler reageerde met een eigen diss-track genaamd Ik heb geen tijd! in 2019.

Tylers reactie

Tyler, The Creator reageerde op de diss van Eminem zonder zang te gebruiken. In plaats daarvan plaatste hij een foto van zichzelf op Instagram terwijl hij een shirt droeg met de woorden 'Ik ben niet bang' erop geschreven. Het shirt is een verwijzing naar de hit van Eminem Verlies uzelf , met de tekst 'Je kunt jezelf maar beter verliezen in de muziek, het moment / You own it, you better never let it go.' Door het shirt te dragen, geeft Tyler een bericht af dat hij niet bang is voor Eminem en niet terugdeinst voor de vete.

Wat betekent dit voor de vete?

Tyler's reactie op Eminem's diss zonder enige zang te gebruiken, wordt gezien als een manier om de vete te beëindigen zonder verdere escalatie. Door het shirt te dragen, geeft Tyler een bericht af dat hij niet bang is voor Eminem en niet terugdeinst voor de vete. Dit kan worden gezien als een teken dat Tyler klaar is om verder te gaan en de vete achter zich te laten. Het valt nog te bezien of Eminem in natura zal reageren of dat de vete zal voortduren.

De impact van de vete

De vete tussen Tyler, The Creator en Eminem heeft een grote impact gehad op de rapgemeenschap. Het heeft geleid tot discussies over de staat van rapmuziek en de rol van diss-tracks in het genre. Het heeft ook de aandacht gevestigd op zowel Tyler als Eminem, met fans van beide artiesten die partij kozen en debatteerden over de verdiensten van de muziek van elke rapper. De vete heeft ook het belang van respect in de rapgemeenschap benadrukt, met veel rappers die zich uitspreken tegen het gebruik van diss-tracks.

Conclusie

Tyler, The Creator reageerde op de diss van Eminem zonder zang te gebruiken. Door een shirt te dragen met de woorden 'Ik ben niet bang' erop geschreven, geeft Tyler een bericht af dat hij niet bang is voor Eminem en niet terugdeinst voor de vete. De vete tussen de twee rappers heeft een aanzienlijke impact gehad op de rapgemeenschap en leidde tot debatten over de staat van rapmuziek en de rol van diss-tracks in het genre. Het valt nog te bezien of Eminem in natura zal reageren of dat de vete tot een einde zal komen.

FAQ

  • Q: Wat leidde tot de vete tussen Tyler, The Creator en Eminem?
    A: De vete tussen Tyler, The Creator en Eminem begon in 2018 toen Eminem zijn album uitbracht Kamikaze . Op het album dissideerde Eminem Tyler, The Creator in het nummer Val .
  • Q: Hoe reageerde Tyler op de diss van Eminem?
    A: Tyler reageerde op de diss met een tweet waarin hij zei dat hij 'gevleid' was door de aandacht. Hij reageerde toen met een eigen diss-track Ik heb geen tijd! in 2019.
  • Q: Wat is de impact van de vete geweest?
    A: De vete heeft een aanzienlijke impact gehad op de rapgemeenschap en leidde tot debatten over de staat van rapmuziek en de rol van diss-tracks in het genre. Het heeft ook de aandacht gevestigd op zowel Tyler als Eminem, met fans van beide artiesten die partij kozen en debatteerden over de verdiensten van de muziek van elke rapper.

Vergelijkingstabel

Artiest Diss-track Jaar
Eminem Val 2018
Tyler, de Schepper Ik heb geen tijd! 2019

De vete tussen Tyler, The Creator en Eminem was interessant om te zien. Tyler's reactie op Eminem's diss zonder enige zang te gebruiken, wordt gezien als een manier om de vete te beëindigen zonder verdere escalatie. Het valt nog te bezien of Eminem in natura zal reageren of dat de vete tot een einde zal komen. Voor meer informatie over de vete, check out Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van The Guardian.

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder