afdruk

Lyrics Recensies en songbetekenissen

Eigenaar en verantwoordelijk voor de inhoud

Drievuldigheid Altdorf

Adres:

Kirchplein 1

94469 Altdorf

Duitsland

Contact

Telefoon: +49 (0) 9441 944-0

E-mail: [email protected]

Vrijwaring

De inhoud van deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden. We geven geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder controle staan ​​van Dreifaltigkeit-Altdorf. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Alles wordt in het werk gesteld om de website goed te laten werken. Dreifaltigkeit-Altdorf neemt echter geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze macht.