Zayn Malik neemt muziekvideo op voor 'I Don't Wanna Live Forever'

Inhoud

Zayn Malik neemt een videoclip op voor zijn single 'I Don't Wanna Live Forever' in Londen. Waar is Taylor Swift? Lees verder om meer te weten te komen over de videoclip en de samenwerking tussen Zayn en Taylor.

Zayn Malik neemt een videoclip op voor zijn single 'I Don't Wanna Live Forever' in Londen. Er werd lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Zayn en Taylor Swift en fans willen graag meer weten over de videoclip. Waar is Taylor Swift? Lees verder om meer te weten te komen over de videoclip en de samenwerking tussen Zayn en Taylor.

Zayn Malik heeft onlangs een videoclip uitgebracht voor zijn single 'I Don't Wanna Live Forever'. De video toont Zayn in verschillende omgevingen, van een donker en mysterieus bos tot een luxueus landhuis. De video wordt geprezen om zijn beelden en emotionele diepgang en is al snel een favoriet bij fans geworden. Fans van Zayn Malik en het nummer hebben reikhalzend uitgekeken naar de video, en die heeft het zeker opgeleverd. De video is een goed voorbeeld van Zayns kunstenaarschap en zijn vermogen om een ​​krachtige en ontroerende visuele ervaring te creëren. Fans van Zayn Malik en andere artiesten zoals KSI en J Cole moeten zeker de video voor “I Don’t Wanna Live Forever” eens bekijken. Verlies teksten KSI En J Cole-album uit 2014 zijn ook de moeite van het bekijken waard.Achtergrond van het lied

'I Don't Wanna Live Forever' is een nummer van Zayn Malik en Taylor Swift. Het werd op 9 december 2016 uitgebracht als onderdeel van de soundtrack van de film Vijftig tinten donkerder . Het nummer is geschreven door Swift, Sam Dew en Jack Antonoff en geproduceerd door Antonoff. Het is een midtempo pop- en R&B-nummer met teksten over het willen blijven in een relatie, ook al lukt het niet.

Opname van de muziekvideo

Zayn Malik is momenteel in Londen om de videoclip op te nemen voor 'I Don't Wanna Live Forever'. De videoclip wordt geregisseerd door Grant Singer, die eerder met Zayn heeft gewerkt aan de videoclip voor zijn single 'Pillowtalk'. Singer staat ook bekend om zijn werk met The Weeknd, Lorde en Halsey.

Waar is Taylor Swift?

Taylor Swift is niet in Londen met Zayn Malik voor de opname van de videoclip. Er wordt echter van haar verwacht dat ze in de video zal verschijnen. Het is onduidelijk of ze in de video te zien zal zijn of dat haar zang zal worden gebruikt. Het is ook onduidelijk of de video voor of na de film wordt uitgebracht Vijftig tinten donkerder is vrijgegeven.

Ontvangst van het lied

'I Don't Wanna Live Forever' is goed ontvangen door zowel fans als critici. Het nummer kwam binnen op nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst en werd Zayns eerste nummer één-single in de VS. Het bereikte ook de top 10 in verschillende andere landen, waaronder het VK, Australië en Canada.

Samenwerking tussen Zayn en Taylor

Fans hebben lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Zayn Malik en Taylor Swift. De twee zijn al enkele jaren bevriend en dit is de eerste keer dat ze samenwerken aan een nummer. Fans zijn benieuwd hoe de videoclip eruit zal zien en hoe de twee erin zullen omgaan.

Conclusie

Zayn Malik is momenteel in Londen om de videoclip op te nemen voor 'I Don't Wanna Live Forever'. Er werd lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Zayn en Taylor Swift en fans willen graag meer weten over de videoclip. Taylor Swift is niet in Londen met Zayn Malik voor het opnemen van de videoclip, maar er wordt van haar verwacht dat ze in de video zal verschijnen. Het nummer is goed ontvangen door zowel fans als critici, en fans zijn benieuwd hoe de videoclip eruit zal zien en hoe de twee erin zullen omgaan.

FAQ

 • Q: Wanneer werd 'I Don't Wanna Live Forever' uitgebracht?
  A: 'I Don't Wanna Live Forever' werd uitgebracht op 9 december 2016.
 • Q: Wie schreef 'I Don't Wanna Live Forever'?
  A: 'I Don't Wanna Live Forever' is geschreven door Taylor Swift, Sam Dew en Jack Antonoff.
 • Q: Wie regisseert de videoclip voor 'I Don't Wanna Live Forever'?
  A: De videoclip voor 'I Don't Wanna Live Forever' wordt geregisseerd door Grant Singer.
 • Q: Zal Taylor Swift te zien zijn in de videoclip?
  A: Het is onduidelijk of Taylor Swift in de videoclip te zien zal zijn of dat haar zang zal worden gebruikt.

Overzicht van de uitvoering van het nummer

Land Top positie
ONS 1
VK 2
Australië 3
Canada 4

Ga voor meer informatie over de samenwerking van Zayn Malik en Taylor Swift voor 'I Don't Wanna Live Forever' naar Dit artikel van Billboard, Dit artikel van Rolling Stone, en Dit artikel van The Guardian.

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder