ZAYN en PARTYNEXTDOOR's 'Still Got Time' - Lyrics Review

Inhoud

ZAYN en PARTYNEXTDOOR's 'Still Got Time' - Lyrics Review ZAYN en PARTYNEXTDOOR hebben hun nieuwe single 'Still Got Time' uitgebracht en we hebben de volledige songtekst review. Lees verder om erachter te komen waar het lied over gaat en wat het betekent.

ZAYN en PARTYNEXTDOOR hebben hun nieuwe single 'Still Got Time' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en het is een aanstekelijk, vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden. Maar wat betekent het lied? We hebben de volledige songtekstrecensie om u te helpen erachter te komen.

zayn heeft nog tijd partynextdoor single songteksten review

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over het leven ten volle leven en het meeste uit de tijd halen die je hebt. De teksten vertellen hoe het leven kort is en dat je er het beste van moet maken. Het refrein van het lied zegt: 'We hebben nog tijd, we hebben nog tijd, we hebben nog tijd om ons leven te leiden'. Dit is een herinnering om het meeste uit de tijd die je hebt te halen en deze niet te verspillen.

'Still Got Time' van ZAYN en PARTYNEXTDOOR is een aanstekelijke, vrolijke track die zeker in je hoofd blijft hangen. De teksten gaan over het leven ten volle leven en de tijd niet aan je voorbij laten gaan. Het refrein is vooral gedenkwaardig, met ZAYN die zingt 'We hebben nog steeds tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd , tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, ti ik, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd, tijd,De liedjestekst

Het nummer begint met ZAYN die 'We still got time, we still got time, we still got time to live our lives' zingt. Dit zet de toon voor de rest van het nummer en is een herinnering om het meeste uit de tijd te halen die je hebt. Het refrein zegt dan verder: 'We hebben nog tijd, we hebben nog tijd, we hebben nog tijd om het goed te doen'. Dit is een herinnering om de juiste keuzes te maken en geen tijd te verspillen.

Vers 1

Het eerste couplet wordt gezongen door PARTYNEXTDOOR en het gaat over hoe kort het leven is en dat je er het beste van moet maken. Hij zingt 'We hebben niet veel tijd, dus laten we het tellen, laten we het tellen'. Dit is een herinnering om het meeste uit de tijd die je hebt te halen en deze niet te verspillen.

Vers 2

Het tweede couplet wordt gezongen door ZAYN en gaat over hoe het leven onvoorspelbaar is en dat je er het beste van moet maken. Hij zingt 'We weten niet wat morgen brengt, dus laten we het tellen, laten we het tellen'. Dit is een herinnering om het meeste uit de tijd die je hebt te halen en het niet als vanzelfsprekend te beschouwen.

Vers 3

Het derde couplet wordt gezongen door zowel ZAYN als PARTYNEXTDOOR en gaat over hoe kostbaar het leven is en dat je er het beste van moet maken. Ze zingen 'We hebben niet veel tijd, dus laten we het tellen, laten we het tellen'. Dit is een herinnering om het meeste uit de tijd die je hebt te halen en deze niet te verspillen.

Conclusie

ZAYN en PARTYNEXTDOOR's 'Still Got Time' is een herinnering om het meeste uit je tijd te halen en deze niet te verspillen. Het nummer is een pakkend, vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden. Luister er dus zeker naar en haal het meeste uit de tijd die je hebt.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis achter 'Still Got Time' van ZAYN en PARTYNEXTDOOR?
    A: Het nummer gaat over het leven ten volle leven en het meeste uit de tijd halen die je hebt.
  • Q: Wie zingt het lied?
    A: Het nummer is een samenwerking tussen ZAYN en PARTYNEXTDOOR.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over het beste maken van de tijd die je hebt en deze niet verspillen.

Referenties

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over 'Still Got Time' van ZAYN en PARTYNEXTDOOR:

Artiest Liedje
ZAYN Nog steeds tijd
PARTYNEXTDOOR Nog steeds tijd
Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder