Yelawolf deelt 'Bloody Sunday' freestyle, praat over MGK, G-Eazy (Lyrics Review)

Yelawolf heeft onlangs een nieuwe freestyle uitgebracht met de titel 'Bloody Sunday', en het is een lyrisch meesterwerk. Het nummer is een reactie op de aanhoudende vete tussen Yelawolf en Machine Gun Kelly, en het is duidelijk dat Yelawolf niet terugdeinst. Hij maakt ook foto's van G-Eazy en de teksten zitten vol slimme woordspelingen en clou's. Het nummer is een geweldig voorbeeld van de lyrische bekwaamheid van Yelawolf, en het zal zeker een hit worden bij fans. Als je op zoek bent naar een lyrische recensie van 'Bloody Sunday', dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze recensie van het nummer en leer meer over de vete tussen Yelawolf en MGK.

Naast het recenseren van 'Bloody Sunday', hebben we ook een aantal geweldige bronnen voor muziekfans. Bekijk onze artikelen op verschillende soorten piano's En Missy Elliot's top 10 nummers om meer te weten te komen over de wereld van de muziek.

InhoudYelawolf's 'Bloody Sunday' Freestyle: Lyrics Review Yelawolf bracht onlangs zijn freestyle 'Bloody Sunday' uit en die heeft furore gemaakt. In dit artikel bekijken we de songtekst en bespreken we de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy. Yelawolf heeft onlangs zijn freestyle 'Bloody Sunday' uitgebracht en het heeft furore gemaakt. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. In dit artikel bekijken we de songtekst en bespreken we de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy.

Yelawolfs 'Bloody Sunday' kür op slag

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. Het nummer is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf beide rappers onder vuur neemt. Hij begint met het roepen van MGK voor zijn nummer 'Rap Devil', zeggend dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij roept vervolgens G-Eazy uit voor zijn 'Bad Boy' -nummer en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'.

Songtekst recensie

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. Hij begint met het roepen van MGK voor zijn nummer 'Rap Devil', zeggend dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij roept vervolgens G-Eazy uit voor zijn 'Bad Boy' -nummer en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrische vaardigheid, en zegt dat ze 'niet voor stront kunnen rappen'. Yelawolf neemt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan originaliteit en zegt dat ze 'stelen van de groten'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de geschiedenis niet kennen'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'.

MGK en G-Eazy-referenties

Yelawolf maakt foto's van zowel MGK als G-Eazy gedurende het hele circuit. Hij roept MGK uit voor zijn 'Rap Devil' -track en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van G-Eazy voor zijn 'Bad Boy'-nummer, waarbij hij zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrische vaardigheid, en zegt dat ze 'niet voor stront kunnen rappen'.

Conclusie

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. Hij roept beide rappers op vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks en zal zeker een hit worden.

FAQ

 • Q: Wie is Yelawolf?
  A: Yelawolf is een Amerikaanse rapper uit Gadsden, Alabama. Hij is vooral bekend van zijn albums Trunk Muzik 0-60 en Love Story.
 • Q: Wat is de 'Bloody Sunday' kür op muziek?
  A: De freestyle 'Bloody Sunday' is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. Het is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf op beide rappers schiet.
 • Q: Wat zijn de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy?
  A: Yelawolf maakt foto's van zowel MGK als G-Eazy gedurende het hele circuit. Hij roept beide rappers op vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur.

Referenties

 • Yelawolf - Bloody Sunday (Freestyle) (officiële muziekvideo) (https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6)
 • Yelawolf - Bloody Sunday (Lyrics) (https://genius.com/Yelawolf-bloody-sunday-lyrics)
 • Yelawolf - Biografie (https://www.allmusic.com/artist/yelawolf-mn0001845862/biography)

Tafel

Artiest Spoor
Het is een wolf Bloedige zondag (vrije slag)
Machinegeweer Kelly Rap duivel
G-Eazy Slechte jongen
Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks en zal zeker een hit worden. Yelawolf neemt foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'.
Eminem's 'Fall' - Een songtekstrecensie en betekenis van het nummer

Eminem's 'Fall' - Een songtekstrecensie en betekenis van het nummer

Het nummer begint met een krachtige uitspraak: 'I will not fall.' Dit zet de toon voor de rest van het nummer, dat gaat over het overwinnen van tegenspoed en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten van Eminem zitten vol met levendige beelden en metaforen, zoals 'Ik ben als een kapotte plaat die over het oppervlak van het vinyl springt'. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen, zoals 'Ik ben een wandelende paradox, wat ik ook zeg, ik spreek het tegen'.

Lees Verder
Toto - Afrika: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Toto - Afrika: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Het nummer is geschreven door Toto's toetsenist David Paich en drummer Jeff Porcaro. De twee waren geïnspireerd door een reis naar Afrika die Paich begin jaren tachtig had gemaakt. Het nummer was oorspronkelijk bedoeld als eerbetoon aan het continent, maar werd al snel een hit en is sindsdien een klassieker geworden.

Lees Verder