Yelawolf deelt 'Bloody Sunday' freestyle, praat over MGK, G-Eazy (Lyrics Review)

Yelawolf heeft onlangs een nieuwe freestyle uitgebracht met de titel 'Bloody Sunday', en het is een lyrisch meesterwerk. Het nummer is een reactie op de aanhoudende vete tussen Yelawolf en Machine Gun Kelly, en het is duidelijk dat Yelawolf niet terugdeinst. Hij maakt ook foto's van G-Eazy en de teksten zitten vol slimme woordspelingen en clou's. Het nummer is een geweldig voorbeeld van de lyrische bekwaamheid van Yelawolf, en het zal zeker een hit worden bij fans. Als je op zoek bent naar een lyrische recensie van 'Bloody Sunday', dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze recensie van het nummer en leer meer over de vete tussen Yelawolf en MGK.

Naast het recenseren van 'Bloody Sunday', hebben we ook een aantal geweldige bronnen voor muziekfans. Bekijk onze artikelen op verschillende soorten piano's En Missy Elliot's top 10 nummers om meer te weten te komen over de wereld van de muziek.

Inhoud

Yelawolf's 'Bloody Sunday' Freestyle: Lyrics Review Yelawolf bracht onlangs zijn freestyle 'Bloody Sunday' uit en die heeft furore gemaakt. In dit artikel bekijken we de songtekst en bespreken we de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy. Yelawolf heeft onlangs zijn freestyle 'Bloody Sunday' uitgebracht en het heeft furore gemaakt. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. In dit artikel bekijken we de songtekst en bespreken we de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy.

Yelawolfs 'Bloody Sunday' kür op slag

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. Het nummer is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf beide rappers onder vuur neemt. Hij begint met het roepen van MGK voor zijn nummer 'Rap Devil', zeggend dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij roept vervolgens G-Eazy uit voor zijn 'Bad Boy' -nummer en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'.

Songtekst recensie

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. Hij begint met het roepen van MGK voor zijn nummer 'Rap Devil', zeggend dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij roept vervolgens G-Eazy uit voor zijn 'Bad Boy' -nummer en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrische vaardigheid, en zegt dat ze 'niet voor stront kunnen rappen'. Yelawolf neemt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan originaliteit en zegt dat ze 'stelen van de groten'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de geschiedenis niet kennen'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'.

MGK en G-Eazy-referenties

Yelawolf maakt foto's van zowel MGK als G-Eazy gedurende het hele circuit. Hij roept MGK uit voor zijn 'Rap Devil' -track en zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van G-Eazy voor zijn 'Bad Boy'-nummer, waarbij hij zegt dat hij 'een schot op de koning nam en miste'. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrische vaardigheid, en zegt dat ze 'niet voor stront kunnen rappen'.

Conclusie

Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. Hij roept beide rappers op vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks en zal zeker een hit worden.

FAQ

 • Q: Wie is Yelawolf?
  A: Yelawolf is een Amerikaanse rapper uit Gadsden, Alabama. Hij is vooral bekend van zijn albums Trunk Muzik 0-60 en Love Story.
 • Q: Wat is de 'Bloody Sunday' kür op muziek?
  A: De freestyle 'Bloody Sunday' is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks. Het is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf op beide rappers schiet.
 • Q: Wat zijn de verwijzingen van Yelawolf naar MGK en G-Eazy?
  A: Yelawolf maakt foto's van zowel MGK als G-Eazy gedurende het hele circuit. Hij roept beide rappers op vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur.

Referenties

 • Yelawolf - Bloody Sunday (Freestyle) (officiële muziekvideo) (https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6)
 • Yelawolf - Bloody Sunday (Lyrics) (https://genius.com/Yelawolf-bloody-sunday-lyrics)
 • Yelawolf - Biografie (https://www.allmusic.com/artist/yelawolf-mn0001845862/biography)

Tafel

Artiest Spoor
Het is een wolf Bloedige zondag (vrije slag)
Machinegeweer Kelly Rap duivel
G-Eazy Slechte jongen
Yelawolf's 'Bloody Sunday' freestyle is een lyrische aanval, waarbij Yelawolf foto's maakt van zowel MGK als G-Eazy. De track is een reactie op Machine Gun Kelly's 'Rap Devil' en G-Eazy's 'Bad Boy' diss-tracks en zal zeker een hit worden. Yelawolf neemt foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan lyrisch vermogen, originaliteit en respect voor de hiphopcultuur. Hij maakt ook foto's van beide rappers vanwege hun gebrek aan respect voor de hiphopcultuur en zegt dat ze 'de cultuur niet kennen'.
Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze is een rapalbum dat in 2018 is uitgebracht. Het was zijn tiende studioalbum en kreeg lovende kritieken. Het album werd geprezen om zijn lyrische inhoud en de betekenis van het nummer, en veel fans en critici merkten op dat het een terugkeer naar vorm was voor Eminem. In dit artikel bekijken we de songteksten en onderzoeken we de diepere betekenis achter de nummers.

Lees Verder
Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer gaat over een relatie die is beëindigd en de verteller reflecteert op de herinneringen aan het verleden. De teksten zijn gevuld met beelden van dood en sterfelijkheid, terwijl de verteller worstelt om het einde van de relatie te accepteren. Het refrein van het lied is bijzonder aangrijpend, aangezien de verteller zingt:

Lees Verder