Waarom krijgt Ed Sheeran zoveel negativiteit voor zijn 'Game of Thrones'-cameo?

Inhoud

?

De cameo van Ed Sheeran in seizoen 7 van 'Game of Thrones' kreeg veel kritiek en negativiteit. Fans van de show hebben hun afkeuring uitgesproken over het uiterlijk van de zanger, en het is een belangrijk gespreksonderwerp geworden in de fandom van de show. In dit artikel onderzoeken we waarom de cameo van Ed Sheeran zo negatief is ontvangen en wat dit betekent voor de show.

De cameo van Ed Sheeran in de première van seizoen 7 van 'Game of Thrones' is door fans op veel negativiteit onthaald. Veel mensen hebben kritiek geuit op de beslissing om een ​​beroemdheid in de show op te nemen, en sommigen gaan zelfs zo ver dat ze het een 'gimmick' noemen. Maar waarom krijgt Ed Sheeran zoveel negativiteit voor zijn cameo?

Een van de belangrijkste redenen waarom de cameo van Ed Sheeran zoveel kritiek kreeg, is omdat het werd gezien als een afleiding van het hoofdperceel van de show. Fans vonden dat de cameo niet nodig was en nam afstand van het algemene verhaal van de show. Bovendien waren sommige fans van mening dat de cameo een manier was voor de show om toe te geven aan een jonger publiek, wat volgens hen niet bij de show paste.

Een andere reden waarom de cameo van Ed Sheeran zo negatief is onthaald, is vanwege zijn muziek. Veel fans vonden zijn muziek te 'pop' voor de show en pasten niet bij de toon van de show. Bovendien waren sommige fans van mening dat de cameo een manier was voor de show om de muziek van Ed Sheeran te promoten, wat volgens hen ongepast was.

Over het algemeen is de cameo van Ed Sheeran in 'Game of Thrones' op veel negativiteit van fans gestuit. Hoewel een deel van de kritiek gerechtvaardigd kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat Ed Sheeran een ongelooflijk getalenteerde muzikant is en dat velen van zijn muziek hebben genoten, waaronder zijn droom road trip lied En kleine dikke bars .

ed sheearn game of thrones seizoen 7 cameo

Wat was de cameo van Ed Sheeran?

De cameo van Ed Sheeran in 'Game of Thrones' seizoen 7 was kort maar gedenkwaardig. Hij verscheen in de eerste aflevering van het seizoen en speelde een Lannister-soldaat die een lied zingt voor Arya Stark. Het nummer was een versie van het populaire 'Hands of Gold'-nummer uit de boeken, en het personage van Sheeran zong het voor Arya terwijl ze langskwam. De scène was kort, maar het was genoeg om indruk te maken op de kijkers.

Waarom wordt de cameo van Ed Sheeran met negativiteit ontvangen?

De belangrijkste reden waarom de cameo van Ed Sheeran zo negatief wordt onthaald, is omdat het wordt gezien als een afleiding van het hoofdperceel van de show. Fans van de show hebben hun kritiek op de cameo uitgesproken, met het argument dat het de focus van de show op de personages en het verhaal wegneemt. Bovendien hebben sommige fans beweerd dat de cameo niet nodig was en dat het gewoon een manier was voor de show om wat publiciteit te krijgen.

Wat betekent dit voor de show?

De negatieve reactie op de cameo van Ed Sheeran was een wake-up call voor de producers van de show. Het heeft benadrukt dat de show zich meer moet concentreren op de personages en het verhaal, en minder op cameo's van beroemdheden. Dit zou kunnen betekenen dat de show in de toekomst voorzichtiger zal zijn als het gaat om het casten van beroemdheden in cameo-rollen, en dat het zich meer zal concentreren op het ontwikkelen van zijn personages en verhaal.

Wat betekent dit voor Ed Sheeran?

De negatieve reactie op de cameo van Ed Sheeran is een tegenvaller geweest voor de zanger. Het heeft het feit benadrukt dat hij niet zo populair is bij 'Game of Thrones'-fans als hij misschien dacht, en dat zijn optreden in de show niet zo goed werd ontvangen als hij misschien had gehoopt. Het is echter belangrijk op te merken dat dit niet betekent dat de carrière van Ed Sheeran voorbij is en dat hij nog steeds succesvol kan zijn in de muziekindustrie.

Conclusie

De cameo van Ed Sheeran in seizoen 7 van 'Game of Thrones' is op veel negativiteit onthaald door fans van de show. Dit heeft het feit benadrukt dat de show zich meer moet concentreren op de personages en het verhaal, en minder op cameo's van beroemdheden. Ook voor Ed Sheeran is het een tegenvaller geweest, maar dat betekent niet dat zijn carrière voorbij is.

FAQ

 • Q: Wat was de cameo van Ed Sheeran in 'Game of Thrones' seizoen 7?
  A: De cameo van Ed Sheeran in 'Game of Thrones' seizoen 7 was kort maar gedenkwaardig. Hij verscheen in de eerste aflevering van het seizoen en speelde een Lannister-soldaat die een lied zingt voor Arya Stark.
 • Q: Waarom wordt de cameo van Ed Sheeran met negativiteit ontvangen?
  A: De belangrijkste reden waarom de cameo van Ed Sheeran zo negatief wordt onthaald, is omdat het wordt gezien als een afleiding van het hoofdperceel van de show. Fans van de show hebben hun kritiek op de cameo uitgesproken, met het argument dat het de focus van de show op de personages en het verhaal wegneemt.
 • Q: Wat betekent dit voor de voorstelling?
  A: De negatieve reactie op de cameo van Ed Sheeran was een wake-up call voor de producers van de show. Het heeft benadrukt dat de show zich meer moet concentreren op de personages en het verhaal, en minder op cameo's van beroemdheden.
 • Q: Wat betekent dit voor Ed Sheeran?
  A: De negatieve reactie op de cameo van Ed Sheeran is een tegenvaller geweest voor de zanger. Het heeft het feit benadrukt dat hij niet zo populair is bij 'Game of Thrones'-fans als hij misschien dacht, en dat zijn optreden in de show niet zo goed werd ontvangen als hij misschien had gehoopt.

Tafel

kamee Negativiteit Show Ed Sheeran
Kort maar memorabel Afleiding van het hoofdperceel Focus op karakters en verhaal Tegenvaller voor zanger

Concluderend, de cameo van Ed Sheeran in seizoen 7 van 'Game of Thrones' is op veel negativiteit onthaald door fans van de show. Dit heeft het feit benadrukt dat de show zich meer moet concentreren op de personages en het verhaal, en minder op cameo's van beroemdheden. Ook voor Ed Sheeran is het een tegenvaller geweest, maar dat betekent niet dat zijn carrière voorbij is. Voor meer informatie, zie De beschermer , De Hollywood-reporter , En Vox .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder