Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Inhoud

Het derde studioalbum van The Weeknd, ‘Beauty Behind The Madness’, komt op 28 augustus uit. Fans van de Canadese singer-songwriter hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van dit album, en het wordt zeker een hit. Dit is wat je kunt verwachten van het album.

de preview-recensie van het album Beauty Behind The Madness van het weekend

Een mix van R&B, hiphop en popgeluiden

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.Samenwerkingen met Ed Sheeran, Lana Del Rey en meer

The Weeknd heeft een aantal grote namen in de wacht gesleept voor ‘Beauty Behind The Madness’. Ed Sheeran, Lana Del Rey en Future zijn slechts enkele van de artiesten die op het album voorkomen. Elk van deze samenwerkingen zal zeker iets unieks aan het album toevoegen, en fans van al deze artiesten zullen zeker genieten van de resultaten.

Het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd is een van de meest verwachte releases van het jaar. Fans van de Canadese singer-songwriter kunnen een mix van zijn kenmerkende R&B-geluid verwachten, evenals enkele nieuwe en opwindende samenwerkingen. Het album bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Ed Sheeran, Lana Del Rey en Kanye West. Met een mix van vrolijke en soulvolle nummers zal dit album zeker een hit worden bij fans van alle genres. Uit de singles die tot nu toe zijn uitgebracht, is het duidelijk dat The Weeknd de grenzen van zijn geluid verlegt en iets echt unieks creëert. Mijn bloedvideo En Hotline Bling Cover zijn slechts enkele van de nummers die al zijn uitgebracht en met groot succes zijn ontvangen. Met de release van ‘Beauty Behind The Madness’ zal The Weeknd zeker een blijvende indruk maken op de muziekindustrie.

Een donkere toon

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn duistere en broeierige teksten, en ‘Beauty Behind The Madness’ is daarop geen uitzondering. Er wordt gezegd dat het album donkerder is dan zijn vorige werk, en fans van zijn donkere kant zullen er zeker van genieten. Het album zal zeker een hit worden bij fans van de donkere kant van The Weeknd.

Een meer volwassen geluid

The Weeknd is volwassen geworden sinds zijn laatste album en dat is te horen in ‘Beauty Behind The Madness’. Het album zou een volwassener geluid hebben dan zijn eerdere werk, en fans van het meer volwassen geluid van The Weeknd zullen er zeker van genieten. Het album zal zeker een hit worden bij fans van het meer volwassen geluid van The Weeknd.

Een meer verfijnde productie

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke productiestijl en 'Beauty Behind The Madness' is daarop geen uitzondering. Er wordt gezegd dat het album een ​​meer verfijnde productie heeft dan zijn eerdere werk, en fans van de productiestijl van The Weeknd zullen er zeker van genieten. Het album zal zeker een hit worden bij fans van de productiestijl van The Weeknd.

Een must-have-album

The Weeknd's 'Beauty Behind The Madness' wordt zeker een hit. Met een mix van R&B, hiphop en popgeluiden, samenwerkingen met Ed Sheeran, Lana Del Rey en meer, een donkerdere toon, een volwassener geluid en een meer verfijnde productie, is dit album zeker een aanrader. hebben voor fans van The Weeknd.

Voltooiing

The Weeknd's 'Beauty Behind The Madness' wordt zeker een hit. Met een mix van R&B, hiphop en popgeluiden, samenwerkingen met Ed Sheeran, Lana Del Rey en meer, een donkerdere toon, een volwassener geluid en een meer verfijnde productie, is dit album zeker een aanrader. hebben voor fans van The Weeknd. Zorg ervoor dat je het bekijkt wanneer het op 28 augustus wordt uitgebracht.

Voor meer informatie over het album ‘Beauty Behind The Madness’ van The Weeknd, check out Rollende steen En Aanplakbord .

FAQ

  • Q: Wanneer komt het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd uit?
    A: Het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd komt op 28 augustus uit.
  • Q: Welke genres staan ​​op het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd?
    A: Het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd bevat een mix van R&B, hiphop en popgeluiden.
  • Q: Welke artiesten staan ​​op het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd?
    A: Het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd bevat samenwerkingen met Ed Sheeran, Lana Del Rey en Future.

Tracklijst

Spoor Titel Lengte
1 Echte leven 3:45
2 verliezers 3:41
3 Vertel het aan je vrienden 5:09
4 Vaak 4:10
5 De heuvels 4:02
6 Bekend 5:50
7 Ik kan mijn gezicht niet voelen 3:35
8 Schaamteloos 3:53
9 Verdiende het 4:11
10 Donkere tijden 3:48
elf Gevangene 4:17
12 Engel 4:19
Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder