Bekijk de Victoria's Secret Angels Lip Sync & Dance to 'I Feel It Coming'

Inhoud

De Victoria's Secret Angels staan ​​bekend om hun schoonheid en gratie, en nu laten ze hun moves zien! The Angels hebben onlangs een video uitgebracht waarin ze lipsynchroniseren en dansen op de hit 'I Feel It Coming' van The Weeknd. Maak je klaar om betoverd te worden door hun bewegingen en schoonheid!

Bekijk de Victoria's Secret Angels Lip Sync & Dance op 'I Feel It Coming', een nummer van The Weeknd featuring Daft Punk. Dit optreden was onderdeel van de Victoria's Secret Fashion Show 2017. De Angels-lip synchroniseerde en danste op het nummer, waardoor een verbluffend visueel spektakel ontstond. Het optreden was een geweldige manier om de show af te sluiten en was een herinnering aan de kracht van muziek en mode. Als je op zoek bent naar meer muziek van The Weeknd, bekijk dan zijn samenwerking met DJ Khaled op 'Celebrate' en 'Wild Thoughts' featuring Rihanna. Viering Post Malone En Wilde gedachten songteksten zijn beide geweldige nummers om te checken.De engelen pronken met hun bewegingen

De video begint met de engelen in een cirkel, lipsynchronisatie en dansen op het nummer. Ze zijn allemaal in het wit gekleed en zien er absoluut schitterend uit. Naarmate het nummer vordert, beginnen de engelen te pronken met hun bewegingen. Ze zijn allemaal synchroon en zien eruit alsof ze het naar hun zin hebben. De video eindigt met de Angels in een groepsknuffel, waarmee ze hun band en vriendschap laten zien.

Het perfecte lied voor de engelen

Het nummer 'I Feel It Coming' is het perfecte nummer voor de Angels om op te lipsynchroniseren en op te dansen. Het nummer is vrolijk en heeft een geweldige beat waar de Angels op kunnen bewegen. De tekst van het nummer past ook perfect bij de Angels en hun boodschap van schoonheid en gratie. Het nummer is ook een geweldige manier om te pronken met de bewegingen en schoonheid van de Angels.

De engelen zien er prachtig uit

De engelen zien er absoluut schitterend uit in de video. Ze zijn allemaal in het wit gekleed en zien eruit alsof ze gloeien. Hun schoonheid en gratie is volledig te zien in de video en het is fascinerend om te zien. De Angels zien er ook uit alsof ze het naar hun zin hebben en het is duidelijk dat ze plezier hebben.

De video gaat viraal

De video van de Angels lip die synchroniseert en danst op 'I Feel It Coming' gaat snel viraal. Het is al miljoenen keren bekeken en het is duidelijk dat mensen er dol op zijn. De video is een geweldige manier om te pronken met de schoonheid en gratie van de Angels en het wordt zeker een hit.

De perfecte manier om met de engelen te pronken

De video van de Angels-lip die synchroniseert en danst op 'I Feel It Coming' is de perfecte manier om met de Angels te pronken. Het is een geweldige manier om te pronken met hun schoonheid en gratie en het is ook een geweldige manier om te pronken met hun bewegingen. De video zal zeker een hit worden en zal zeker lang herinnerd worden.

FAQ

  • Wie zijn de Victoria's Secret Angels? De Victoria's Secret Angels zijn een groep modellen die zijn gekozen om het merk Victoria's Secret te vertegenwoordigen. Ze staan ​​bekend om hun schoonheid en gratie en behoren tot de meest herkenbare modellen ter wereld.
  • Op welk nummer hebben de Angels gesynchroniseerd en gedanst? De Angels-lip synchroniseerde en danste op de hit 'I Feel It Coming' van The Weeknd.
  • Hoeveel views heeft de video gekregen? De video is al miljoenen keren bekeken en gaat snel viraal.

Conclusie

De video van de Victoria's Secret Angels lipsynchronisatie en dans op 'I Feel It Coming' zal zeker een hit worden. De engelen zien er absoluut schitterend uit en hun schoonheid en gratie is volledig te zien. Het nummer is de perfecte manier om hun bewegingen te laten zien en het zal zeker nog lang in de herinnering blijven. De video gaat snel viraal en het is duidelijk dat mensen er dol op zijn.

Kijk voor meer informatie over de Victoria's Secret Angels op Mode En Harpers Bazaar .

Tafel

Naam Leeftijd Hoogte
Adriana Lima 37 5'10'
alessandra ambrosio 38 5'9'
Candice Swanepoel 31 5'9'
Gigi Hadid 24 5'10'
Kendall Jenner 23 5'10'

De Victoria's Secret Angels zijn enkele van de meest herkenbare modellen ter wereld. Ze staan ​​bekend om hun schoonheid en gratie en onlangs lieten ze hun bewegingen zien in een video waarin ze met hun lippen synchroon liepen en dansten op de hit 'I Feel It Coming' van The Weeknd. De video gaat snel viraal en het is duidelijk dat mensen er dol op zijn. De engelen zien er absoluut schitterend uit en hun schoonheid en gratie is volledig te zien. De video zal zeker lang herinnerd worden.

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder