Kijk hoe de cast van Game of Thrones zingt voor Rode Neuzen Dag 2015

Inhoud

De cast van Game of Thrones kwam samen om te zingen voor Rode Neuzen Dag 2015. Rode Neuzen Dag is een geldinzamelingsactie die geld inzamelt voor kinderen die in armoede leven. De cast van Game of Thrones zong een vertolking van het klassieke nummer 'The Bear and the Maiden Fair' om geld in te zamelen voor het goede doel.

De cast van de populaire HBO-show Game of Thrones heeft onlangs de krachten gebundeld om te zingen voor Rode Neuzen Dag 2015. De cast zong een vertolking van het klassieke nummer 'Rains of Castamere' uit de show. Het optreden was een geweldige manier om steun te betuigen aan het goede doel en om aandacht te vragen voor het belangrijke werk dat Rode Neuzen Dag doet. De cast bracht ook een videoclip uit voor het nummer, met clips van de show en enkele meezingende castleden. Fans van de show kunnen ook de bouw een bella poarch En Amerikaanse psycho-muziekvideo voor meer Game of Thrones-gerelateerde content.game of thrones the musical red nose day peter dinklage kit harrington emilia clarke

Wat is Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag is een tweejaarlijks evenement om geld in te zamelen. Het wordt georganiseerd door de liefdadigheidsinstelling Comic Relief en wordt gehouden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het evenement zamelt geld in voor kinderen die in armoede leven. Het ingezamelde geld wordt gebruikt om voedsel, onderdak, onderwijs en medische zorg te bieden aan mensen in nood.

Wat gebeurde er tijdens Rode Neuzen Dag 2015?

Tijdens Rode Neuzen Dag 2015 kwam de cast van Game of Thrones samen om een ​​vertolking te zingen van het klassieke nummer 'The Bear and the Maiden Fair'. Het nummer werd gezongen door acteurs als Kit Harington, Emilia Clarke, Maisie Williams en Sophie Turner. Het optreden werd uitgezonden op BBC One en werd door miljoenen mensen bekeken.

Hoe kunt u Rode Neuzen Dag helpen steunen?

Er zijn veel manieren om Rode Neuzen Dag te steunen. U kunt rechtstreeks geld doneren aan het goede doel of u kunt Rode Neuzen Dag-merchandise kopen. U kunt ook een geldinzamelingsactie organiseren of deelnemen aan een gesponsorde activiteit. Al het ingezamelde geld gaat naar het helpen van kinderen die in armoede leven.

Wat is de impact van Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag heeft een enorme impact gehad op het leven van kinderen die in armoede leven. Sinds de start in 1988 heeft het evenement meer dan £ 1 miljard opgehaald voor het goede doel. Dit geld is gebruikt om mensen in nood van voedsel, onderdak, onderwijs en medische zorg te voorzien.

Wat is de toekomst van Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag is een terugkerend evenement dat om de twee jaar plaatsvindt. De volgende Rode Neuzen Dag vindt plaats in 2021. Het evenement zal geld blijven inzamelen voor kinderen die in armoede leven en zal helpen een verschil te maken in het leven van mensen in nood.

Conclusie

De cast van Game of Thrones kwam samen om te zingen voor Rode Neuzen Dag 2015. Rode Neuzen Dag is een geldinzamelingsactie die geld inzamelt voor kinderen die in armoede leven. Er zijn veel manieren om Rode Neuzen Dag te steunen, zoals geld doneren of merchandise kopen. Het evenement heeft een enorme impact gehad op de levens van mensen in nood en zal dat in de toekomst blijven doen.

FAQ

 • Q: Wat is Rode Neuzen Dag?
  A: Rode Neuzen Dag is een tweejaarlijks evenement om geld in te zamelen. Het wordt georganiseerd door de liefdadigheidsinstelling Comic Relief en wordt gehouden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het evenement zamelt geld in voor kinderen die in armoede leven.
 • Q: Wat gebeurde er tijdens Rode Neuzen Dag 2015?
  A: Tijdens Rode Neuzen Dag 2015 kwam de cast van Game of Thrones samen om een ​​vertolking te zingen van het klassieke nummer 'The Bear and the Maiden Fair'. Het nummer werd gezongen door acteurs als Kit Harington, Emilia Clarke, Maisie Williams en Sophie Turner.
 • Q: Hoe kunt u Rode Neuzen Dag steunen?
  A: Er zijn veel manieren om Rode Neuzen Dag te steunen. U kunt rechtstreeks geld doneren aan het goede doel of u kunt Rode Neuzen Dag-merchandise kopen. U kunt ook een geldinzamelingsactie organiseren of deelnemen aan een gesponsorde activiteit.
 • Q: Wat is de impact van Rode Neuzen Dag?
  A: Rode Neuzen Dag heeft een enorme impact gehad op het leven van kinderen die in armoede leven. Sinds de start in 1988 heeft het evenement meer dan £ 1 miljard opgehaald voor het goede doel. Dit geld is gebruikt om mensen in nood van voedsel, onderdak, onderwijs en medische zorg te voorzien.
 • Q: Wat is de toekomst van Rode Neuzen Dag?
  A: Rode Neuzen Dag is een terugkerend evenement dat om de twee jaar plaatsvindt. De volgende Rode Neuzen Dag vindt plaats in 2021. Het evenement zal geld blijven inzamelen voor kinderen die in armoede leven en zal helpen een verschil te maken in het leven van mensen in nood.

De impact van Rode Neuzen Dag

Jaar Geld ingezameld
1988 £ 15 miljoen
1989 £ 27 miljoen
1991 £ 50 miljoen
1993 £ 75 miljoen
negentienvijfennegentig £ 108 miljoen
1997 £ 150 miljoen
1999 £ 200 miljoen
2001 £ 250 miljoen
2003 £ 300 miljoen
2005 £ 400 miljoen
2007 £ 500 miljoen
2009 £ 600 miljoen
2011 £ 700 miljoen
2013 £ 800 miljoen
2015 £ 1 miljard

Kijk voor meer informatie over Rode Neuzen Dag op www.rodeneuzendag.nl rode neus dag of Komische opluchting . Je kunt ook de cast van Game of Thrones zien zingen voor Rode Neuzen Dag 2015 hier .

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder