Bekijk de dromerige 'For You'-video van Rita Ora en Liam Payne van Fifty Shades Freed

Inhoud

Bekijk de dromerige 'For You'-video van Rita Ora en Liam Payne van Fifty Shades Freed Bekijk de dromerige videoclip voor de single 'For You' van Rita Ora en Liam Payne van de soundtrack van Fifty Shades Freed. Lees hier meer over het nummer en de film.

Rita Ora en Liam Payne hebben de videoclip uitgebracht voor hun single 'For You' van de soundtrack van Fifty Shades Freed. De dromerige video toont de twee zangers in een romantische setting, met Payne die piano speelt en Ora die zingt in een prachtige jurk. De video zal zeker een hit worden bij fans van de Fifty Shades-franchise, omdat het de romantiek en passie van de film vastlegt.

rita ora liam payne voor jou vijftig tinten vrij

Over het lied

'For You' is een romantische ballad geschreven door Ora en Payne, en geproduceerd door Payne en Steve Mac. Het nummer gaat over twee mensen die verliefd zijn en alles voor elkaar willen doen. De teksten zijn oprecht en gepassioneerd, en de videoclip geeft de emotie van het nummer perfect weer.

Rita Ora en Liam Payne hebben de dromerige videoclip uitgebracht voor hun duet 'For You' van de Fifty Shades Freed-soundtrack. De video volgt de twee zangers terwijl ze een prachtig, dromerig landschap verkennen, en bevat verbluffende beelden en een romantische verhaallijn. De video is een perfecte aanvulling op het nummer, dat een mooie en oprechte ballad is over liefde en toewijding. Fans van de Fifty Shades-franchise zullen de video zeker geweldig vinden, en het zal zeker een hit worden bij fans van zowel Rita Ora als Liam Payne. Bekijk de video voor 'For You' en zorg ervoor dat je andere geweldige nummers zoals liedjes kan me niet schelen En Detroit vs iedereen instrumentaal .

Over de film

Fifty Shades Freed is het derde en laatste deel in de Fifty Shades-trilogie. De film volgt het verhaal van Anastasia Steele en Christian Gray terwijl ze trouwen en samen een nieuw leven beginnen. De film zit vol romantiek, passie en drama, en de soundtrack bevat enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Rita Ora en Liam Payne.

De muziekvideo

De videoclip voor 'For You' werd geregisseerd door Emil Nava en opgenomen in Londen. Het toont Payne die piano speelt en Ora die zingt in een prachtige jurk. De video legt de emotie van het nummer perfect vast en zal zeker een hit worden bij fans van de Fifty Shades-franchise.

De soundtrack

De soundtrack van Fifty Shades Freed bevat enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Rita Ora, Liam Payne, Sia, Ellie Goulding en meer. De soundtrack zal zeker een hit worden bij fans van de film, omdat het de romantiek en passie van de film perfect weergeeft.

Conclusie

Rita Ora en Liam Payne hebben de videoclip uitgebracht voor hun single 'For You' van de soundtrack van Fifty Shades Freed. De dromerige video toont de twee zangers in een romantische setting en geeft de emotie van het nummer perfect weer. De soundtrack voor de film zal zeker een hit worden bij fans van de franchise, omdat het de romantiek en passie van de film perfect weergeeft.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'For You'?
    A: Het nummer is geschreven door Rita Ora en Liam Payne en geproduceerd door Payne en Steve Mac.
  • Q: Wie zit er in de videoclip voor 'For You'?
    A: De videoclip bevat Rita Ora en Liam Payne.
  • Q: Wat is de soundtrack voor Fifty Shades Freed?
    A: De soundtrack voor Fifty Shades Freed bevat enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Rita Ora, Liam Payne, Sia, Ellie Goulding en meer.

Tafel

Liedje Artiest
Voor jou Rita Ora en Liam Payne
Hoofdletters Hailee Steinfeld & BloodPop®
Hemel Julia Michaels
Hoog Whethan & Dua Lipa

De videoclip voor 'For You' van Rita Ora en Liam Payne van de soundtrack van Fifty Shades Freed zal zeker een hit worden bij fans van de franchise. De dromerige video legt de emotie van het nummer perfect vast en de soundtrack bevat enkele van de grootste namen in de muziek. Ga naar voor meer informatie over het nummer en de film Fifty Shades-film En de officiële videoclip .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder