Bekijk de beste Grammy Live-uitvoeringen van 2021

Inhoud

De Grammy Awards 2021 staan ​​voor de deur en muziekfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de show. Dit jaar wordt de show live uitgezonden vanuit Los Angeles, Californië, en zullen enkele van de grootste namen in de muziek te zien zijn. Van Taylor Swift tot Billie Eilish, de Grammy Awards van 2021 worden een avond om nooit te vergeten. Zo kun je de beste live-optredens van Grammy 2021 bekijken.

2021 grammy live optredens

Wie zijn de Grammy-genomineerden van 2021?

Bij de Grammy Awards van 2021 zullen enkele van de grootste namen in de muziek te zien zijn. Taylor Swift voert het peloton aan met zes nominaties, gevolgd door Beyoncé en Dua Lipa met elk vijf. Andere opmerkelijke genomineerden zijn Billie Eilish, Megan Thee Stallion en Roddy Ricch. U kunt de volledige lijst met genomineerden vinden hier .Waar kan ik de Grammy Live-optredens van 2021 bekijken?

De Grammy Awards van 2021 worden live uitgezonden op CBS en gestreamd op CBS All Access. Je kunt de show ook bekijken op de CBS-app, die beschikbaar is op iOS, Android en Apple TV. Bovendien zal de show beschikbaar zijn om te streamen op YouTube, Facebook en Twitter.

Hoe laat beginnen de Grammy Awards 2021?

De Grammy Awards 2021 beginnen op zondag 14 maart om 20:00 ET/17:00 PT. De show wordt gepresenteerd door Trevor Noah en zal optredens bevatten van Taylor Swift, Billie Eilish en meer.

Wat zijn de Grammy-winnaars van 2021?

Tijdens de live-uitzending worden de Grammy-winnaars van 2021 bekendgemaakt. U kunt de volledige lijst met winnaars vinden hier .

Wat zijn de beste live optredens van een Grammy uit 2021?

De Grammy Awards van 2021 zullen enkele van de beste live optredens van het jaar bevatten. Taylor Swift zal haar hitsingle 'Cardigan' ten gehore brengen, terwijl Billie Eilish haar nummer 'Everything I Wanted' ten gehore zal brengen. Andere opmerkelijke uitvoeringen zijn 'Savage' van Megan Thee Stallion, 'Don't Start Now' van Dua Lipa en 'The Box' van Roddy Ricch.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie zijn de Grammy-genomineerden van 2021?
  A: Taylor Swift voert het peloton aan met zes nominaties, gevolgd door Beyoncé en Dua Lipa met elk vijf. Andere opmerkelijke genomineerden zijn Billie Eilish, Megan Thee Stallion en Roddy Ricch.
 • Q: Waar kan ik de live optredens van de Grammy in 2021 bekijken?
  A: De Grammy Awards van 2021 worden live uitgezonden op CBS en gestreamd op CBS All Access. Je kunt de show ook bekijken op de CBS-app, die beschikbaar is op iOS, Android en Apple TV. Bovendien zal de show beschikbaar zijn om te streamen op YouTube, Facebook en Twitter.
 • Q: Hoe laat beginnen de Grammy Awards 2021?
  A: De Grammy Awards 2021 beginnen op zondag 14 maart om 20:00 ET/17:00 PT.
 • Q: Wat zijn de beste live-optredens van een Grammy uit 2021?
  A: De Grammy Awards van 2021 zullen enkele van de beste live optredens van het jaar bevatten. Taylor Swift zal haar hitsingle 'Cardigan' ten gehore brengen, terwijl Billie Eilish haar nummer 'Everything I Wanted' ten gehore zal brengen. Andere opmerkelijke uitvoeringen zijn 'Savage' van Megan Thee Stallion, 'Don't Start Now' van Dua Lipa en 'The Box' van Roddy Ricch.

2021 Grammy Live-optredens

Uitvoerder Liedje
Taylor Snel Vest
Billie Eilish Alles wat ik wilde
Megan Thee Hengst Wild
Dua Lipa Begin nu niet
Roddy rijk De doos

De Grammy Awards 2021 worden een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment. Mis de beste 2021 Grammy live optredens niet. Stem af op CBS op zondag 14 maart om alle actie te zien.

Ga voor meer informatie over de Grammy Awards 2021 naar grammy.com of cbs. com .

De Grammy Awards van 2021 worden een avond om nooit te vergeten. Mis de beste live-optredens van de Grammy van 2021 niet. Stem af op CBS op zondag 14 maart om alle actie te zien.

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, actrice en danseres. Ze heeft acht studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht. Ze speelde ook in tal van films, waaronder Maid in Manhattan, The Wedding Planner en Hustlers. Lopez is ook een rechter in het populaire tv-programma American Idol.

Lees Verder
Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Your Power' van Billie Eilish is een nummer over zelfbekrachtiging en voor jezelf opkomen. Het nummer werd in april 2021 uitgebracht als de vierde single van haar aanstaande tweede studioalbum, Happier Than Ever. In deze songrecensie en betekenisanalyse gaan we dieper in op de songtekst en onderzoeken we de boodschap achter het nummer.

Lees Verder