Bekijk de actievolle video voor 'Let Me' van Zayn

Inhoud

Zayns muziekvideo boordevol actie voor 'Let Me' Bekijk Zayn's nieuwe videoclip voor 'Let Me'! Deze video boordevol actie toont Zayn in een spannende achtervolging en een gewaagde ontsnapping. Lees verder voor meer informatie over de video en de productie ervan.

Zayn Malik heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nieuwste single, 'Let Me'. De video boordevol actie toont Zayn in een spannende achtervolging en een gewaagde ontsnapping. Lees verder voor meer informatie over de video en de productie ervan.

Zayn heeft de actievolle video vrijgegeven voor zijn nieuwe single 'Let Me'. De video volgt Zayn terwijl hij aan een spannende missie begint om een ​​vrouw uit een gevaarlijke situatie te redden. De video zit vol met intense actiescènes en verbluffende beelden, waardoor het een must-see is voor zowel fans van Zayn als actiefilms. Bekijk de video voor 'Let Me' van Zayn en bekijk zeker ook andere geweldige muziek van Zayn, zoals 7 uur op vogelpad En kendrick lamar tante dagboek .

zayn liet me een enkele muziekvideo reviewen

Het verhaal achter de video

De video voor 'Let Me' volgt Zayn terwijl hij probeert te ontsnappen aan een groep mysterieuze achtervolgers. Hij wordt gezien terwijl hij in een oldtimer door de straten van Los Angeles rijdt, met de achtervolgers op de hielen. De video culmineert in een gewaagde ontsnapping, terwijl Zayn erin slaagt zijn achtervolgers te ontwijken en zich een weg naar veiligheid te banen.

De productie van de video

De video is geregisseerd door Calmatic, die bekend staat om zijn werk aan video's voor artiesten als Kendrick Lamar, Anderson .Paak en Jorja Smith. De video is in de loop van twee dagen in Los Angeles opgenomen en bevat een aantal oldtimers. De video is bewerkt door Calmatic en zijn team en bevat een aantal speciale effecten.

De ontvangst van de video

De video voor 'Let Me' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de video geprezen om zijn spannende actiescènes en stijlvolle beelden. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt geprezen om zijn productiewaarden.

De muziek van 'Laat me'

Het nummer 'Let Me' is een mid-tempo R&B-track, met Zayns soepele zang en een pakkend refrein. Het nummer is geproduceerd door Zayn en zijn team en bevat een aantal samples van klassieke R&B-tracks. Het nummer wordt geprezen om zijn productie en pakkende hooks.

De impact van de video

De video voor 'Let Me' is een groot succes geweest voor Zayn en heeft geholpen om zijn status als een van de grootste sterren in de popmuziek verder te versterken. De video is miljoenen keren bekeken en wordt geprezen om zijn productiewaarden en zijn spannende actiescènes.

Conclusie

De video voor 'Let Me' is een spannende rit vol actie en kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. De video is miljoenen keren bekeken en heeft ertoe bijgedragen Zayns status als een van de grootste sterren in de popmuziek verder te versterken.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de video voor 'Let Me'?
    A: De video is geregisseerd door Calmatic.
  • Q: Welk genre is het nummer 'Let Me'?
    A: Het nummer is een midtempo R&B-nummer.
  • Q: Hoeveel views heeft de video voor 'Let Me' gekregen?
    A: De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Productiekredieten

Rol Naam
Regisseur Kalmatisch
Producent Zayn Malik
Editor Calmatic en team

Kijk voor meer informatie over Zayn en zijn muziek op zijn officiële website , zijn YouTube-kanaal , En zijn Instagram-pagina .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder