Bekijk de 2014 Victoria's Secret Fashion Show en Fantasy Bra

Inhoud

Bereid je voor op de Victoria's Secret Fashion Show 2014! Bekijk de verbluffende modellen, de Fantasy Bra van $ 2 miljoen en meer. Ontdek bovendien alle details over de show.

De Victoria's Secret Fashion Show is een van de meest verwachte evenementen van het jaar. Elk jaar toont de show enkele van 's werelds mooiste modellen die de nieuwste lingerie-ontwerpen van het iconische merk dragen. Dit jaar wordt de show gehouden in Londen en zal de Fantasy Bra van $ 2 miljoen te zien zijn. Lees verder om alle details over de show te weten te komen.

De 2014 Victoria's Secret Fashion Show en Fantasy Bra was een van de meest besproken evenementen van het jaar. De show bevatte enkele van 's werelds topmodellen, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel, die de iconische Fantasy Bra droegen. De show bevatte ook optredens van Taylor Swift, Ed Sheeran en Hozier. Het was een nacht van glamour, schoonheid en mode die nog jaren zal worden herinnerd. Als je de show hebt gemist, kun je deze nog steeds online bekijken en de magie opnieuw beleven. hij is weg songteksten En liedjes over ocd zijn ook geweldig om naar te luisteren tijdens het kijken naar de show.zege

De modellen

De Victoria's Secret Fashion Show staat bekend om zijn prachtige modellen. Dit jaar zullen enkele van 's werelds topmodellen te zien zijn, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel en Karlie Kloss. De modellen zullen de nieuwste lingerie designs van het merk dragen, waaronder de iconische Fantasy Bra.

Fantasie Goed 2014

De fantasiebeha

Het hoogtepunt van de show is altijd de Fantasy Bra. Dit jaar is de Fantasy Bra een prachtig stuk lingerie dat $ 2 miljoen waard is. Het is gemaakt van meer dan 6.500 kostbare edelstenen, waaronder diamanten, robijnen en saffieren. Het wordt vast een showstopper.

De show

De show wordt gehouden in Londen op 2 december 2014. Het wordt uitgezonden op CBS op 9 december 2014. De show zal de modellen laten zien die de nieuwste lingerie-ontwerpen van het merk dragen, evenals de Fantasy Bra van $ 2 miljoen. Het wordt ongetwijfeld een spectaculair evenement.

De afterparty

Na de show gaan de modellen en gasten naar de afterparty. De afterparty vindt plaats in de flagshipstore van Victoria's Secret in Londen. Het wordt een met sterren bezaaid evenement, met beroemdheden en modellen.

De muziek

De show zal enkele van de populairste muziek van het jaar bevatten. Taylor Swift, Ed Sheeran en Ariana Grande zullen allemaal optreden tijdens de show. Het wordt ongetwijfeld een geweldige avond vol muziek en mode.

Conclusie

De Victoria's Secret Fashion Show 2014 wordt ongetwijfeld een geweldig evenement. Van de verbluffende modellen tot de Fantasy Bra van $ 2 miljoen, het wordt zeker een avond om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat u op 9 december 2014 afstemt op CBS om de show te bekijken.

FAQ

  • Q: Wanneer is de Victoria's Secret-modeshow?
    A: De show wordt gehouden in Londen op 2 december 2014 en wordt uitgezonden op CBS op 9 december 2014.
  • Q: Wie treden er op tijdens de show?
    A: Taylor Swift, Ed Sheeran en Ariana Grande zullen allemaal optreden tijdens de show.
  • Q: Wat is de Fantasy BH?
    A: De Fantasy Bra is een prachtig stuk lingerie dat $ 2 miljoen waard is. Het is gemaakt van meer dan 6.500 kostbare edelstenen, waaronder diamanten, robijnen en saffieren.

Meer informatie

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie over de Victoria's Secret-modeshow van 2014:

Tafel

Evenement Datum
Victoria's Secret-modeshow 2 december 2014
Uitgezonden op CBS 9 december 2014
Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder