Bekijk de 2014 Victoria's Secret Fashion Show en Fantasy Bra

Inhoud

Bereid je voor op de Victoria's Secret Fashion Show 2014! Bekijk de verbluffende modellen, de Fantasy Bra van $ 2 miljoen en meer. Ontdek bovendien alle details over de show.

De Victoria's Secret Fashion Show is een van de meest verwachte evenementen van het jaar. Elk jaar toont de show enkele van 's werelds mooiste modellen die de nieuwste lingerie-ontwerpen van het iconische merk dragen. Dit jaar wordt de show gehouden in Londen en zal de Fantasy Bra van $ 2 miljoen te zien zijn. Lees verder om alle details over de show te weten te komen.

De 2014 Victoria's Secret Fashion Show en Fantasy Bra was een van de meest besproken evenementen van het jaar. De show bevatte enkele van 's werelds topmodellen, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel, die de iconische Fantasy Bra droegen. De show bevatte ook optredens van Taylor Swift, Ed Sheeran en Hozier. Het was een nacht van glamour, schoonheid en mode die nog jaren zal worden herinnerd. Als je de show hebt gemist, kun je deze nog steeds online bekijken en de magie opnieuw beleven. hij is weg songteksten En liedjes over ocd zijn ook geweldig om naar te luisteren tijdens het kijken naar de show.



zege

De modellen

De Victoria's Secret Fashion Show staat bekend om zijn prachtige modellen. Dit jaar zullen enkele van 's werelds topmodellen te zien zijn, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel en Karlie Kloss. De modellen zullen de nieuwste lingerie designs van het merk dragen, waaronder de iconische Fantasy Bra.

Fantasie Goed 2014

De fantasiebeha

Het hoogtepunt van de show is altijd de Fantasy Bra. Dit jaar is de Fantasy Bra een prachtig stuk lingerie dat $ 2 miljoen waard is. Het is gemaakt van meer dan 6.500 kostbare edelstenen, waaronder diamanten, robijnen en saffieren. Het wordt vast een showstopper.

De show

De show wordt gehouden in Londen op 2 december 2014. Het wordt uitgezonden op CBS op 9 december 2014. De show zal de modellen laten zien die de nieuwste lingerie-ontwerpen van het merk dragen, evenals de Fantasy Bra van $ 2 miljoen. Het wordt ongetwijfeld een spectaculair evenement.

De afterparty

Na de show gaan de modellen en gasten naar de afterparty. De afterparty vindt plaats in de flagshipstore van Victoria's Secret in Londen. Het wordt een met sterren bezaaid evenement, met beroemdheden en modellen.

De muziek

De show zal enkele van de populairste muziek van het jaar bevatten. Taylor Swift, Ed Sheeran en Ariana Grande zullen allemaal optreden tijdens de show. Het wordt ongetwijfeld een geweldige avond vol muziek en mode.

Conclusie

De Victoria's Secret Fashion Show 2014 wordt ongetwijfeld een geweldig evenement. Van de verbluffende modellen tot de Fantasy Bra van $ 2 miljoen, het wordt zeker een avond om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat u op 9 december 2014 afstemt op CBS om de show te bekijken.

FAQ

  • Q: Wanneer is de Victoria's Secret-modeshow?
    A: De show wordt gehouden in Londen op 2 december 2014 en wordt uitgezonden op CBS op 9 december 2014.
  • Q: Wie treden er op tijdens de show?
    A: Taylor Swift, Ed Sheeran en Ariana Grande zullen allemaal optreden tijdens de show.
  • Q: Wat is de Fantasy BH?
    A: De Fantasy Bra is een prachtig stuk lingerie dat $ 2 miljoen waard is. Het is gemaakt van meer dan 6.500 kostbare edelstenen, waaronder diamanten, robijnen en saffieren.

Meer informatie

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie over de Victoria's Secret-modeshow van 2014:

Tafel

Evenement Datum
Victoria's Secret-modeshow 2 december 2014
Uitgezonden op CBS 9 december 2014
Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder