Bekijk scènes uit Pitch Perfect 2 in de muziekvideo 'Flashlight' van Jessie J

Inhoud

Bekijk Pitch Perfect 2 scènes in de muziekvideo 'Flashlight' van Jessie J Bekijk scènes van Pitch Perfect 2 in de muziekvideo 'Flashlight' van Jessie J. Lees meer over het nummer, de tekst en de filmscènes in de video.

Jessie J's 'Flashlight'-muziekvideo bevat scènes uit de film Pitch Perfect 2. Het nummer maakt deel uit van de soundtrack van de film en werd uitgebracht in 2015. De videoclip werd geregisseerd door Hannah Lux Davis en laat Jessie J zingen in verschillende instellingen , waaronder een bos en een strand. De video bevat ook fragmenten uit de film, waaronder een optreden van de Barden Bellas.

jessie j zaklamp muziekvideo pitch perfect 2

Over het lied

Het nummer is geschreven door Sia Furler, Sam Smith en Christian Guzman. Het werd geproduceerd door Christian Guzman en Stargate. Het nummer werd in 2015 als single uitgebracht en stond op de soundtrack van Pitch Perfect 2. Het nummer piekte op nummer 13 in de Amerikaanse Billboard Hot 100- hitlijst en werd platina in de VS.

De videoclip voor Jessie J's hitsingle 'Flashlight' uit de film Pitch Perfect 2 is een must-see voor fans van de film. De video bevat scènes uit de film, evenals Jessie J die het lied zingt in een prachtige omgeving. De video is een geweldige manier om de film opnieuw te beleven en een glimp op te vangen van het geweldige talent van Jessie J. Fans van de film en van Jessie J zullen zeker genieten van deze video. Bekijk voor meer geweldige muziek het nieuwe nummer 'Eraser' van Ed Sheeran, live optreden en songteksten hier en Blackpink's 'Crazy Over You' songtekst betekenis en liedrecensie hier .Teksten

De tekst van het lied gaat over het vinden van kracht en moed in moeilijke tijden. Het refrein van het lied luidt:

'Als morgen komt, sta ik er alleen voor
Bang zijn voor de dingen die ik niet weet
Als morgen komt, komt morgen
En hoewel de weg lang is, kijk ik omhoog naar de lucht
In het donker vond ik, ik stop en ik zal niet vliegen
En ik zing mee, ik zing mee'

Filmscènes in de muziekvideo

De videoclip bevat fragmenten uit de film Pitch Perfect 2. De video bevat scènes van de Barden Bellas die op het podium optreden, evenals scènes van de groep die oefent en strijdt. De video bevat ook een scène waarin de groep zingt in een bos en een scène waarin ze zingen op een strand.

Receptie

Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans. Het werd geprezen om zijn opbeurende boodschap en pakkende melodie. De videoclip werd ook geprezen om het gebruik van filmscènes uit Pitch Perfect 2.

Conclusie

Jessie J's 'Flashlight'-muziekvideo is een geweldige manier om de film Pitch Perfect 2 te ervaren. Het nummer is opbeurend en de muziekvideo bevat fragmenten uit de film. Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Flashlight'?
    A: Het nummer is geschreven door Sia Furler, Sam Smith en Christian Guzman.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over het vinden van kracht en moed in moeilijke tijden.
  • Q: Welke filmscènes komen voor in de muziekvideo?
    A: De videoclip bevat fragmenten uit de film Pitch Perfect 2, inclusief scènes van de Barden Bellas die op het podium optreden, oefenen en strijden.

Grafiek

Liedje Jaar Positie van de kaart
Zaklamp 2015 13 (Amerikaanse Billboard Hot 100)

Ga voor meer informatie over het nummer en de videoclip naar Wikipedia En de officiële videoclip .

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.

Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder