Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back' van Kid Ink van het album 'Full Speed'.

Inhoud

Kid Ink's 'Cool Back'-muziekvideo van het 'Full Speed'-album Bekijk de officiële videoclip voor Kid Ink's 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. Lees hier meer over het nummer en het album.

Kid Ink heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. De video is geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer, dat een soepel, ontspannen nummer is over het leven ten volle leven.

Koele rug

Over Kid Inkt

Kid Ink is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en producer. Hij is vooral bekend om zijn hitsingles 'Show Me', 'Main Chick' en 'Body Language'. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht, waaronder 'My Own Lane', 'Full Speed', 'Summer in the Winter' en '7 Series'. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Chris Brown, Tyga en Usher.

Bekijk de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed'. De video bevat Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. Het nummer is een aanstekelijke, vrolijke track die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Bekijk de video en kijk wat je ervan vindt!Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op SNL hier , of 'Intentions' ft. Quavo van Justin Bieber hier om de betekenis achter de tekst te begrijpen.

Over 'Volle snelheid'

'Full Speed' is Kid Ink's derde studioalbum, uitgebracht in 2015. Het album bevat een verscheidenheid aan stijlen, van de vrolijke 'Body Language' tot de relaxte 'Cool Back'. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer drie in de Amerikaanse Billboard 200 en nummer één in de Amerikaanse Top R&B/Hip-Hop Albums-hitlijst.

Over 'Cool Back'

'Cool Back' is de vierde single van het album 'Full Speed' van Kid Ink. Het nummer is een soepel, ontspannen nummer over het leven ten volle leven. Het nummer is geproduceerd door DJ Mustard en bevat een sample van het nummer 'I'm Gonna Love You Just a Little More Baby' van Barry White.

Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back'

De officiële videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven.

Bekijk hier de muziekvideo voor 'Cool Back':

Je kunt de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed' hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Meer informatie over Kid Ink en 'Full Speed'

Als je meer wilt weten over Kid Ink en zijn album 'Full Speed', kun je de volgende bronnen bekijken:

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Cool Back'?
    A: De videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari.
  • Q: Van welk album is 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' is van Kid Ink's album 'Full Speed'.
  • Q: Wie produceerde 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' werd geproduceerd door DJ Mustard.

Tracklijst voor 'Full Speed'

Spoor Titel
1 Volle snelheid
2 Lichaamstaal
3 Koele rug
4 Hotel
5 Wees echt
6 Afgestompt
7 Belofte
8 Uitrijden
9 Als een Hott Boyy
10 Belangrijkste kuiken
elf Laat het me zien
12 Van U naar beneden
13 We zijn net gekomen om te feesten
14 Blazende Swishers

Kid Ink's 'Cool Back' is een vlotte, relaxte track over het leven ten volle leven. De officiële videoclip voor het nummer werd geregisseerd door Alex Nazari en bevat Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven. Bekijk hier de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed': https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, actrice en danseres. Ze heeft acht studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht. Ze speelde ook in tal van films, waaronder Maid in Manhattan, The Wedding Planner en Hustlers. Lopez is ook een rechter in het populaire tv-programma American Idol.

Lees Verder
Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Your Power' van Billie Eilish is een nummer over zelfbekrachtiging en voor jezelf opkomen. Het nummer werd in april 2021 uitgebracht als de vierde single van haar aanstaande tweede studioalbum, Happier Than Ever. In deze songrecensie en betekenisanalyse gaan we dieper in op de songtekst en onderzoeken we de boodschap achter het nummer.

Lees Verder