Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back' van Kid Ink van het album 'Full Speed'.

Inhoud

Kid Ink's 'Cool Back'-muziekvideo van het 'Full Speed'-album Bekijk de officiële videoclip voor Kid Ink's 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. Lees hier meer over het nummer en het album.

Kid Ink heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. De video is geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer, dat een soepel, ontspannen nummer is over het leven ten volle leven.

Koele rug

Over Kid Inkt

Kid Ink is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en producer. Hij is vooral bekend om zijn hitsingles 'Show Me', 'Main Chick' en 'Body Language'. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht, waaronder 'My Own Lane', 'Full Speed', 'Summer in the Winter' en '7 Series'. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Chris Brown, Tyga en Usher.

Bekijk de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed'. De video bevat Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. Het nummer is een aanstekelijke, vrolijke track die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Bekijk de video en kijk wat je ervan vindt!

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op SNL hier , of 'Intentions' ft. Quavo van Justin Bieber hier om de betekenis achter de tekst te begrijpen.

Over 'Volle snelheid'

'Full Speed' is Kid Ink's derde studioalbum, uitgebracht in 2015. Het album bevat een verscheidenheid aan stijlen, van de vrolijke 'Body Language' tot de relaxte 'Cool Back'. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer drie in de Amerikaanse Billboard 200 en nummer één in de Amerikaanse Top R&B/Hip-Hop Albums-hitlijst.

Over 'Cool Back'

'Cool Back' is de vierde single van het album 'Full Speed' van Kid Ink. Het nummer is een soepel, ontspannen nummer over het leven ten volle leven. Het nummer is geproduceerd door DJ Mustard en bevat een sample van het nummer 'I'm Gonna Love You Just a Little More Baby' van Barry White.

Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back'

De officiële videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven.

Bekijk hier de muziekvideo voor 'Cool Back':

Je kunt de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed' hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Meer informatie over Kid Ink en 'Full Speed'

Als je meer wilt weten over Kid Ink en zijn album 'Full Speed', kun je de volgende bronnen bekijken:

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Cool Back'?
    A: De videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari.
  • Q: Van welk album is 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' is van Kid Ink's album 'Full Speed'.
  • Q: Wie produceerde 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' werd geproduceerd door DJ Mustard.

Tracklijst voor 'Full Speed'

Spoor Titel
1 Volle snelheid
2 Lichaamstaal
3 Koele rug
4 Hotel
5 Wees echt
6 Afgestompt
7 Belofte
8 Uitrijden
9 Als een Hott Boyy
10 Belangrijkste kuiken
elf Laat het me zien
12 Van U naar beneden
13 We zijn net gekomen om te feesten
14 Blazende Swishers

Kid Ink's 'Cool Back' is een vlotte, relaxte track over het leven ten volle leven. De officiële videoclip voor het nummer werd geregisseerd door Alex Nazari en bevat Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven. Bekijk hier de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed': https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder