Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back' van Kid Ink van het album 'Full Speed'.

Inhoud

Kid Ink's 'Cool Back'-muziekvideo van het 'Full Speed'-album Bekijk de officiële videoclip voor Kid Ink's 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. Lees hier meer over het nummer en het album.

Kid Ink heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nummer 'Cool Back' van zijn album 'Full Speed'. De video is geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer, dat een soepel, ontspannen nummer is over het leven ten volle leven.

Koele rug

Over Kid Inkt

Kid Ink is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en producer. Hij is vooral bekend om zijn hitsingles 'Show Me', 'Main Chick' en 'Body Language'. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht, waaronder 'My Own Lane', 'Full Speed', 'Summer in the Winter' en '7 Series'. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Chris Brown, Tyga en Usher.

Bekijk de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed'. De video bevat Kid Ink en zijn team in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. Het nummer is een aanstekelijke, vrolijke track die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Bekijk de video en kijk wat je ervan vindt!Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op SNL hier , of 'Intentions' ft. Quavo van Justin Bieber hier om de betekenis achter de tekst te begrijpen.

Over 'Volle snelheid'

'Full Speed' is Kid Ink's derde studioalbum, uitgebracht in 2015. Het album bevat een verscheidenheid aan stijlen, van de vrolijke 'Body Language' tot de relaxte 'Cool Back'. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer drie in de Amerikaanse Billboard 200 en nummer één in de Amerikaanse Top R&B/Hip-Hop Albums-hitlijst.

Over 'Cool Back'

'Cool Back' is de vierde single van het album 'Full Speed' van Kid Ink. Het nummer is een soepel, ontspannen nummer over het leven ten volle leven. Het nummer is geproduceerd door DJ Mustard en bevat een sample van het nummer 'I'm Gonna Love You Just a Little More Baby' van Barry White.

Bekijk de officiële muziekvideo voor 'Cool Back'

De officiële videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari en toont Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een avondje uit in de stad. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven.

Bekijk hier de muziekvideo voor 'Cool Back':

Je kunt de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed' hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Meer informatie over Kid Ink en 'Full Speed'

Als je meer wilt weten over Kid Ink en zijn album 'Full Speed', kun je de volgende bronnen bekijken:

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Cool Back'?
    A: De videoclip voor 'Cool Back' werd geregisseerd door Alex Nazari.
  • Q: Van welk album is 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' is van Kid Ink's album 'Full Speed'.
  • Q: Wie produceerde 'Cool Back'?
    A: 'Cool Back' werd geproduceerd door DJ Mustard.

Tracklijst voor 'Full Speed'

Spoor Titel
1 Volle snelheid
2 Lichaamstaal
3 Koele rug
4 Hotel
5 Wees echt
6 Afgestompt
7 Belofte
8 Uitrijden
9 Als een Hott Boyy
10 Belangrijkste kuiken
elf Laat het me zien
12 Van U naar beneden
13 We zijn net gekomen om te feesten
14 Blazende Swishers

Kid Ink's 'Cool Back' is een vlotte, relaxte track over het leven ten volle leven. De officiële videoclip voor het nummer werd geregisseerd door Alex Nazari en bevat Kid Ink en zijn crew in verschillende omgevingen. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en zal je zeker in de stemming brengen om het leven ten volle te leven. Bekijk hier de officiële videoclip voor 'Cool Back' van Kid Ink van zijn album 'Full Speed': https://www.youtube.com/watch?v=_V6V6V6V6V6

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder