Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Inhoud

Jennifer Lopez heeft haar nieuwste single 'Back It Up' met Prince Royce en Pitbull uitgebracht. De officiële videoclip voor het nummer werd uitgebracht op 5 juni 2015 en is al een hit geworden. De video bevat Lopez en haar twee medewerkers in verschillende omgevingen, van een nachtclub tot een strand. Ontvang het laatste nieuws en updates over het nummer en de artiesten hier.

Bekijk de nieuwe single 'Back It Up' van Jennifer Lopez met Prince Royce en Pitbull! Dit vrolijke nummer zal je zeker aan het dansen en meezingen krijgen. Het nummer is een perfecte mix van Latin en hiphop, met een pakkend refrein en een geweldige beat. Bekijk de videoclip en maak je klaar om te bewegen!

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan de solo-release van Jennifer Lopez Roos weg en die van Travis Scott Het plan liedje. Beide zullen je zeker aan het grooven maken!Prins Royce prestatie. Jennifer Lopez & Pitbull - Back It Up-muziekvideo

Over Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, actrice en danseres. Ze heeft acht studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht. Ze speelde ook in tal van films, waaronder Dienstmeisje in Manhattan , De huwelijksplanner , En Hustlers . Lopez is ook een rechter in de populaire tv-show Amerikaans idool .

Over Prins Royce

Prince Royce is een Dominicaans-Amerikaanse zanger en songwriter. Hij heeft vijf studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen platen verkocht. Hij heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder een Latin Grammy Award voor Best Contemporary Tropical Album. Hij heeft met veel artiesten samengewerkt, waaronder Shakira, Thalia en Pitbull.

Over Pitbull

Pitbull is een Amerikaanse rapper en songwriter. Hij heeft negen studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen platen verkocht. Hij heeft met veel artiesten samengewerkt, waaronder Jennifer Lopez, Chris Brown en Usher. Hij heeft ook talloze prijzen gewonnen, waaronder een Latin Grammy Award voor Best Urban Music Album.

De muziekvideo

De officiële videoclip voor 'Back It Up' werd uitgebracht op 5 juni 2015. De video toont Lopez en haar twee medewerkers in verschillende omgevingen, van een nachtclub tot een strand. De video is al een hit geworden, met meer dan 100 miljoen views op YouTube.

Het lied

Het nummer 'Back It Up' werd uitgebracht op 5 juni 2015. Het is een dance-popnummer met Latijns-Amerikaanse invloeden. Het nummer is al een hit geworden en heeft in verschillende landen de top 10 bereikt. Het is ook gecertificeerd als goud in de Verenigde Staten.

FAQ

  • Wie is Jennifer Lopez? Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, actrice en danseres. Ze heeft acht studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht.
  • Wie is Prins Royce? Prince Royce is een Dominicaans-Amerikaanse zanger en songwriter. Hij heeft vijf studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen platen verkocht.
  • Wie is Pitbull? Pitbull is een Amerikaanse rapper en songwriter. Hij heeft negen studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen platen verkocht.
  • Wanneer is de videoclip uitgebracht? De officiële videoclip voor 'Back It Up' werd uitgebracht op 5 juni 2015.
  • Waar gaat het liedje over? Het nummer 'Back It Up' is een dance-popnummer met Latijns-Amerikaanse invloeden.

Grafiekprestaties

Land Top positie
Verenigde Staten 7
Verenigd Koninkrijk 9
Australië 10
Canada 7
Nieuw-Zeeland 7

De hitsingle 'Back It Up' van Jennifer Lopez met Prince Royce en Pitbull is in verschillende landen een hit geworden. Het nummer heeft de top 10 bereikt in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland.

Conclusie

De hitsingle 'Back It Up' van Jennifer Lopez met Prince Royce en Pitbull is in verschillende landen een hit geworden. De officiële videoclip voor het nummer werd uitgebracht op 5 juni 2015 en is al een hit geworden. Het nummer heeft de top 10 bereikt in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland. Ontvang het laatste nieuws en updates over het nummer en de artiesten hier.

Ga voor meer informatie over Jennifer Lopez, Prince Royce en Pitbull naar De officiële website van Jennifer Lopez , De officiële website van Prins Royce , En Pitbulls officiële website .

Mac Miller - Geef me af | Tekstoverzicht en songbetekenis

Mac Miller - Geef me af | Tekstoverzicht en songbetekenis

De tekst van 'Hand Me Downs' is een weerspiegeling van Millers eigen worsteling met opgroeien en het vinden van zijn plek in de wereld. Het lied spreekt over het idee om de dingen te accepteren die ons zijn overgeleverd, zowel goede als slechte, en te leren er het beste van te maken. Miller zingt over het belang van zelfacceptatie en de noodzaak om onze eigen weg in het leven te vinden, ongeacht wat ons is overgeleverd.

Lees Verder
Taylor Swift - Getaway Car: recensie en betekenis van songteksten

Taylor Swift - Getaway Car: recensie en betekenis van songteksten

Taylor Swift's Getaway Car is een nummer over een ten dode opgeschreven relatie. De teksten vertellen het verhaal van een stel dat verliefd is, maar het niet lijkt te laten werken. Het nummer is een weerspiegeling van het idee dat liefde soms niet genoeg is om een ​​relatie te laten duren. In dit artikel onderzoeken we de tekst van Getaway Car en bespreken we de betekenis achter het nummer.

Lees Verder