Bekijk het volledige optreden van Eminem vanaf het Reading Festival 2017 (HQ)

Inhoud

Bekijk het volledige optreden van Eminem op het Reading Festival 2017 (HQ)

Eminem is een van de meest succesvolle en invloedrijke rappers aller tijden. Hij heeft wereldwijd meer dan 220 miljoen platen verkocht en talloze prijzen gewonnen, waaronder 15 Grammy Awards. In 2017 trad Eminem op op het Reading Festival in het VK, en nu kun je het volledige optreden bekijken in HQ.

Bekijk het volledige optreden van Eminem van het Reading Festival (HQ) 2017 en ervaar de energie van het publiek! Het optreden van Eminem was een van de hoogtepunten van het festival en het is een must-see voor elke fan van de artiest. Van zijn klassieke hits tot zijn nieuwere nummers, het optreden van Eminem was een geweldige manier om de energie van het festival te ervaren. Bekijk de volledige uitvoering hier en vergeet niet om andere geweldige uitvoeringen te bekijken, zoals daar gaan we weer En gelukkiger dan ooit betekenis .

eminem volledige uitvoering leesfestival 2017

Eminems optreden op het Reading Festival 2017

Het Reading Festival 2017 werd gehouden van 25 tot 27 augustus in Reading, Engeland. Eminem was een van de headliners van het festival en hij trad op 26 augustus op op het hoofdpodium. Zijn setlist bevatte enkele van zijn grootste hits, zoals 'Lose Yourself', 'The Real Slim Shady' en 'Stan'. Hij zong ook enkele van zijn nieuwere nummers, zoals 'Walk on Water' en 'River'.

Bekijk de volledige uitvoering in HQ

Je kunt nu het volledige optreden van Eminem van het Reading Festival 2017 in HQ bekijken. De video is beschikbaar op YouTube en is meer dan 10 miljoen keer bekeken. De video bevat de volledige setlist, evenals enkele van de beste freestyle-raps van Eminem. Het is een geweldige manier om de ervaring van het festival opnieuw te beleven en een glimp op te vangen van Eminem's liveoptreden.

Eminems carrière

Eminem is een van de meest succesvolle en invloedrijke rappers aller tijden geweest. Hij bracht zijn debuutalbum uit, De slanke, schaduwrijke LP , in 1999, en het was meteen een succes. Sindsdien heeft hij negen studioalbums uitgebracht, die allemaal alom geprezen en commercieel succesvol zijn. Hij heeft ook 15 Grammy Awards gewonnen, waarmee hij een van de meest gedecoreerde artiesten in de muziekgeschiedenis is.

Samenwerkingen en handelen

Naast zijn solocarrière heeft Eminem ook samengewerkt met vele andere artiesten, waaronder Dr. Dre, 50 Cent en Rihanna. Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder 8 mijl En Het interview . Hij is ook betrokken geweest bij filantropisch werk, waaronder zijn Marshall Mathers Foundation, die steun biedt aan kansarme jongeren.

Conclusie

Eminem is een van de meest succesvolle en invloedrijke rappers aller tijden. In 2017 trad hij op op het Reading Festival in het VK, en nu kun je het volledige optreden bekijken in HQ. De video bevat de volledige setlist, evenals enkele van de beste freestyle-raps van Eminem. Het is een geweldige manier om de ervaring van het festival opnieuw te beleven en een glimp op te vangen van Eminem's liveoptreden.

Ga naar voor meer informatie over de carrière van Eminem biografie.com En Rollende steen . Je kunt ook meer optredens van Eminem bekijken op zijn YouTube-kanaal .

FAQ

  • Q: Wanneer was het Voorleesfestival 2017? A: Het Reading Festival 2017 werd gehouden van 25 tot 27 augustus in Reading, Engeland.
  • Q: Hoeveel Grammy Awards heeft Eminem gewonnen? A: Eminem heeft 15 Grammy Awards gewonnen.
  • Q: Waar kan ik meer optredens van Eminem bekijken? A: Je kunt meer optredens van Eminem bekijken op zijn YouTube-kanaal.

Eminems discografie

Album Datum van publicatie
De slanke, schaduwrijke LP 23 februari 1999
De Marshall Mathers-LP 23 mei 2000
De Eminem-show 26 mei 2002
nog 12 november 2004
Terugval 15 mei 2009
Herstel 18 juni 2010
De Marshall Mathers LP 2 5 november 2013
opwekking 15 december 2017
Muziek om door vermoord te worden 17 januari 2020
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder