Bekijk de 'Celebrate'-video van DJ Khaled met Post Malone en Travis Scott

Inhoud

Bekijk de officiële videoclip voor 'Celebrate' van DJ Khaled met Post Malone en Travis Scott. Ontvang het laatste nieuws en updates over de samenwerking.

DJ Khaled heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn nieuwe single 'Celebrate' met Post Malone en Travis Scott. De video is geregisseerd door Eif Rivera en laat het trio zien tijdens een wild avondje uit in Miami. De video bevat ook cameo's van DJ Khaled's zoon Asahd en zijn vrouw Nicole Tuck. De single is de nieuwste samenwerking tussen de drie artiesten en wordt zeker een hit.

dj khaled vieren video

De samenwerking

DJ Khaled, Post Malone en Travis Scott werken al jaren samen. Het trio werkte voor het eerst samen aan het album van DJ Khaled uit 2017 Dankbaar , waarop de single 'I'm the One' stond. De single was een enorme hit en bereikte nummer één in de Billboard Hot 100. Het trio heeft sindsdien meegewerkt aan verschillende andere nummers, waaronder 'No Brainer' en 'Celebrate'.

Bekijk de 'Celebrate'-video van DJ Khaled met Post Malone en Travis Scott en geniet van de geweldige samenwerking van deze drie artiesten. De video is een viering van het leven en succes, en het zal je zeker in de stemming brengen om te feesten. Bekijk de video en kijk wat je ervan vindt!

Als je een fan bent van Post Malone en Travis Scott, wil je zeker hun andere samenwerkingen bekijken. U kunt meer over hun werk te weten komen door de 1989 verborgen berichten en de nooit meer bij elkaar komen teksten.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Celebrate' werd geregisseerd door Eif Rivera en toont het trio tijdens een wild avondje uit in Miami. De video bevat ook cameo's van DJ Khaled's zoon Asahd en zijn vrouw Nicole Tuck. De video is opgenomen in Miami en laat het trio zien feesten in een landhuis, op jetski's rijden en optreden op een jacht. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het lied

De single 'Celebrate' is een viering van het leven en succes. In het nummer rappen Post Malone en Travis Scott over hun succes en hoe ze het willen vieren. Het nummer bevat ook de kenmerkende ad-libs en motiverende berichten van DJ Khaled. De single wordt zeker een hit en klimt nu al in de hitlijsten.

De receptie

De single 'Celebrate' kreeg positieve recensies van zowel critici als fans. De single wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en opbeurende teksten. De videoclip wordt ook geprezen om zijn levendige beelden en cameo's van de familie van DJ Khaled. De single wordt zeker een hit en klimt nu al in de hitlijsten.

Conclusie

DJ Khaled's 'Celebrate' met Post Malone en Travis Scott wordt zeker een hit. De single wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en opbeurende teksten. De videoclip wordt ook geprezen om zijn levendige beelden en cameo's van de familie van DJ Khaled. De single wordt zeker een hit en klimt nu al in de hitlijsten.

FAQ

  • Q: Wie werkte mee aan de single 'Celebrate'?
    A: De single 'Celebrate' was een samenwerking tussen DJ Khaled, Post Malone en Travis Scott.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Celebrate'?
    A: De videoclip voor 'Celebrate' werd geregisseerd door Eif Rivera.
  • Q: Waar gaat de single 'Celebrate' over?
    A: De single 'Celebrate' is een viering van het leven en succes.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over DJ Khaled's 'Celebrate' met Post Malone en Travis Scott:

Tafel

Artiest Samenwerking
DJ Khaled Dankbaar, no brainer, vier het
Post Malone Dankbaar, no brainer, vier het
Travis Scott Dankbaar, no brainer, vier het
Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder