Bekijk dans-smaakvolle video 'That's What I Like' van Bruno Mars

Inhoud

Bekijk de dans-tastische muziekvideo van Bruno Mars voor 'That's What I Like' Bekijk de dans-smaakvolle videoclip voor de hitsingle 'That's What I Like' van Bruno Mars en leer meer over het nummer en het succes ervan.

De hitsingle 'That's What I Like' van Bruno Mars is een favoriet bij fans sinds de release in 2017. Het nummer is meer dan 1 miljard keer gestreamd en is in de VS 8x platina gecertificeerd. Nu kunnen fans de dans-smakelijke videoclip voor het nummer bekijken en genieten van de aanstekelijke beat en Bruno's soepele zang.

Bruno mars dat

De muziekvideo

De videoclip voor 'That's What I Like' werd uitgebracht in 2017 en werd geregisseerd door Bruno Mars en Jonathan Lia. De video toont Bruno en een groep dansers die een gechoreografeerde routine uitvoeren in een verscheidenheid aan kleurrijke en levendige omgevingen. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken op YouTube en wordt geprezen om zijn creatieve beelden en pakkende danspasjes.

Bruno Mars heeft een nieuwe dance-tastische video uitgebracht voor zijn hitsingle 'That's What I Like'. De video toont een verscheidenheid aan dansers van over de hele wereld, die hun bewegingen laten zien op het aanstekelijke deuntje. De video is een geweldige manier om op te staan ​​en te bewegen, en het zal je zeker in de stemming brengen om te dansen. Bekijk de video en maak je klaar om te grooven!Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek om op te dansen, kijk dan eens Drake's 'Oorlog' En SZA's 'goede dagen' . Beide nummers hebben geweldige beats en teksten die je in beweging krijgen.

Het succes van het lied

Het nummer is een enorm succes sinds de release, het bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK en Australië. Het is 8x platina gecertificeerd in de VS en is meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify. Het nummer is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een Grammy voor Beste R&B-nummer.

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over het waarderen van de kleine dingen in het leven en genieten van het moment. De teksten gaan over genieten van de simpele geneugten van het leven, zoals een goede maaltijd of een avondje uit met vrienden. Het lied is een herinnering om de tijd te nemen om de kleine dingen te waarderen en van het leven te genieten.

De choreografie

De choreografie voor de videoclip is gemaakt door Bruno Mars en zijn team van dansers. De dansmoves zijn een mix van hiphop, jazz en hedendaagse stijlen. De choreografie is energiek en leuk, en de dansers kunnen hun vaardigheden en talent laten zien.

De impact van de muziekvideo

De videoclip voor 'That's What I Like' heeft een enorme impact gehad op de muziekindustrie. Het wordt geprezen om zijn creatieve beelden en pakkende dansbewegingen. De video is ook gecrediteerd voor het helpen om het nummer populair te maken en er een hit van te maken.

Conclusie

De hitsingle 'That's What I Like' van Bruno Mars is een favoriet bij fans sinds de release in 2017. Het nummer is meer dan 1 miljard keer gestreamd en is in de VS 8x platina gecertificeerd. Nu kunnen fans de dans-smakelijke videoclip voor het nummer bekijken en genieten van de aanstekelijke beat en Bruno's soepele zang. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en pakkende dansbewegingen, en wordt gecrediteerd voor het helpen om het nummer populair te maken en er een hit van te maken.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis achter het nummer 'That's What I Like'?
    A: Het nummer gaat over het waarderen van de kleine dingen in het leven en genieten van het moment. De teksten gaan over genieten van de simpele geneugten van het leven, zoals een goede maaltijd of een avondje uit met vrienden. Het lied is een herinnering om de tijd te nemen om de kleine dingen te waarderen en van het leven te genieten.
  • Q: Wie heeft de videoclip voor 'That's What I Like' gechoreografeerd?
    A: De choreografie voor de videoclip is gemaakt door Bruno Mars en zijn team van dansers. De dansmoves zijn een mix van hiphop, jazz en hedendaagse stijlen.
  • Q: Hoe succesvol is het nummer geweest?
    A: Het nummer is een enorm succes sinds de release, het bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK en Australië. Het is 8x platina gecertificeerd in de VS en is meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify.

Tabel van succes

Land Positie van de kaart
ONS 1
VK 1
Australië 1

De videoclip voor 'That's What I Like' is een enorm succes en wordt geprezen om zijn creatieve beelden en pakkende dansmoves. Het nummer is een enorm succes sinds de release, het bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK en Australië. Het is 8x platina gecertificeerd in de VS en is meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify. Het nummer is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een Grammy voor Beste R&B-nummer.

Voor meer informatie over de hitsingle 'That's What I Like' van Bruno Mars en het succes ervan, ga je naar Dit artikel van Billboard, Dit artikel van Rolling Stone, en Dit artikel van de Grammy Awards.

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder