Kijk hoe Cardi B, DJ Khaled & More live optreden tijdens BET Hip Hop Awards 2017

Inhoud

De BET Hip Hop Awards 2017 waren een met sterren bezaaid evenement, met enkele van de grootste namen in de hiphop. Cardi B, DJ Khaled en andere topartiesten betraden het podium om hun hitnummers ten gehore te brengen. Lees verder voor meer informatie over de show en de artiesten.

De BET Hip Hop Awards 2017 was een geweldig evenement, met optredens van Cardi B, DJ Khaled en nog veel meer. Fans werden getrakteerd op een onvergetelijke avond vol muziek, dans en entertainment. Van de hitsingle 'Bodak Yellow' van Cardi B tot 'I'm the One' van DJ Khaled, de show zat vol memorabele momenten. Fans genoten ook van optredens van andere artiesten zoals Tones and I met haar hitsingle 'Dance Monkey' ik dans songteksten en Ariana Grande met haar nummer 'No Tears Left to Cry' lied huilen songtekst betekenis . Het was een geweldige avond vol muziek en entertainment die nog jaren zal worden herinnerd.

cardi b bodak yellow dj khaled migos eminem hiphop awards 2017

De BET Hiphop Awards 2017

De BET Hip Hop Awards 2017 werden gehouden op 6 oktober 2017 in Fillmore Miami Beach in het Jackie Gleason Theatre in Miami Beach, Florida. De show werd gepresenteerd door DJ Khaled en bevatte optredens van Cardi B, Migos, Big Sean en meer.

Cardi B

Cardi B was een van de meest verwachte artiesten van de avond. Ze voerde haar hitsingle 'Bodak Yellow' uit, die in juni 2017 werd uitgebracht en snel naar de top van de Billboard Hot 100-hitlijst steeg. Cardi B won ook de prijs voor beste nieuwe hiphopartiest.

DJ Khaled

DJ Khaled was de gastheer van de BET Hip Hop Awards 2017. Hij zong ook zijn hitsingle 'I'm the One', met Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper en Lil Wayne. Het nummer werd uitgebracht in april 2017 en klom snel naar de top van de Billboard Hot 100-hitlijst.

Migo's

Migos voerde hun hitsingle 'Bad and Boujee' uit, die in oktober 2016 werd uitgebracht en snel naar de top van de Billboard Hot 100-hitlijst steeg. De groep won ook de prijs voor Beste Groep.

Grote Sean

Big Sean voerde zijn hitsingle 'Bounce Back' uit, die in november 2016 werd uitgebracht en snel naar de top van de Billboard Hot 100-hitlijst steeg. Het nummer werd genomineerd voor Beste Hip Hop-video tijdens de BET Hip Hop Awards 2017.

Andere artiesten

Andere artiesten bij de BET Hip Hop Awards 2017 waren 2 Chainz, Yo Gotti, Gucci Mane en meer. De show bevatte ook optredens van Snoop Dogg, Rick Ross en andere hiphopsterren.

Conclusie

De BET Hip Hop Awards 2017 waren een met sterren bezaaid evenement, met enkele van de grootste namen in de hiphop. Cardi B, DJ Khaled en andere topartiesten betraden het podium om hun hitnummers ten gehore te brengen. De show was een enorm succes en werd door miljoenen kijkers over de hele wereld bekeken.

FAQ

  • Q: Wie organiseerde de BET Hip Hop Awards 2017?
    A: DJ Khaled was gastheer van de BET Hip Hop Awards 2017.
  • Q: Wie won de prijs voor beste nieuwe hiphopartiest?
    A: Cardi B won de prijs voor beste nieuwe hiphopartiest.
  • Q: Wie speelde 'Bad and Boujee' tijdens de BET Hip Hop Awards 2017?
    A: Migos speelde 'Bad and Boujee' tijdens de BET Hip Hop Awards 2017.

Artiesten bij de BET Hip Hop Awards 2017

Uitvoerder Liedje
Cardi B “Bodak geel”
DJ Khaled 'Ik ben degene'
Migo's 'Slecht en Boujee'
Grote Sean 'Terug stuiteren'
2 Chainz “Het is een sfeer”
ik moet 'Raak het op'
Gucci manen 'Beide'

Voor meer informatie over de BET Hip Hop Awards 2017, ga naar BET website En

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder