Bekijk de 'Graduation'-video van Benny Blanco & Juice WRLD met een enorme cast

Inhoud

Bekijk de muziekvideo 'Graduation' van Benny Blanco & Juice WRLD Bekijk de officiële videoclip voor Benny Blanco & Juice WRLD's 'Graduation' met een enorme cast van beroemdheden. Lees hier meer over de video en de productie ervan.

Benny Blanco en Juice WRLD hebben de officiële videoclip uitgebracht voor hun hitsingle 'Graduation'. De video bevat een enorme cast van beroemdheden, waaronder Justin Bieber, Miley Cyrus en meer. Lees verder voor meer informatie over de video en de productie ervan.

Benny Blanco en Juice WRLD hebben de officiële videoclip uitgebracht voor hun samenwerking, 'Graduation'. De video bevat een enorme cast van beroemdheden, waaronder Taylor Swift in lingerie en Tech N9ne en Eminem's samenwerking 'Speedom'. De video volgt een groep middelbare scholieren die zich voorbereiden op hun diploma-uitreiking, en de video mondt uit in een groots afstudeerfeest. De video is een viering van de geneugten van de jeugd en de kracht van vriendschap, en het zal zeker een hit worden bij fans van zowel Benny Blanco als Juice WRLD. Bekijk de video hier en kom zeker eens kijken Taylor Swift in lingerie En Tech 9 snelheidsmeter .

De muziekvideo

De videoclip voor 'Graduation' werd uitgebracht op 15 april 2021. De videoclip werd geregisseerd door Jake Schreier en bevat een met sterren bezaaide cast van beroemdheden. De video volgt een groep middelbare scholieren die zich voorbereiden op hun diploma-uitreiking. De video bevat ook cameo's van Justin Bieber, Miley Cyrus en meer.

De video is opgenomen in Los Angeles en bevat verschillende locaties, waaronder een middelbare school, een strand en een carnaval. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion- en time-lapse-opnamen. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en het gebruik van cameo's van beroemdheden.

De productie

De video is geproduceerd door Benny Blanco en het label van Juice WRLD, Interscope Records. De video is geregisseerd door Jake Schreier, die bekend staat om zijn werk aan de films Robot & Frank en Paper Towns. De video is in de loop van twee dagen opgenomen in Los Angeles. De video is bewerkt door Nick Rondeau en bevat een verscheidenheid aan speciale effecten.

De video is gechoreografeerd door Parris Goebel, die bekend staat om haar werk aan de films Step Up 3D en Step Up: All In. De video bevat ook verschillende cameo's van beroemdheden, waaronder Justin Bieber, Miley Cyrus en meer. De video is uitgebracht op 15 april 2021 en is sindsdien meer dan 10 miljoen keer bekeken.

De receptie

De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en het gebruik van cameo's van beroemdheden. Critici hebben de video geprezen vanwege het gebruik van speciale effecten en de unieke kijk op het afstudeerthema. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken en wordt geprezen door zowel fans als critici.

Conclusie

De muziekvideo 'Graduation' van Benny Blanco en Juice WRLD is een creatieve en visueel verbluffende kijk op het afstudeerthema. De video bevat een enorme cast van beroemdheden en een verscheidenheid aan speciale effecten. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en het gebruik van cameo's van beroemdheden. Als je het nog niet hebt gezien, ga het dan zeker eens bekijken!

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de video voor 'Graduation'?
    A: De video is geregisseerd door Jake Schreier.
  • Q: Wie heeft de video gechoreografeerd?
    A: De video is gechoreografeerd door Parris Goebel.
  • Q: Wanneer is de video uitgebracht?
    A: De video is uitgebracht op 15 april 2021.

Cameo's van beroemdheden

Beroemdheid Rol
Justin Bieber Student
Miley Cyrus Docent
Lil Yachty Student
Lil Nas X Student
Tinashe Student
Tejana Taylor Student

De video voor 'Graduation' bevat verschillende cameo's van beroemdheden, waaronder Justin Bieber, Miley Cyrus, Lil Yachty, Lil Nas X, Tinashe en Teyana Taylor. Elke beroemdheid speelt een andere rol in de video, van student tot leraar.

Voltooiing

De muziekvideo 'Graduation' van Benny Blanco en Juice WRLD is een creatieve en visueel verbluffende kijk op het afstudeerthema. De video bevat een enorme cast van beroemdheden en een verscheidenheid aan speciale effecten. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en het gebruik van cameo's van beroemdheden. Als je het nog niet hebt gezien, ga het dan zeker eens bekijken!

Kijk voor meer informatie over de video en de productie ervan Rollende steen En Aanplakbord .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder