Victoria's Secret Fashion Show 2016: kijk hoe The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars optreden

Inhoud

De Victoria's Secret Fashion Show 2016 was een van de meest langverwachte evenementen van het jaar. Met optredens van The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars was de show zeker een hit. De show bevatte enkele van 's werelds topmodellen, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gigi Hadid. Lees verder om de volledige primeur van de show te krijgen, inclusief de uitvoeringen, de modellen en de mode.

bruno mars 24k magic lady gaga the weeknd starboy victoria

De optredens

The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars stonden allemaal op het podium tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2016. The Weeknd zong zijn hits 'Starboy' en 'I Feel It Coming', terwijl Lady Gaga haar hits 'Million Reasons' en 'A-Yo' zong. Bruno Mars sloot de show af met zijn hits '24K Magic' en 'Chunky'. Alle drie de artiesten gaven een geweldige show en het publiek stond de hele tijd op de been.

De Victoria's Secret Fashion Show 2016 was een van de meest verwachte evenementen van het jaar. Fans werden getrakteerd op optredens van The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars. De show was gevuld met verbluffende modellen, uitgebreide kostuums en oogverblindende optredens. Fans kunnen de show online of op televisie bekijken. De show is ook verkrijgbaar op dvd en blu-ray. Voor degenen die de ervaring willen herbeleven, Detroit vs iedereen instrumentaal En nieuwjaar 2015 foto's zijn te bezichtigen.

De modellen

Tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2016 waren enkele van 's werelds topmodellen te zien. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gigi Hadid waren slechts enkele van de modellen die op de catwalk liepen. De modellen droegen een verscheidenheid aan lingerie en andere kleding, waaronder de iconische Victoria's Secret Angel-vleugels. De modellen zagen er prachtig uit en het publiek stond versteld van hun schoonheid.

De mode

De mode tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2016 was ronduit spectaculair. De modellen droegen een verscheidenheid aan lingerie, waaronder beha's, slipjes en badjassen. Ze droegen ook een verscheidenheid aan kleding, waaronder jurken, rokken en jassen. De mode was gedurfd en gedurfd en het publiek stond versteld van het uiterlijk van de modellen.

De afterparty

Na de show gingen de modellen en artiesten naar de afterparty. De afterparty werd gehouden in het Grand Palais in Parijs en het was een met sterren bezaaide aangelegenheid. De modellen en artiesten mengden zich en dansten de hele nacht door, en het feest was een groot succes.

De afhaalmaaltijden

De Victoria's Secret Fashion Show 2016 was een groot succes. De optredens, de modellen en de mode waren allemaal geweldig, en de afterparty was een met sterren bezaaide aangelegenheid. De show was een hit en het was een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar.

FAQ

  • Q: Wie trad op tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2016?
    A: The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars traden allemaal op tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2016.
  • Q: Wie waren enkele van de modellen op de show?
    A: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gigi Hadid waren enkele van de modellen op de show.
  • Q: Wat voor soort mode was er te zien op de show?
    A: De mode op de show omvatte lingerie, jurken, rokken en jassen.

Conclusie

De Victoria's Secret Fashion Show 2016 was een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar. Met optredens van The Weeknd, Lady Gaga en Bruno Mars was de show zeker een hit. De show bevatte enkele van 's werelds topmodellen, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gigi Hadid. De mode was gedurfd en gedurfd en het publiek stond versteld van het uiterlijk van de modellen. De afterparty was een met sterren bezaaide aangelegenheid en de show was een enorm succes.

Voor meer informatie over de Victoria's Secret Fashion Show 2016, ga naar Mode En Harpers Bazaar .

Tafel

Uitvoerder liedjes
Het weekend Starboy, ik voel het aankomen
Lady Gaga Miljoen redenen, A-Yo
Bruno Mars 24K magie, grof
Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

De tekst van 'Tear Drops On My Guitar' vertelt het verhaal van een jong meisje dat verliefd is op een jongen die niet ook van haar houdt. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van het meisje en ze drukt haar verdriet en liefdesverdriet uit over de situatie. Hier zijn de songteksten:

Lees Verder
Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer kwam uit in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Lees Verder