Uptown Funk en Thinking Out Loud Beat Blank Space op de Billboard Hot 100

Inhoud

'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' verslaan 'Blank Space' in Billboard Hot 100 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' hebben beide bovenaan de Billboard Hot 100 gestaan ​​en versloeg Taylor Swift's 'Blank Space' voor de nummer één plek. Lees meer over het succes van deze twee nummers en hoe ze zich verhouden tot 'Blank Space'.

In 2015 stonden twee nummers bovenaan de Billboard Hot 100: 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars en 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran. Beide nummers versloegen Taylor Swift's 'Blank Space' voor de nummer één plek. In dit artikel bekijken we het succes van deze twee nummers en hoe ze zich verhouden tot 'Blank Space'.

Uptown Funk en Thinking Out Loud hebben allebei Taylor Swift's Blank Space verslagen in de Billboard Hot 100. Uptown Funk, een samenwerking tussen Mark Ronson en Bruno Mars, is sinds de release in 2014 een grote hit. Ondertussen is Thinking Out Loud, een single van het tweede studioalbum van Ed Sheeran, is sinds de release in 2014 een topper in de hitlijsten. Beide nummers worden geprezen om hun aanstekelijke beats en memorabele teksten. Naast Uptown Funk en Thinking Out Loud zijn er nog andere populaire nummers die Blank Space in de Billboard Hot 100 hebben verslagen, zoals A$AP Ferg en Nicki Minaj's Beweeg je heupen en de hit van David Bowie Veranderingen .reclamebord heet 100 reclamebord heet 200

Uptown-funk

Uitgebracht in november 2014, steeg 'Uptown Funk' snel naar de top van de hitlijsten. Het was de eerste single van het vierde studioalbum van Mark Ronson, Uptown Special. Het nummer was een samenwerking tussen Ronson en Bruno Mars en het was meteen een hit. Het stond 14 weken aan de top van de Billboard Hot 100, waarmee het de langstlopende nummer één single van het decennium is.

billboard heet 100 januari 31

Het nummer werd geprezen om zijn pakkende beat en zijn throwback-geluid. Het werd ook geprezen om zijn slimme teksten en zijn vermogen om verschillende muziekgenres samen te brengen. Het nummer was een enorm succes en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Record of the Year en Best Pop Duo/Group Performance bij de 58e jaarlijkse Grammy Awards.

Hardop denken

'Thinking Out Loud', uitgebracht in juni 2014, was de derde single van Ed Sheerans tweede studioalbum, x. Het nummer was meteen een hit en steeg snel naar de top van de hitlijsten. Het stond 12 weken bovenaan de Billboard Hot 100, waarmee het de op een na langstlopende nummer één van het decennium is.

Het nummer werd geprezen om zijn romantische teksten en zijn soulvolle geluid. Het werd ook geprezen om zijn pakkende melodie en zijn vermogen om verschillende muziekgenres samen te brengen. Het nummer was een enorm succes en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Song of the Year en Best Pop Solo Performance bij de 58e jaarlijkse Grammy Awards.

Uptown Funk en hardop denken worden vergeleken met lege ruimte

Als je 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' vergelijkt met Taylor Swift's 'Blank Space', is het duidelijk dat beide nummers succesvoller waren dan 'Blank Space'. 'Blank Space' stond zeven weken bovenaan de Billboard Hot 100, waarmee het de op twee na langstlopende nummer één van het decennium is. Hoewel 'Blank Space' een enorm succes was, was het niet zo succesvol als 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud'.

Tabel: Uptown Funk, Thinking Out Loud en Blank Space vergelijken

Liedje Artiest Weken op nummer 1
Uptown-funk Mark Ronson en Bruno Mars 14
Hardop denken Ed Sheeran 12
Lege ruimte Taylor Snel 7

Concluderend waren 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' beide succesvoller dan 'Blank Space' in de Billboard Hot 100. Hoewel 'Blank Space' een enorm succes was, was het niet zo succesvol als 'Uptown Funk' en ' Hardop denken'.

FAQ

  • Q: Welk nummer stond in 2015 bovenaan de Billboard Hot 100?
    A: 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars en 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran stonden beide bovenaan de Billboard Hot 100 in 2015.
  • Q: Hoe lang bleef 'Uptown Funk' bovenaan de Billboard Hot 100 staan?
    A: 'Uptown Funk' bleef 14 weken bovenaan de Billboard Hot 100 staan, waarmee het de langstlopende nummer één single van het decennium werd.
  • Q: Hoe verhouden 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' zich tot Taylor Swift's 'Blank Space'?
    A: 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' waren beide succesvoller dan 'Blank Space' in de Billboard Hot 100. Hoewel 'Blank Space' een enorm succes was, was het niet zo succesvol als 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud'. '.

Voor meer informatie over het succes van 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud', check out Dit artikel van Billboard en Dit artikel van Billboard.

Concluderend waren 'Uptown Funk' en 'Thinking Out Loud' beide succesvoller dan 'Blank Space' in de Billboard Hot 100. Hoewel 'Blank Space' een enorm succes was, was het niet zo succesvol als 'Uptown Funk' en ' Hardop denken'.

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui is een Amerikaanse zanger, songwriter en voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony. Ze werkt aan haar solocarrière sinds de ontbinding van de groep in 2018 en heeft nu haar debuut solo-single 'Expectations' uitgebracht. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie en zal zeker een instant hit worden.

Lees Verder
Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Het nummer gaat over een mislukte relatie. Doja Cat en The Weeknd zingen over hoe ze allebei proberen het te laten werken, maar het lukt niet. Ze weten allebei dat het tijd is om verder te gaan, maar ze kunnen niet loslaten. Het nummer is een weerspiegeling van de moeilijkheid om een ​​mislukte relatie los te laten.

Lees Verder