Tory Lanez brengt muziekvideo uit voor 'Real Addresses'

Inhoud

De Canadese rapper Tory Lanez heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nieuwste single 'Real Addresses'. De video bevat een met sterren bezaaide cast en toont de unieke stijl van Lanez. De video is geregisseerd door Lanez zelf en bevat optredens van collega-Canadese artiesten Nav, Jessie Reyez en Mustafa the Poet.

Tory Lanez - Echte adressen (muziekvideo)

De muziekvideo

De videoclip voor 'Real Addresses' is een levendig en energiek beeld dat de essentie van het nummer vastlegt. Het bevat Lanez en zijn vrienden in verschillende omgevingen, van een feest op het dak tot een basketbalveld. De video bevat ook een aantal cameo's van andere Canadese artiesten, waaronder Nav, Jessie Reyez en Mustafa the Poet. De video is geregisseerd door Lanez zelf en getuigt van zijn creatieve visie.

Tory Lanez heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nieuwste single, 'Real Addresses'. Het nummer is een soepele, melodieuze knaller die het kenmerkende geluid van Lanez laat horen. De video bevat verschillende locaties, van een strand tot een stadsgezicht, en bevat een aantal cameo's van andere artiesten. De video is een geweldige manier om Tory Lanez en zijn muziek te leren kennen. Fans van Drake ft Brent Faiyaz en John Denver's 'Take Me Home, Country Roads' zullen deze release zeker weten te waarderen.Het lied

Het nummer 'Real Addresses' is een springerig en vrolijk nummer dat de unieke stijl van Lanez laat zien. Het nummer is een viering van het leven en bevat de kenmerkende flow van Lanez. Het nummer is geproduceerd door Lanez en heeft een pakkende hook die zeker in je hoofd blijft hangen.

De artiest

Tory Lanez is een Canadese rapper en singer-songwriter uit Toronto. Hij is vooral bekend van zijn hitsingles 'Say It' en 'Luv'. Lanez heeft een aantal succesvolle albums uitgebracht, waaronder 'I Told You' en 'Memories Don't Die'. Hij is ook een productief producer en heeft met een aantal andere artiesten gewerkt, waaronder Drake, Meek Mill en Chris Brown.

De cast

De videoclip voor 'Real Addresses' bevat een met sterren bezaaide cast. Naast Lanez bevat de video optredens van collega-Canadese artiesten Nav, Jessie Reyez en Mustafa the Poet. De video bevat ook cameo's van een aantal andere artiesten, waaronder Ty Dolla $ign, Rich the Kid en Lil Durk.

De receptie

De videoclip voor 'Real Addresses' kreeg positieve recensies. Fans hebben de video geprezen om zijn levendige beelden en met sterren bezaaide cast. De video wordt ook geprezen om zijn creatieve richting en om de unieke stijl van Lanez te laten zien.

Conclusie

Tory Lanez heeft de videoclip uitgebracht voor zijn nieuwste single 'Real Addresses'. De video bevat een met sterren bezaaide cast en toont de unieke stijl van Lanez. De video kreeg positieve recensies en getuigt van de creatieve visie van Lanez.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Real Addresses'?
    A: De videoclip voor 'Real Addresses' werd geregisseerd door Tory Lanez zelf.
  • Q: Welke artiesten komen voor in de videoclip?
    A: De videoclip voor 'Real Addresses' bevat optredens van Nav, Jessie Reyez, Mustafa the Poet, Ty Dolla $ign, Rich the Kid en Lil Durk.
  • Q: Wat is de ontvangst van de videoclip?
    A: De videoclip voor 'Real Addresses' kreeg positieve recensies. Fans hebben de video geprezen om zijn levendige beelden en met sterren bezaaide cast.

Tafel

Artiest Liedje
Tory Lanez Echte adressen
Zijn niet Mezelf
Jessie Reyez Figuren
Mustafa de Dichter Blijf in leven

Kijk voor meer informatie over Tory Lanez en zijn videoclip voor 'Real Addresses'. Complex , Hete nieuwe hiphop , En Aanplakbord .

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder