Top 5 beste uitvoeringen van de American Music Awards 2019

De American Music Awards 2019 waren een avond om nooit te vergeten, met enkele van de grootste namen in de muziekwereld die het podium betraden om enkele van de beste optredens van het jaar te geven. Van Taylor Swift's emotionele uitvoering van 'Lover' tot Lizzo's adembenemende medley, hier is de top 5 van beste uitvoeringen van de American Music Awards 2019:

Bekijk zeker eens de kiezelbrein songteksten En adviseert roblox id-code voor meer geweldige muziek van de American Music Awards 2019!

InhoudDe American Music Awards (AMA's) van 2019 waren een avond om nooit te vergeten. Van het epische optreden van Taylor Swift tot de emotionele vertolking van Billie Eilish van haar hitsingle, de show was gevuld met geweldige optredens. Hier zijn de top 5 beste prestaties van de AMA's van 2019.

Taylor Snel

Taylor Swift trapte de show af met een uitvoering van haar hitsingle, Minnaar . Ze werd op het podium vergezeld door een volledig orkest en een koor, en de uitvoering was ronduit spectaculair. Het optreden van Swift herinnerde eraan waarom ze een van de grootste sterren ter wereld is.

Billie Eilish

Billie Eilish' uitvoering van haar hitsingle, Slechterik , was een van de meest emotionele optredens van de avond. De krachtige zang en oprechte teksten van Eilish zorgden voor een onvergetelijk optreden.

Lizzo

Lizzo's uitvoering van haar hitsingle, De waarheid doet pijn , was een van de meest energieke optredens van de avond. Lizzo's krachtige zang en aanstekelijke energie zorgden voor een onvergetelijk optreden.

Shawn Mendes en Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello's uitvoering van hun hitsingle, Missen , was een van de meest romantische optredens van de avond. De chemie en gepassioneerde zang van Mendes en Cabello zorgden voor een onvergetelijk optreden.

Halsey

Halsey's uitvoering van haar hitsingle, Zonder mij , was een van de krachtigste optredens van de avond. Halsey's krachtige zang en emotionele teksten zorgden voor een onvergetelijk optreden.

Voltooiing

De American Music Awards 2019 waren gevuld met geweldige uitvoeringen. Van het epische optreden van Taylor Swift tot de emotionele vertolking van Billie Eilish van haar hitsingle, de show was gevuld met onvergetelijke optredens. Dit zijn de top 5 beste prestaties van de AMA's van 2019.

FAQ

Vraag: Wie heeft de American Music Awards 2019 gewonnen? A: Taylor Swift won de prijs Artiest van het decennium bij de American Music Awards 2019. Vraag: Wat was het meest memorabele optreden tijdens de American Music Awards 2019? A: Billie Eilish' uitvoering van haar hitsingle, Slechterik , was een van de meest memorabele optredens van de avond. Vraag: Wie trad op tijdens de American Music Awards 2019? A: Taylor Swift, Billie Eilish, Lizzo, Shawn Mendes en Camila Cabello en Halsey traden allemaal op tijdens de American Music Awards 2019.

Tafel

Artiest Liedje
Taylor Snel Minnaar
Billie Eilish Slechterik
Lizzo De waarheid doet pijn
Shawn Mendes en Camila Cabello Missen
Halsey Zonder mij
De American Music Awards 2019 waren een onvergetelijke avond vol geweldige optredens. Van het epische optreden van Taylor Swift tot de emotionele vertolking van haar hitsingle door Billie Eilish, de show was gevuld met onvergetelijke optredens. Dit zijn de top 5 beste prestaties van de AMA's van 2019. Ga naar voor meer informatie over de American Music Awards 2019 Aanplakbord En Rollende steen .
Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder