Top 20 nummers van 2014: beste muziek van de beste artiesten

Inhoud

2014 was een geweldig jaar voor muziek, met enkele van de beste artiesten ter wereld die hun beste werk uitbrachten. Van pop tot hiphop, van rock tot country, er was voor elk wat wils. Hier hebben we een lijst samengesteld met de 20 beste nummers van 2014, gekozen uit de beste artiesten ter wereld.

1. 'Blij' door Pharrell Williams

'Happy' van Pharrell Williams was een van de grootste hits van 2014, stond bovenaan de hitlijsten in meerdere landen en werd een internationale sensatie. De vrolijke, positieve boodschap en aanstekelijke melodie van het nummer maakten het meteen een klassieker, en het zal zeker nog jaren in de herinnering blijven.

2. 'Alles van mij' door John Legend

John Legend's 'All of Me' was een enorme hit in 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De oprechte songtekst en de prachtige melodie maakten het meteen tot een klassieker en het werd al snel een van de populairste nummers van het jaar.

3. 'Schud het af' door Taylor Swift

'Shake It Off' van Taylor Swift was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en krachtige boodschap van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

2014 was een geweldig jaar voor muziek, met enkele van de beste artiesten in de industrie die enkele van hun beste nummers uitbrachten. Van Cardi B's 'Money' tot Conan Gray's 'Astronomy', hier zijn de 20 beste nummers van 2014 die je zeker moet beluisteren. Wakanda voor altijd Cardi B En Sterrenkunde Songtekst Conan zijn slechts twee van de geweldige nummers die de lijst hebben gehaald. Dus als je op zoek bent naar geweldige muziek van de beste artiesten, zoek dan niet verder dan de top 20 nummers van 2014!

4. 'Blijf bij mij' van Sam Smith

Sam Smith's 'Stay With Me' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De oprechte songtekst en de soulvolle melodie van het nummer maakten het meteen tot een klassieker en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

5. 'Breng me naar de kerk' door Hozier

Hozier's 'Take Me to Church' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De krachtige songtekst en beklijvende melodie maakten het meteen tot een klassieker en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

6. “Uptown Funk” van Mark Ronson ft. Bruno Mars

'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en funky sfeer van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

7. 'Lege ruimte' door Taylor Swift

Taylor Swift's 'Blank Space' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en ironische songteksten van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

8. 'Alles over die bas' door Meghan Trainor

Meghan Trainor's 'All About That Bass' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en krachtige boodschap van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

9. 'Onbeleefd' door magie!

Magic!'s 'Rude' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en luchtige teksten van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

10. “Dark Horse” van Katy Perry ft. Juicy J

Katy Perry en Juicy J's 'Dark Horse' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en donkere teksten van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

11. 'Kroonluchter' door Sia

Sia's 'Chandelier' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De krachtige songtekst en beklijvende melodie maakten het meteen tot een klassieker en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

12. 'Bang Bang' door Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj

Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj's 'Bang Bang' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en krachtige boodschap van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

13. 'Fancy' van Iggy Azalea ft. Charli XCX

'Fancy' van Iggy Azalea en Charli XCX was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De aanstekelijke beat en ironische songteksten van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

14. 'Probleem' door Ariana Grande ft. Iggy Azalea

'Problem' van Ariana Grande en Iggy Azalea was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De aanstekelijke beat en krachtige boodschap van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

15. 'All of Me (Remix)' van John Legend ft. Rick Ross

'All of Me (Remix)' van John Legend en Rick Ross was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De aanstekelijke beat en oprechte songteksten maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

16. 'Latch' van Disclosure ft. Sam Smith

Disclosure en Sam Smith's 'Latch' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en soulvolle melodie van het nummer maakten het meteen een klassieker en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

17. 'Shake It Off (Remix)' door Taylor Swift ft. Kendrick Lamar

'Shake It Off (Remix)' van Taylor Swift en Kendrick Lamar was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De aanstekelijke beat en krachtige boodschap van het nummer maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

18. 'Blijf de nacht' door Zedd ft. Hayley Williams

'Stay the Night' van Zedd en Hayley Williams was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en oprechte songteksten maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

19. 'Sterren tellen' door OneRepublic

OneRepublic's 'Counting Stars' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en opbeurende songteksten maakten het meteen een hit en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

20. 'Golven' door Mr. Probz

Mr. Probz's 'Waves' was een van de grootste nummers van 2014, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De aanstekelijke beat en soulvolle melodie van het nummer maakten het meteen een klassieker en het werd al snel een van de meest populaire nummers van het jaar.

Dit zijn slechts enkele van de beste nummers van 2014, en er zijn er nog veel meer die op de lijst hadden kunnen staan. Maar deze 20 nummers zijn enkele van de beste van het beste, en ze zullen zeker nog jaren herinnerd worden.

FAQ

  • Q: Wat zijn de 20 beste nummers van 2014?
  • A: De top 20 nummers van 2014 zijn 'Happy' van Pharrell Williams, 'All of Me' van John Legend, 'Shake It Off' van Taylor Swift, 'Stay With Me' van Sam Smith, 'Take Me to Church' van Hozier, 'Uptown Funk' van Mark Ronson ft. Bruno Mars, 'Blank Space' van Taylor Swift, 'All About That Bass' van Meghan Trainor, 'Rude' van Magic!, 'Dark Horse' van Katy Perry ft. Juicy J, ' Chandelier' van Sia, 'Bang Bang' van Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj, 'Fancy' van Iggy Azalea ft. Charli XCX, 'Problem' van Ariana Grande ft. Iggy Azalea, 'All of Me (Remix)' door John Legend ft. Rick Ross, “Latch” door Disclosure ft. Sam Smith, “Shake It Off (Remix)” door Taylor Swift ft. Kendrick Lamar, “Stay the Night” door Zedd ft. Hayley Williams, “Counting Stars” door OneRepublic en 'Waves' door Mr. Probz.
  • Q: Wie zijn de beste artiesten van 2014?
  • A: Enkele van de beste artiesten van 2014 zijn Pharrell Williams, John Legend, Taylor Swift, Sam Smith, Hozier, Mark Ronson, Meghan Trainor, Magic!, Katy Perry, Juicy J, Sia, Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj, Iggy Azalea , Charli XCX, Rick Ross, Disclosure, Kendrick Lamar, Zedd, Hayley Williams, OneRepublic en Mr. Probz.

Tabel met de 20 beste nummers van 2014

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Zayn - Sweat: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Zayn - Sweat: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van “Sweat” gaat over een relatie die is beëindigd, maar de verteller verlangt nog steeds naar de ander. Hij probeert verder te gaan, maar hij lijkt niet over de andere persoon heen te komen. Hij voelt nog steeds de pijn van het uiteenvallen en probeert een manier te vinden om ermee om te gaan.

Lees Verder
Liedje Artiest
'Vrolijk' Pharrel Williams
'Alles van mij' John legende
'Schud het af' Taylor Snel
'Blijf bij mij' Sam Smith
'Breng me naar de kerk' Hozier
“Uptown-funk” Mark Ronson met Bruno Mars
'Lege ruimte' Taylor Snel
'Alles over die bas' Meghan Trainer
'Brutaal'