Top 10 Ed Sheeran-nummers van 2014

Inhoud

Bekijk de top 10 van Ed Sheeran-nummers van 2014, inclusief zijn hitlijsten 'Thinking Out Loud' en 'Sing'.

Ed Sheeran is een van de meest succesvolle en populaire singer-songwriters van de 21ste eeuw. Zijn muziek is miljoenen keren gestreamd en gedownload, en zijn liedjes hebben in veel landen bovenaan de hitlijsten gestaan. Hier zijn de top 10 Ed Sheeran-nummers van 2014.

beste 10 nummers

1. Hardop denken

Uitgebracht in 2014, Hardop denken is een van de meest succesvolle en populaire liedjes van Ed Sheeran. Het stond bovenaan de hitlijsten in veel landen, waaronder het VK, de VS, Canada en Australië. Het nummer is een romantische ballad en de tekst gaat over liefde en toewijding.

Ed Sheeran

2. Zing

Uitgebracht in 2014, Zingen is weer een van de tophits van Ed Sheeran. Het nummer is een mix van pop en hiphop en de tekst gaat over feesten en plezier maken. Het nummer was een enorm succes en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten.

2014 was een geweldig jaar voor Ed Sheeran, waarin enkele van zijn meest populaire nummers werden uitgebracht. Van 'Thinking Out Loud' tot 'Sing', hier zijn de top 10 Ed Sheeran-nummers van 2014:

 • Hardop denken
 • Zingen
 • Niet doen
 • Fotograaf
 • Bloedstroom
 • Ik zie vuur
 • Het A-team
 • Lego huis
 • Een
 • Geef me liefde

Deze nummers zijn allemaal geweldig en zijn geliefd bij fans over de hele wereld. Als je meer wilt weten over de betekenis achter deze nummers, ga dan naar lumiere betekent ed sheeran En teksten voor daglicht harry .

Verschillende scènes uit

3. Niet doen

Uitgebracht in 2014, Niet doen is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

Een scène uit

4. Ik zie vuur

Uitgebracht in 2013, Ik zie vuur is een folkpopnummer. Het nummer is geschreven voor de soundtrack van de film The Hobbit: The Desolation of Smaug , en de teksten gaan over moed en hoop. Het nummer was een hit en piekte op nummer 13 op de UK Singles Chart.

Ed Sheeran top 10 nummers downloaden

5. Een

Uitgebracht in 2014, Een is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

Ed Sheeran treedt op

6. Foto

Uitgebracht in 2014, Fotograaf is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

Een scène uit

7. Bloedbaan

Uitgebracht in 2014, Bloedstroom is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

ed sheeran top 10 nummers downloaden

8. Legohuis

Uitgebracht in 2011, Lego huis is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

top 10 nummers van ed sheeran

9. Het A-team

Uitgebracht in 2011, Het A-team is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

10. Jij hebt mij nodig, ik heb jou niet nodig

Uitgebracht in 2011, Jij hebt mij nodig, ik heb jou niet nodig is een mid-tempo popsong. Het nummer gaat over een mislukte relatie en de tekst gaat over liefdesverdriet en spijt. Het nummer was een hit en piekte op nummer 8 op de UK Singles Chart.

Conclusie

Ed Sheeran heeft een ongelooflijk succesvolle carrière achter de rug en zijn liedjes hebben in veel landen bovenaan de hitlijsten gestaan. Het zijn enkele van zijn meest populaire en succesvolle nummers, en ze zullen nog jaren in de herinnering blijven.

Ga naar voor meer informatie over Ed Sheeran en zijn muziek De officiële website van Ed Sheeran , Billboard's Ed Sheeran-pagina , En De Wikipedia-pagina van Ed Sheeran .

FAQ

 • Q: Wat is het meest succesvolle nummer van Ed Sheeran?
  A: Het meest succesvolle nummer van Ed Sheeran is 'Thinking Out Loud', dat in 2014 in veel landen bovenaan de hitlijsten stond.
 • Q: Wat is het populairste nummer van Ed Sheeran?
  A: Het populairste nummer van Ed Sheeran is 'Sing', dat in 2014 in veel landen bovenaan de hitlijsten stond.
 • Q: Wat is het meest recente nummer van Ed Sheeran?
  A: Het meest recente nummer van Ed Sheeran is 'Bloodstream', dat in 2014 werd uitgebracht.

Top 10 Ed Sheeran-nummers van 2014

Liedje Jaar
Hardop denken 2014
Zingen 2014
Niet doen 2014
Ik zie vuur 2013
Een 2014
Fotograaf 2014
Bloedstroom 2014
Lego huis 2011
Het A-team 2011
Jij hebt mij nodig, ik heb jou niet nodig 2011
Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Billie Eilish' uitvoering van 'bury a friend' tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019 was een verbluffende weergave van haar talent en kunstenaarschap. Ze werd ondersteund door een volledige band en haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie wekten ontzag bij het publiek. Het optreden was een hoogtepunt van het weekend en het was duidelijk dat Billie Eilish een ster in opkomst is.

Lees Verder
Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Het nummer begint met Posner die zingt over zijn worstelingen en hoe hij probeert om van hen af ​​te komen. Hij reflecteert op de pijn die hij heeft doorstaan ​​en hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om ermee om te gaan. Hij zingt:

Lees Verder