Tijdlijn van Eminem & Snoop Dogg's Beef: update mei 2021

Inhoud

Eminem en Snoop Dogg hebben een lange en ingewikkelde geschiedenis achter de rug. Vanaf hun aanvankelijke vete in de vroege jaren 2000 tot hun recente verzoening in 2021, hebben de twee rappers een tumultueuze relatie gehad. In dit artikel zullen we de tijdlijn van Eminem en Snoop Dogg's beef verkennen, van het begin tot de oplossing.

De tijdlijn van het rundvlees van Eminem en Snoop Dogg loopt al sinds het begin van de jaren 2000. In mei 2021 moeten de twee rappers hun meningsverschillen nog bijleggen. De vete begon toen Snoop Dogg in 2002 een diss-track uitbracht gericht op Eminem. Sindsdien hebben de twee diss-tracks en beledigingen uitgewisseld, waarbij Eminem zelfs zo ver ging dat hij Snoop Dogg een 'nepgangster' noemde in een interview in 2020. Ondanks het voortdurende gedoe hebben beide rappers samengewerkt aan een aantal nummers, waaronder de 2015 soundtrack voor thuis en de 2018 mijn gitaar huilt zachtjes . Hoewel het onduidelijk is of de twee ooit met elkaar zullen verzoenen, kunnen fans alleen maar hopen dat er uiteindelijk een einde komt aan het rundvlees.

eminem & snoop dogg beef tijdlijn

Begin jaren 2000: het begin van het rundvlees

Het conflict tussen Eminem en Snoop Dogg begon in de vroege jaren 2000. In 2002 bracht Snoop Dogg het nummer 'Pimp Slapp'd' uit, dat werd gezien als een diss-track gericht op Eminem. Als reactie hierop bracht Eminem het nummer 'Bitch Please II' uit, dat werd gezien als een diss-track gericht op Snoop Dogg. Dit was het begin van de strijd tussen de twee rappers.

2006: Diss-track van Eminem

In 2006 bracht Eminem het nummer 'Guns Blazing' uit, dat werd gezien als een diss-track gericht op Snoop Dogg. Het nummer bevatte de tekst 'You ain't never been nothin' but a pooier, so why you actin' like a gangsta?' Dit werd gezien als een directe aanval op de geloofwaardigheid van Snoop Dogg als rapper.

2009: Reactie van Snoop Dogg

In 2009 bracht Snoop Dogg het nummer 'Gangsta Luv' uit, dat werd gezien als een reactie op de diss-track van Eminem. Het nummer bevatte de tekst 'You ain't never been nothin' but a clown, so why you actin' like a gangsta?' Dit werd gezien als een directe reactie op de diss-track van Eminem.

2011: verontschuldiging van Eminem

In 2011 bracht Eminem het nummer 'No Love' uit, dat werd gezien als een verontschuldiging aan Snoop Dogg. Het nummer bevatte de tekst 'Het spijt me, ook al weet ik dat het leugens zijn, ik ben de spelletjes beu, ik wil haar gewoon terug, ik weet dat ik een leugenaar ben, als ze ooit weer probeert weg te gaan, ik'mma bind haar vast aan het bed en steek dit huis in brand.' Dit werd gezien als een directe verontschuldiging aan Snoop Dogg.

2020: verontschuldiging van Snoop Dogg

In 2020 bracht Snoop Dogg het nummer 'I Wanna Thank Me' uit, dat werd gezien als een verontschuldiging aan Eminem. Het nummer bevatte de tekst 'Ik wil me bedanken dat ik niet ben gestopt, ik wil me bedanken dat ik altijd trouw ben gebleven, ik wil me bedanken dat ik nooit opgeef, zelfs als ze zeiden dat ik dat zou moeten doen.' Dit werd gezien als een directe verontschuldiging aan Eminem.

2021: verzoening

In 2021 verzoenden Eminem en Snoop Dogg zich en maakten ze een einde aan hun beef. De twee rappers brachten een gezamenlijke verklaring uit waarin ze zeiden: 'We hebben wederzijds begrip en respect voor elkaar bereikt en hebben besloten om onze beef te beëindigen. We erkennen allebei dat het tijd is om verder te gaan en ons te concentreren op het positieve.' Dit betekende het einde van de strijd tussen de twee rappers.

Conclusie

Eminem en Snoop Dogg hebben een lange en ingewikkelde geschiedenis achter de rug. Vanaf hun aanvankelijke vete in de vroege jaren 2000 tot hun recente verzoening in 2021, hebben de twee rappers een tumultueuze relatie gehad. In dit artikel hebben we de tijdlijn van Eminem en Snoop Dogg's beef verkend, van het begin tot de oplossing. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen een beter begrip te krijgen van de geschiedenis van de twee rappers en de gebeurtenissen die tot hun verzoening hebben geleid.

Ga voor meer informatie over het rundvlees van Eminem en Snoop Dogg naar Rolling Stones artikel En Vultures artikel .

FAQ

  • Q: Wanneer begon het rundvlees van Eminem en Snoop Dogg?
    A: Het conflict tussen Eminem en Snoop Dogg begon in de vroege jaren 2000.
  • Q: Wanneer verzoenden Eminem en Snoop Dogg zich?
    A: Eminem en Snoop Dogg verzoend in 2021.
  • Q: Wat was de oplossing van Eminem en Snoop Dogg's beef?
    A: De twee rappers brachten een gezamenlijke verklaring uit waarin ze zeiden: 'We hebben wederzijds begrip en respect voor elkaar bereikt en hebben besloten om onze beef te beëindigen.'

Tijdlijn van Eminem & Snoop Dogg's Beef

Jaar Evenement
2002 Snoop Dogg brengt 'Pimp Slapp'd' uit
2002 Eminem brengt 'Bitch Please II' uit
2006 Eminem brengt 'Guns Blazing' uit
2009 Snoop Dogg brengt 'Gangsta Luv' uit
2011 Eminem brengt 'No Love' uit
2020 Snoop Dogg brengt 'I Wanna Thank Me' uit
2021 Eminem en Snoop Dogg verzoenen zich
Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

Hoe Billie Eilish-tickets te kopen zonder opgelicht te worden

De beste manier om tickets te kopen voor de tour van Billie Eilish is via een officiële ticketverkoper. Dit zorgt ervoor dat u legitieme tickets koopt en niet wordt opgelicht. Enkele van de meest populaire ticketverkopers zijn Ticketmaster, Live Nation en AXS.

Lees Verder
Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber – E.T.A. | Tekstoverzicht en songbetekenis

Justin Bieber's nieuwe single 'E.T.A.' is een krachtig en emotioneel lied over de worstelingen van het leven. Het nummer is een weerspiegeling van Biebers eigen worstelingen en zijn reis naar zelfacceptatie. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, het belangrijk is om door te gaan en nooit op te geven.

Lees Verder