The Weeknd kondigt nieuw album 'Dawn FM' aan - tracklijst, albumhoezen en meer

Inhoud

The Weeknd heeft zijn nieuwe album 'Dawn FM' aangekondigd, met samenwerkingen met Doja Cat, Rosalía en meer. Het album wordt uitgebracht op 11 juni 2021 en zal beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes en meer details.

The Weeknd heeft zijn nieuwe album 'Dawn FM' aangekondigd, dat op 16 april uitkomt. Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals enkele samenwerkingen met andere artiesten. De tracklist bevat enkele van zijn grootste hits, zoals 'Can't Feel My Face' en 'Starboy', evenals enkele nieuwe nummers zoals 'Save Your Tears' en 'Blinding Lights'. De albumhoes voor het album is een zwart-witfoto van The Weeknd, met de woorden 'Dawn FM' vetgedrukt. Fans zijn al enthousiast over de release van het album en kunnen niet wachten om te horen wat The Weeknd voor hen in petto heeft. In de tussentijd kunnen ze enkele van zijn andere nummers beluisteren met vervelende teksten zoals liedjes met nare teksten of het nummer nul het nummer nul .de tracklist van het weeknd dawn fm-album

Tracklijst en functies

Het nieuwe album 'Dawn FM' van The Weeknd zal in totaal 14 nummers bevatten, met samenwerkingen van Doja Cat, Rosalía en meer. De volledige tracklist is als volgt:

 • 1. 'Dageraad FM'
 • 2. 'Blinding Lights' (feat. Doja Cat)
 • 3. 'Bewaar je tranen'
 • 4. 'In Your Eyes' (feat. Rosalía)
 • 5. 'Te laat'
 • 6. 'Sneeuwkind'
 • 7. 'Ontsnap uit LA'
 • 8. 'Harteloos'
 • 9. 'Geloof'
 • 10. 'Tot ik doodbloed'
 • 11. 'Bang om te leven'
 • 12. 'Herhaal mij' (Interlude)
 • 13. 'Na sluitingstijd'
 • 14. 'Totdat ik doodbloed (Reprise)'

Omslagontwerp en releasedatum

The Weeknd heeft ook de hoes van 'Dawn FM' onthuld, waarop een zwart-witfoto van de zanger staat met een doornenkroon op zijn hoofd. Het album wordt uitgebracht op 11 juni 2021 en zal beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms.

Promotie & Rondleiding

The Weeknd is al begonnen met het promoten van het album, met een reeks teaservideo's en posts op sociale media. Hij is ook van plan om op wereldtournee te gaan ter ondersteuning van het album, waarvan de data binnenkort worden aangekondigd.

Kritische ontvangst

Het album kreeg al lovende kritieken en velen prezen de unieke mix van R&B en pop van The Weeknd. Critici hebben ook de productie van het album en de samenwerking met Doja Cat en Rosalía geprezen.

Conclusie

Het nieuwe album 'Dawn FM' van The Weeknd komt uit op 11 juni 2021 en is beschikbaar op alle grote streamingplatforms. Het album bevat samenwerkingen met Doja Cat, Rosalía en meer, en heeft al lovende kritieken gekregen. The Weeknd gaat ook op wereldtournee ter ondersteuning van het album, waarvan de data binnenkort bekend worden gemaakt.

FAQ

 • Q: Wanneer komt het nieuwe album 'Dawn FM' van The Weeknd uit?
  A: Het album komt uit op 11 juni 2021.
 • Q: Wie zijn de artiesten op 'Dawn FM'?
  A: Het album bevat samenwerkingen met Doja Cat, Rosalía en meer.
 • Q: Is er een tour ter ondersteuning van 'Dawn FM'?
  A: Ja, The Weeknd gaat op wereldtournee ter ondersteuning van het album, waarvan de data binnenkort bekend worden gemaakt.

Tracklijst en functiestabel

Spoor Titel Met
1 Dageraad FM -
2 Verblindende lichten Doja Kat
3 Bewaar je tranen -
4 In jouw ogen Rosalia
5 Te laat -
6 Sneeuwkind -
7 Ontsnap uit LA -
8 Harteloos -
9 Vertrouwen -
10 Tot ik doodbloed -
elf Bang om te leven -
12 Herhaal na mij (Interlude) -
13 Na uren -
14 Totdat ik doodbloed (Reprise) -

Voor meer informatie over het nieuwe album 'Dawn FM' van The Weeknd, check out De officiële website van The Weeknd , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.

Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder