The Weeknd kondigt 'After Hours'-album aan: tracklijst, hoes, recensie en releasedatum

Inhoud

The Weeknd heeft zijn langverwachte nieuwe album aangekondigd Na uren . Het album komt uit op 20 maart 2020 en bevat in totaal 14 nummers. Op de albumhoes staat een foto van The Weeknd met een bebloed gezicht en een rood pak. Op de tracklist staan ​​de eerder uitgebrachte singles 'Heartless' en 'Blinding Lights'.

The Weeknd heeft zijn nieuwe album 'After Hours' aangekondigd, dat op 20 maart 2020 uitkomt. Het album bevat 14 nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Heartless' en 'Blinding Lights'. Op de hoes van het album staat Weeknd met rode ogen in een zwart pak met een rode achtergrond. De tracklist bevat samenwerkingen met Max Martin, Metro Boomin en Oneohtrix Point Never. Fans kunnen op het album een ​​mix van R&B, pop en elektronische muziek verwachten. Recensies van het album waren positief, met critici die het unieke geluid en de productie van The Weeknd prezen. Fans kunnen het album nu pre-orderen en de alleen mijn engels En gif soundtrack-tracklijst voor meer informatie.het weekend na sluitingstijd

Tracklijst

De tracklist voor Na uren is als volgt:

na sluitingstijd in het weekend
 • Weer alleen
 • Te laat
 • Het moeilijkst om lief te hebben
 • Bang om te leven
 • Sneeuwkind
 • Ontsnap uit LA
 • Harteloos
 • Vertrouwen
 • Verblindende lichten
 • In jouw ogen
 • Bewaar je tranen
 • Herhaal na mij (Interlude)
 • Na uren
 • Tot ik doodbloed

Omslag

De omslag van Na uren bevat een foto van The Weeknd met een bebloed gezicht en een rood pak. De hoes werd door zowel fans als critici geprezen om zijn gedurfde en opvallende beelden.

Recensies

Critici hebben geprezen Na uren vanwege zijn donkere en humeurige productie, evenals de vocale uitvoering van The Weeknd. Het album is beschreven als een 'meesterwerk' en een 'bepalend moment' in de carrière van The Weeknd.

Datum van publicatie

Die van het weekend Na uren wordt uitgebracht op 20 maart 2020.

Conclusie

Die van het weekend Na uren is een van de meest langverwachte albums van 2020. Nu een tracklist, hoes, recensie en releasedatum zijn aangekondigd, kijken fans reikhalzend uit naar de release van het album.

FAQ

 • Q: Wat is de releasedatum voor The Weeknd's Na uren album?
  A: Die van het weekend Na uren wordt uitgebracht op 20 maart 2020.
 • Q: Waar is de tracklist voor Na uren ?
  A: De tracklist voor Na uren is als volgt: Alone Again, Too Late, Hardest To Love, Scared To Live, Snowchild, Escape From LA, Heartless, Faith, Blinding Lights, In Your Eyes, Save Your Tears, Repeat After Me (Interlude), After Hours, Tot Ik bloed leeg.
 • Q: Waar hebben critici over gezegd Na uren ?
  A: Critici hebben geprezen Na uren vanwege zijn donkere en humeurige productie, evenals de vocale uitvoering van The Weeknd. Het album is beschreven als een 'meesterwerk' en een 'bepalend moment' in de carrière van The Weeknd.

Bronnen

Voor meer informatie over The Weeknd's Na uren album, bekijk dan de volgende bronnen:

Tafel

Spoor Lengte
Weer alleen 3:39
Te laat 3:25
Het moeilijkst om lief te hebben 15.30 uur
Bang om te leven 3:45
Sneeuwkind 4:02
Ontsnap uit LA 3:45
Harteloos 3:17
Vertrouwen 3:32
Verblindende lichten 3:20
In jouw ogen 3:58
Bewaar je tranen 3:32
Herhaal na mij (Interlude) 2:17
Na uren 3:59
Tot ik doodbloed 3:45
Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylans 'Knockin' On Heaven's Door' is een van de meest iconische nummers aller tijden. Het nummer, geschreven in 1973, is gecoverd door talloze artiesten en is een tijdloze klassieker geworden. Maar wat is de diepere betekenis achter de teksten? Lees verder om erachter te komen.

Lees Verder
Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

De teksten van Deck the Halls zijn eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Het nummer bestaat uit twee coupletten en een refrein. Het eerste couplet gaat over het versieren van het huis voor de kerstperiode. Het tweede couplet gaat over het vieren van de vreugde van het seizoen met vrienden en familie. Het refrein is een oproep om te zingen en je te verheugen in de geest van het seizoen.

Lees Verder