The Strokes - Bad Decisions: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Inhoud

Ontdek de betekenis achter het nummer 'Bad Decisions' van The Strokes en leer meer over de songtekst, recensie en meer. Lees hier het volledige verhaal.

The Strokes is een Amerikaanse rockband uit New York City, opgericht in 1998. De band bestaat uit Julian Casablancas (zang), Nick Valensi (gitaar, achtergrondzang), Albert Hammond Jr. (gitaar, achtergrondzang), Nikolai Fraiture ( basgitaar) en Fabrizio Moretti (drums, percussie). Hun nieuwste single, 'Bad Decisions', werd uitgebracht in 2020 en is de eerste single van hun aankomende album, The New Abnormal.

de slagen slechte beslissingen

In dit artikel bekijken we de tekst van 'Bad Decisions', onderzoeken we de betekenis achter het nummer en bespreken we het nummer. Laten we beginnen!

The Strokes brachten in 2020 hun single 'Bad Decisions' uit, en die werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer is een reflectie op de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. De teksten zitten vol emotie en inzicht, en het nummer heeft een aanstekelijke beat die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Het nummer is een geweldige herinnering om een ​​stap terug te doen en na te denken over de beslissingen die we nemen en hoe deze ons leven zullen beïnvloeden. Als je op zoek bent naar een nummer om je te helpen nadenken over het leven, dan is 'Bad Decisions' van The Strokes een prima keuze. Bekijk de songteksten en liedrecensie voor meer informatie over dit nummer en de betekenis ervan. Je kunt ook andere geweldige nummers bekijken, zoals Vallen door Harry Styles En 1989 door Taylor Swift .

De tekst van 'Bad Decisions'

De tekst van 'Bad Decisions' gaat over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. Het lied begint met de regels:

'Ik zit midden in een crisis, ik neem slechte beslissingen/ik probeer een uitweg te vinden, maar ik zit vast in deze positie'

De verteller bevindt zich in een moeilijke situatie en neemt slechte beslissingen in een poging een uitweg te vinden. Het refrein van het lied is:

'Ik neem slechte beslissingen, ik neem slechte beslissingen / ik neem slechte beslissingen, ik neem slechte beslissingen'

De verteller is zich bewust van het feit dat ze slechte beslissingen nemen, maar ze kunnen zichzelf niet stoppen. Het lied gaat verder:

'Ik probeer een uitweg te vinden, maar ik zit vast in deze positie/Ik probeer een uitweg te vinden, maar ik zit vast in deze positie'

De verteller probeert een uitweg te vinden uit hun huidige situatie, maar slaagt daar niet in. Het lied eindigt met de regels:

'Ik neem slechte beslissingen, ik neem slechte beslissingen / ik neem slechte beslissingen, ik neem slechte beslissingen'

De verteller neemt nog steeds slechte beslissingen, ondanks hun pogingen om een ​​uitweg te vinden.

De betekenis achter 'slechte beslissingen'

Het nummer gaat over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. De verteller bevindt zich in een moeilijke situatie en neemt slechte beslissingen in een poging een uitweg te vinden. Zij kunnen dit echter niet en zitten vast in hun huidige situatie. Het nummer herinnert ons eraan dat we allemaal fouten maken en dat het belangrijk is om ervan te leren.

De recensie van 'Slechte beslissingen'

'Bad Decisions' van The Strokes is een krachtig nummer over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. Het nummer wordt aangedreven door een aanstekelijke gitaarriff en de kenmerkende zang van Julian Casablancas. De teksten zijn doordacht en herkenbaar, en het nummer zal zeker resoneren met luisteraars. Over het algemeen is 'Bad Decisions' een geweldig nummer van The Strokes.

Veelgestelde vragen

  • Q: Wie zijn The Strokes?
    A: The Strokes is een Amerikaanse rockband uit New York City, opgericht in 1998. De band bestaat uit Julian Casablancas (zang), Nick Valensi (gitaar, achtergrondzang), Albert Hammond Jr. (gitaar, achtergrondzang), Nikolai Fraiture ( basgitaar) en Fabrizio Moretti (drums, percussie).
  • Q: Wat is de betekenis achter 'Slechte beslissingen'?
    A: Het nummer gaat over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. De verteller bevindt zich in een moeilijke situatie en neemt slechte beslissingen in een poging een uitweg te vinden. Zij kunnen dit echter niet en zitten vast in hun huidige situatie.
  • Q: Wat is de beoordeling van 'Slechte beslissingen'?
    A: 'Bad Decisions' van The Strokes is een krachtig nummer over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. Het nummer wordt aangedreven door een aanstekelijke gitaarriff en de kenmerkende zang van Julian Casablancas. De teksten zijn doordacht en herkenbaar, en het nummer zal zeker resoneren met luisteraars. Over het algemeen is 'Bad Decisions' een geweldig nummer van The Strokes.

Conclusie

'Bad Decisions' van The Strokes is een krachtig nummer over de worstelingen van het leven en de keuzes die we maken. Het nummer wordt aangedreven door een aanstekelijke gitaarriff en de kenmerkende zang van Julian Casablancas. De teksten zijn doordacht en herkenbaar, en het nummer zal zeker resoneren met luisteraars. Over het algemeen is 'Bad Decisions' een geweldig nummer van The Strokes.

Als je meer wilt weten over The Strokes en hun muziek, kun je hun officiële website , Youtube kanaal , En Spotify-pagina .

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder