Taylor Swift's 'Look What You Made Me Do' breekt YouTube-record

Inhoud

Taylor Swift's 'Look What You Made Me Do' breekt YouTube-record De videoclip van Taylor Swift voor 'Look What You Made Me Do' heeft het record voor meeste weergaven in 24 uur op YouTube verbroken. Lees hier meer over de video en het succes ervan.

De videoclip van Taylor Swift voor haar single 'Look What You Made Me Do' heeft het record voor meeste weergaven in 24 uur op YouTube verbroken. De video werd uitgebracht op 28 augustus 2017 en is sindsdien de meest bekeken video in 24 uur, met 43,2 miljoen views. De video is ook de video met de meeste likes in 24 uur geworden, met meer dan 3 miljoen likes.

Taylor Swift's 'Look What You Made Me Do' heeft het YouTube-record voor meeste weergaven in 24 uur verbroken. De single werd uitgebracht op 24 augustus en is al meer dan 43 miljoen keer bekeken. De video toont Swift in verschillende looks, van een zombie tot een robot, en wordt geprezen om zijn creativiteit en productiewaarde. Het nummer is de eerste single van Swift's aankomende album Reputation, dat op 10 november uitkomt. Naast het breken van het YouTube-record, is de single ook een hit op de radio en streamingdiensten. Fans van Swift kunnen ook haar andere recente singles bekijken, zoals Sia om mens te zijn En Stop Megan niet songteksten , om een ​​voorproefje te krijgen van wat er gaat komen op Reputation.

Taylor Snel

De muziekvideo

De videoclip voor 'Look What You Made Me Do' werd geregisseerd door Joseph Kahn en bevat Swift in verschillende looks en omgevingen. De video is een commentaar op het publieke imago van Swift en haar eerdere vetes met andere beroemdheden. De video bevat ook een aantal cameo's van beroemdheden, waaronder Zayn Malik, Gigi Hadid en Selena Gomez.

Taylor Snel

De reactie

De video kreeg zowel lof als kritiek. Veel fans hebben de video geprezen om zijn creativiteit en zijn commentaar op het publieke imago van Swift. Anderen hebben kritiek geuit op de video vanwege de vermeende kleingeestigheid en de focus op Swifts vetes met andere beroemdheden. Ongeacht de reacties is de video een enorm succes geworden, zowel commercieel als kritisch.

De gevolgen

Het succes van de video heeft een enorme impact gehad op de carrière van Swift. De video is meer dan 500 miljoen keer bekeken en heeft geholpen om de single naar de top van de hitlijsten te stuwen. De video heeft ook geholpen om het publieke imago van Swift een boost te geven, aangezien ze haar verhaal heeft kunnen terugwinnen en haar fans kan laten zien dat ze nog steeds een sterke kracht is in de muziekindustrie.

De toekomst

Het valt nog te bezien wat de toekomst in petto heeft voor Swift en haar muziek. Het is echter duidelijk dat het succes van 'Look What You Made Me Do' haar carrière een enorme boost heeft gegeven. Met het succes van de video heeft Swift haar verhaal kunnen terugwinnen en haar fans kunnen laten zien dat ze nog steeds een sterke kracht is in de muziekindustrie.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Look What You Made Me Do'?
    A: De videoclip werd geregisseerd door Joseph Kahn.
  • Q: Hoeveel views heeft de video gekregen in 24 uur?
    A: De video werd binnen 24 uur 43,2 miljoen keer bekeken.
  • Q: Welke beroemdheden waren te zien in de video?
    A: In de video waren Zayn Malik, Gigi Hadid en Selena Gomez te zien.

Conclusie

De videoclip van Taylor Swift voor 'Look What You Made Me Do' is een enorm succes, zowel commercieel als kritisch. De video heeft het record voor meeste weergaven in 24 uur op YouTube verbroken en heeft ertoe bijgedragen dat de single naar de top van de hitlijsten is gestuwd. De video heeft ook geholpen om het publieke imago van Swift een boost te geven, aangezien ze haar verhaal heeft kunnen terugwinnen en haar fans kan laten zien dat ze nog steeds een sterke kracht is in de muziekindustrie.

Bronnen

Ga voor meer informatie over de video 'Look What You Made Me Do' van Taylor Swift naar de volgende betrouwbare bronnen:

Tafel

Video Bekeken in 24 uur Vind ik leuk in 24 uur
Kijk wat je me hebt laten doen 43,2 miljoen 3 miljoen

De video 'Look What You Made Me Do' van Taylor Swift is een enorm succes en brak het record voor meeste weergaven in 24 uur op YouTube. De video wordt geprezen om zijn creativiteit en zijn commentaar op het publieke imago van Swift. Het succes van de video heeft een enorme impact gehad op de carrière van Swift, omdat het heeft geholpen om de single naar de top van de hitlijsten te stuwen en haar publieke imago te versterken. Het valt nog te bezien wat de toekomst in petto heeft voor Swift en haar muziek, maar het is duidelijk dat het succes van 'Look What You Made Me Do' haar carrière een enorme boost heeft gegeven.

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder