Taylor Swift's volledige tracklijst uit 1989 vrijgegeven

Inhoud

Het album van Taylor Swift uit 1989 is uitgebracht en het maakt al furore in de muziekindustrie. Het album bevat in totaal 13 nummers en elk daarvan is zeker een hit. We hebben hier de volledige tracklijst, dus lees verder om meer te weten te komen over de nummers en het album.

Taylor Swift 1989

Tracklijst

De volledige tracklijst voor het album van Taylor Swift uit 1989 is als volgt:

Taylor Swift 1989 Volledige tracklijst
 • Welkom in New York
 • Lege ruimte
 • Stijl
 • Uit het bos
 • Alles wat je hoefde te doen was blijven
 • Schud het af
 • Ik wou dat je dat zou doen
 • Slecht bloed
 • Wildste dromen
 • Hoe je het meisje krijgt
 • Deze liefde
 • Ik ken plaatsen
 • Schoon

De liedjes

De nummers op het album van Taylor Swift uit 1989 worden ongetwijfeld hits. Van de opgewektheid Schud het af aan de romanticus Wildste dromen , er is voor elk wat wils. Het album bevat ook enkele van Swifts meest persoonlijke nummers, zoals Alles wat je hoefde te doen was blijven En Schoon .

gelekte tracklijst uit 1989

Welkom in New York

Het openingsnummer van het album, Welkom in New York , is een vrolijk en energiek nummer dat de stad New York viert. Het is een geweldige manier om het album af te trappen en de toon te zetten voor de rest van de nummers.

Lege ruimte

Het tweede nummer op het album, Lege ruimte , is een pakkende popsong over de ups en downs van relaties. Het is een van de meest populaire nummers op het album en wordt geprezen om zijn slimme teksten en pakkende melodie.

Stijl

Het derde nummer op het album, Stijl , is een midtempo popsong over de spanning van een nieuwe relatie. Het is een geweldig nummer om op te dansen en wordt geprezen om zijn pakkende refrein en slimme teksten.

Het album

Het album van Taylor Swift uit 1989 wordt ongetwijfeld een hit. Het bevat enkele van haar beste nummers tot nu toe, en stuk voor stuk zullen ze zeker een hit worden. Het album zal zeker een succes worden, en het zal zeker nog jaren herinnerd worden.

Conclusie

Het album van Taylor Swift uit 1989 wordt ongetwijfeld een hit. Met zijn aanstekelijke liedjes en slimme teksten zal het zeker nog jaren herinnerd worden. Dus als je op zoek bent naar geweldige muziek, bekijk dan zeker het album van Taylor Swift uit 1989.

Ga voor meer informatie over het album van Taylor Swift uit 1989 naar Rolling Stones review of De recensie van Billboard .

FAQ

 • Q: Hoeveel nummers staan ​​er op het album van Taylor Swift uit 1989?
  A: Er staan ​​13 nummers op het album van Taylor Swift uit 1989.
 • Q: Wat is het openingsnummer van het album?
  A: Het openingsnummer op het album is Welkom in New York .
 • Q: Wat is het populairste nummer op het album?
  A: Het meest populaire nummer op het album is Lege ruimte .

Lijst met tracklijsten

Spoor Titel
1 Welkom in New York
2 Lege ruimte
3 Stijl
4 Uit het bos
5 Alles wat je hoefde te doen was blijven
6 Schud het af
7 Ik wou dat je dat zou doen
8 Slecht bloed
9 Wildste dromen
10 Hoe je het meisje krijgt
elf Deze liefde
12 Ik ken plaatsen
13 Schoon
Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze is een rapalbum dat in 2018 is uitgebracht. Het was zijn tiende studioalbum en kreeg lovende kritieken. Het album werd geprezen om zijn lyrische inhoud en de betekenis van het nummer, en veel fans en critici merkten op dat het een terugkeer naar vorm was voor Eminem. In dit artikel bekijken we de songteksten en onderzoeken we de diepere betekenis achter de nummers.

Lees Verder
Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer gaat over een relatie die is beëindigd en de verteller reflecteert op de herinneringen aan het verleden. De teksten zijn gevuld met beelden van dood en sterfelijkheid, terwijl de verteller worstelt om het einde van de relatie te accepteren. Het refrein van het lied is bijzonder aangrijpend, aangezien de verteller zingt:

Lees Verder