Taylor Swift wint veel bij iHeartRadio Music Awards 2015

Inhoud

Taylor Swift was de grote winnaar van de iHeartRadio Music Awards 2015 en nam vier prijzen mee naar huis. De prijsuitreiking, die plaatsvond in Los Angeles, eerde de beste muziek van het afgelopen jaar. Bekijk hier de volledige lijst met winnaars.

Taylor Swift was de grote winnaar van de iHeartRadio Music Awards 2015 en won vier prijzen, waaronder Artiest van het jaar. Swift won ook prijzen voor Beste Lyrics voor haar hitsingle 'Shake It Off', Beste Samenwerking voor haar duet met Kendrick Lamar op 'Autumn Leaves' en Beste Fan Army. De overwinningen van Swift waren een bewijs van haar immense populariteit en de loyaliteit van haar fans.

De overwinningen van Swift waren een herinnering aan de kracht van muziek en de impact die het kan hebben op het leven van mensen. Van John Denver's 'Annie's Song' tot Kendrick Lamar's 'Autumn Leaves', muziek heeft het vermogen om mensen samen te brengen en blijvende herinneringen te creëren. De overwinningen van Swift bij de iHeartRadio Music Awards zijn een bewijs van de kracht van muziek en de impact die het kan hebben op het leven van mensen.De overwinningen van Swift bij de iHeartRadio Music Awards zijn een herinnering aan de kracht van muziek en de impact die het kan hebben op het leven van mensen. Van Annie's lied door John Denver aan Herfstbladeren van Kendrick Lamar heeft muziek het vermogen om mensen samen te brengen en blijvende herinneringen te creëren.

Taylor Swift iheartradio music awards 2015 winnaars

Taylor Swift wint vier prijzen

Taylor Swift was de grote winnaar van de avond en nam vier prijzen mee naar huis. Ze won Artiest van het Jaar, Lied van het Jaar voor 'Shake It Off', Beste Tekst voor 'Blank Space' en Beste Samenwerking voor 'Bad Blood' met Kendrick Lamar. Swift werd ook genomineerd voor Best Fan Army, maar verloor van One Direction.

Taylor Swift neemt drie prijzen in ontvangst bij iHeartRadio Music Awards 2015, waaronder Artiest van het Jaar.

Andere winnaars

Andere winnaars waren Ed Sheeran, die de prijs voor beste mannelijke artiest won, en Meghan Trainor, die de prijs voor beste nieuwe artiest won. Sam Smith won Beste Album voor In het eenzame uur , en Maroon 5 won Beste Tour voor hun IN tour. De avond bevatte ook optredens van Taylor Swift, Ed Sheeran, Meghan Trainor en meer.

De iHeartRadio Music Awards

De iHeartRadio Music Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die de beste muziek van het afgelopen jaar eert. Over de prijzen wordt gestemd door fans en de winnaars worden bepaald door een combinatie van stemmen van fans en experts uit de muziekindustrie. De prijsuitreiking wordt live uitgezonden op iHeartRadio-stations in het hele land.

De winnaars

De volledige lijst met winnaars van de iHeartRadio Music Awards 2015 is als volgt:

Categorie Winnaar
Artiest van het jaar Taylor Snel
Lied van het jaar Taylor Swift - 'Schud het af'
Beste mannelijke artiest Ed Sheeran
Beste nieuwe artiest Meghan Trainer
Best Album Sam Smith - In het eenzame uur
Beste songteksten Taylor Swift - 'Lege ruimte'
Beste samenwerking Taylor Swift & Kendrick Lamar - 'Bad Blood'
Beste rondleiding Kastanjebruin 5 - IN Tour
Beste fanleger Een richting

Conclusie

Taylor Swift was de grote winnaar van de iHeartRadio Music Awards 2015 en nam vier prijzen mee naar huis. Andere winnaars waren Ed Sheeran, Meghan Trainor, Sam Smith en Maroon 5. De prijsuitreiking werd live uitgezonden op iHeartRadio-stations in het hele land. Ga naar voor meer informatie over de iHeartRadio Music Awards iHeartRadio's website .

FAQ

  • Q: Wie won Artiest van het Jaar bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Taylor Swift won artiest van het jaar bij de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Mannelijke Artiest bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Ed Sheeran won de prijs voor beste mannelijke artiest tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won de prijs voor beste nieuwe artiest bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Meghan Trainor won de prijs voor beste nieuwe artiest tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Album bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Sam Smith won Beste Album voor In het eenzame uur bij de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Teksten bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Taylor Swift won de beste songtekst voor 'Blank Space' tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Samenwerking bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Taylor Swift en Kendrick Lamar wonnen Beste Samenwerking voor 'Bad Blood' tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Tour bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: Maroon 5 won Beste Tour voor hun IN tour tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.
  • Q: Wie won Beste Fanleger bij de iHeartRadio Music Awards 2015? A: One Direction won Best Fan Army tijdens de iHeartRadio Music Awards 2015.

De iHeartRadio Music Awards 2015 waren een avond om nooit te vergeten, waarbij Taylor Swift vier prijzen mee naar huis nam. Kijk voor meer informatie over de prijsuitreiking op iHeartRadio's website of De dekking van Billboard van de gebeurtenis.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder