Taylor Swift rockt hete lingerie voor Vanity Fair 2015

Inhoud

Taylor Swift is geen onbekende in het halen van krantenkoppen, en haar nieuwste fotoshoot voor Vanity Fair 2015 is daarop geen uitzondering. De zangeres ziet er prachtig uit in haar zwoele lingerie-look en fans zijn er dol op. Van de kanten lingerie tot de gedurfde make-up, Taylor Swift ziet eruit als een totale bom op de foto's. Lees verder om meer te weten te komen over haar hete uiterlijk en bekijk de foto's zelf.

Taylor Swift hete lingeriefoto

De hete lingerie-look van Taylor Swift

Taylor Swift ziet er absoluut schitterend uit in haar nieuwste fotoshoot voor Vanity Fair 2015. Ze koos voor een zwoele lingerie-look, compleet met kanten lingerie en gewaagde make-up. Haar haar is in losse golven gestyled en ze ziet eruit als een bom. Fans zijn dol op de foto's en het is gemakkelijk te zien waarom.

Taylor Swift wiegde hete lingerie voor Vanity Fair 2015 en het was een lust voor het oog! De zanger zag er prachtig uit in een zwarte kanten bodysuit en doorschijnende rok, gecombineerd met een gedurfde rode lip. Ze droeg ook een paar dijhoge laarzen om haar zwoele look compleet te maken. Taylor's fans waren onder de indruk van haar schoonheid en zelfvertrouwen, en het is geen wonder dat ze een van de meest succesvolle artiesten aller tijden is. Van haar hitnummers als Onze levens naar haar nieuwste single geef mij liefde , Taylor Swift is een kracht om rekening mee te houden.

De Lingerie

Taylor Swift koos voor een kanten lingeriesetje voor haar fotoshoot. De lingerie heeft een klassieke zwarte kleur en is voorzien van ingewikkelde kanten details. De lingerie is zowel sexy als verfijnd, en staat fantastisch bij Taylor Swift. Ze combineerde de lingerie met een paar zwarte hakken en de look is compleet.

De makeup

Taylor Swift koos voor een gewaagde make-uplook voor haar fotoshoot. Ze ging voor een smokey eye look, met donkere oogschaduw en zwarte eyeliner. Ze koos ook voor een nude lip, die de look perfect aanvult. Haar huid straalt en ze ziet er absoluut prachtig uit.

Het haar

Het haar van Taylor Swift is in losse golven gestyled voor haar fotoshoot. De golven voegen een vleugje glamour toe aan de look en ze zien er geweldig uit. Haar haar is ook gestyled in een half-up, half-down stijl, wat een vleugje romantiek aan de look toevoegt. Het is de perfecte finishing touch.

De laatste blik

De uiteindelijke look is absoluut adembenemend. Taylor Swift ziet eruit als een totale bom in haar zwoele lingerie-look, en fans zijn er dol op. Van de kanten lingerie tot de gedurfde make-up, Taylor Swift ziet er geweldig uit op de foto's. Het is geen wonder dat fans van de look houden.

De receptie

De foto's zijn met veel liefde ontvangen van fans. Ze houden van de zwoele lingerie-look van Taylor Swift en prijzen haar omdat ze er zo fantastisch uitziet. Het is duidelijk dat Taylor Swift er opnieuw in is geslaagd om haar fans te verbazen met haar verbluffende uiterlijk.

Conclusie

Taylor Swift ziet er absoluut schitterend uit in haar nieuwste fotoshoot voor Vanity Fair 2015. Ze koos voor een zwoele lingerie-look, compleet met kanten lingerie en gewaagde make-up. Haar haar is in losse golven gestyled en ze ziet eruit als een bom op de foto's. Fans houden van de look en het is gemakkelijk te zien waarom. Taylor Swift is er opnieuw in geslaagd haar fans te verbazen met haar verbluffende uiterlijk.

FAQ

  • Q: Welke lingerie droeg Taylor Swift voor haar fotoshoot?
    A: Taylor Swift droeg een kanten zwart lingeriesetje voor haar fotoshoot.
  • Q: Voor welke make-uplook koos Taylor Swift?
    A: Taylor Swift koos voor een smokey eye look, met donkere oogschaduw en zwarte eyeliner.
  • Q: Hoe was het haar van Taylor Swift gestyled?
    A: Het haar van Taylor Swift was gestyled in losse golven en een half-up, half-down stijl.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over de fotoshoot van Taylor Swift voor Vanity Fair 2015:

Tafel

Kijk Details
Lingerie Kanten zwarte lingerieset met ingewikkelde kanten details
Bedenken Rokerige ooglook met donkere oogschaduw en zwarte eyeliner, nude lip
Haar Losse golven, half-up, half-down stijl

Taylor Swift ziet er absoluut schitterend uit in haar nieuwste fotoshoot voor Vanity Fair 2015. Van de kanten lingerie tot de gedurfde make-up, Taylor Swift ziet eruit als een totale bom op de foto's. Fans houden van de look en het is gemakkelijk te zien waarom. Taylor Swift is er opnieuw in geslaagd haar fans te verbazen met haar verbluffende uiterlijk.

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

Lees Verder
Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

De Kids Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die live wordt uitgezonden op Nickelodeon. Het is een van de meest populaire prijsuitreikingen voor kinderen en jonge volwassenen en er wordt op gestemd door de kijkers. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorie├źn, waaronder muziek, films, televisie, sport en meer.

Lees Verder