Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez op Golden Globes 2015 Afterparty

Inhoud

De afterparty van de Golden Globes 2015 was een met sterren bezaaid evenement met enkele van de grootste namen in Hollywood. Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez behoorden tot de beroemdheden die het evenement opluisterden met hun aanwezigheid. Lees verder om meer te weten te komen over hun uiterlijk en wat ze tijdens het evenement droegen.

Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez werden allemaal gespot op de Golden Globes 2015 Afterparty. Het trio van popsterren mengde zich met andere beroemdheden en had een geweldige tijd. Ze waren allemaal tot in de puntjes gekleed en zagen er prachtig uit. Het was een geweldige avond voor hen drieën en ze glimlachten allemaal. Het was een geweldige manier om de avond af te sluiten en hun succes te vieren. ik dame betekenis , nicki minaj ongecensureerde video's .

Taylor Swift en Lorde Golden Globes 2015

Taylor Snel

Taylor Swift zag er prachtig uit in een zwart-witte Elie Saab-jurk. De jurk had een diepe halslijn en een dijhoge split. Ze accessoriseerde haar look met een paar zwarte sandaaltjes en een zwarte clutch. Haar haar was gestyled in een sluik opsteekkapsel en ze droeg een gedurfde rode lip.

Golden Globes 2015 afterparty

Heer

Lorde koos voor een meer edgy look met een zwart-wit tweedelig ensemble. De top was een zwarte crop top met een witte rok. Ze maakte haar look compleet met een paar zwarte enkellaarsjes en een zwarte clutch. Haar haar was in een warrige opsteekkapsel gestyled en ze droeg een gedurfde rode lip.

Lorde en Taylor Swift

selena gomez

Selena Gomez zag er elegant uit in een zwart-witte jurk. De jurk had een diepe halslijn en een dijhoge split. Ze accessoriseerde haar look met een paar zwarte sandaaltjes en een zwarte clutch. Haar haar was gestyled in een sluik opsteekkapsel en ze droeg een gedurfde rode lip.

2015 InStyle en Warner Bros. Golden Globe-feest

Algehele uitstraling

Over het algemeen zagen Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez er prachtig uit op de Golden Globes 2015 Afterparty. Ze kozen allemaal voor zwart-witte ensembles en accessoriseerden hun uiterlijk met zwarte sandalen met bandjes en zwarte clutches. Hun haar was gestyled in strakke opsteekkapsels en ze droegen allemaal gedurfde rode lippen.

16e jaarlijkse Warner Bros. en InStyle Post-Golden Globe Party - aankomsten

Conclusie

Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez zagen er prachtig uit op de Golden Globes 2015 Afterparty. Ze kozen allemaal voor zwart-witte ensembles en accessoriseerden hun uiterlijk met zwarte sandalen met bandjes en zwarte clutches. Hun haar was gestyled in strakke opsteekkapsels en ze droegen allemaal gedurfde rode lippen. Het was een avond om nooit te vergeten voor deze drie sterren.

FAQ

  • Q: Wat droeg Taylor Swift tijdens de Golden Globes 2015 Afterparty?
    A: Taylor Swift droeg een zwart-witte Elie Saab-jurk met een decolleté en een dijhoge split. Ze accessoriseerde haar look met een paar zwarte sandaaltjes en een zwarte clutch. Haar haar was gestyled in een sluik opsteekkapsel en ze droeg een gedurfde rode lip.
  • Q: Wat droeg Lorde op de Golden Globes 2015 Afterparty?
    A: Lorde koos voor een meer edgy look met een zwart-wit tweedelig ensemble. De top was een zwarte crop top met een witte rok. Ze maakte haar look compleet met een paar zwarte enkellaarsjes en een zwarte clutch. Haar haar was in een warrige opsteekkapsel gestyled en ze droeg een gedurfde rode lip.
  • Q: Wat droeg Selena Gomez tijdens de Golden Globes 2015 Afterparty?
    A: Selena Gomez zag er elegant uit in een zwart-witte jurk. De jurk had een diepe halslijn en een dijhoge split. Ze accessoriseerde haar look met een paar zwarte sandaaltjes en een zwarte clutch. Haar haar was gestyled in een sluik opsteekkapsel en ze droeg een gedurfde rode lip.

Tafel

Beroemdheid Kleding Accessoires Haar Bedenken
Taylor Snel Elie Saab-jurk Zwarte sandalen met bandjes, zwarte clutch Strakke updo Gedurfde rode lip
Heer Zwart-wit tweedelig ensemble Zwarte enkellaarsjes, zwarte clutch Rommelige updo Gedurfde rode lip
selena gomez Zwart-witte jurk Zwarte sandalen met bandjes, zwarte clutch Strakke updo Gedurfde rode lip

Ga voor meer informatie over de looks van Taylor Swift, Lorde en Selena Gomez op de Golden Globes 2015 Afterparty naar Mode En Harpers Bazaar .

Stap in een badkuip met DeJ Loaf in 'Wie ben ik?' Videoclip

Stap in een badkuip met DeJ Loaf in 'Wie ben ik?' Videoclip

De videoclip voor 'Wie ben ik?' is een krachtige visuele weergave van DeJ Loafs reis als kunstenaar en haar worsteling met identiteit. De video toont DeJ Loaf in een badkuip, omringd door een verscheidenheid aan objecten die haar leven en haar reis vertegenwoordigen. De voorwerpen in de badkuip zijn onder meer een microfoon, een paar schoenen, een teddybeer, een basketbal en een laptop. Deze objecten vertegenwoordigen de verschillende aspecten van het leven van DeJ Loaf en haar reis als kunstenaar. De microfoon symboliseert haar muziekcarrière, de schoenen vertegenwoordigen haar reis, de teddybeer symboliseert haar jeugd, de basketbal vertegenwoordigt haar passie voor het spel en de laptop vertegenwoordigt haar verbinding met de wereld.

Lees Verder
Drake's 'God's Plan' - Tekstoverzicht en betekenis

Drake's 'God's Plan' - Tekstoverzicht en betekenis

De tekst van 'God's Plan' is opbeurend en inspirerend. Drake rapt over zijn succes en hoe hij door God is gezegend. Hij vertelt hoe hij zijn doelen heeft bereikt en hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij vertelt ook hoe hij nederig en dankbaar is gebleven voor al zijn zegeningen. De teksten zijn een herinnering om nederig te blijven en dankbaar te zijn voor alle zegeningen in het leven.

Lees Verder