Taylor Swift krijgt 7 nominaties bij iHeart Radio Awards 2016

Inhoud

Taylor Swift is genomineerd voor 7 prijzen bij de iHeart Radio Awards 2016, waaronder Female Artist of the Year en Song of the Year. De prijsuitreiking vindt plaats op 3 april 2016 in Los Angeles, Californië. Swift is ook genomineerd voor Best Collaboration, Best Lyrics, Best Cover Song en Best Fan Army.

Taylor Swift iheartradion awards 2016 nominaties

De nominaties van Taylor Swift

Taylor Swift is genomineerd voor Female Artist of the Year, die ze in 2015 won. Ze is ook genomineerd voor Song of the Year voor haar hitsingle 'Blank Space'. Swift is ook genomineerd voor Beste Samenwerking voor haar nummer 'Bad Blood' met rapper Kendrick Lamar. Ze is ook genomineerd voor Best Lyrics voor haar nummer 'Style', Best Cover Song voor haar cover van 'I Knew You Were Trouble' en Best Fan Army voor haar trouwe schare fans.

Taylor Swift is genomineerd voor zeven prijzen tijdens de iHeart Radio Awards 2016. Ze is genomineerd voor Artiest van het Jaar, Beste Tour, Beste Samenwerking, Beste Muziekvideo, Beste Tekst, Beste Coversong en Beste Fanleger. Swift neemt het op tegen enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Machine Gun Kelly en Eminem. Fans kunnen stemmen op hun favoriete artiest op de iHeart Radio-website. Swift is al jaren een grote speler in de muziekindustrie en haar fans zullen zeker enthousiast zijn over haar nominaties. lijk echtgenoot mgk song En het belgenie zijn enkele van de nummers die zijn genomineerd voor prijzen.Taylor Swift en Calvin Harris zullen naast elkaar zitten tijdens de iHeartRadio Awards 2016

De iHeart Radio Awards

De iHeart Radio Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die het beste in de muziek viert. De prijzen worden door fans gestemd en de winnaars worden tijdens de ceremonie bekendgemaakt. De ceremonie van dit jaar vindt plaats op 3 april 2016 in Los Angeles, Californië. De prijzen worden live uitgezonden op iHeart-radiostations in het hele land.

Andere genomineerden

Taylor Swift is niet de enige artiest die is genomineerd voor prijzen bij de iHeart Radio Awards 2016. Andere genomineerden zijn Justin Bieber, Adele, Rihanna en Drake. De awards zullen ook optredens bevatten van enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Taylor Swift, Justin Bieber en Adele.

De winnaars

De winnaars van de iHeart Radio Awards 2016 worden bekendgemaakt tijdens de ceremonie op 3 april 2016. Fans kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en liedjes op de iHeart Radio-website. De prijsuitreiking wordt live uitgezonden op iHeart-radiostations in het hele land.

Conclusie

Taylor Swift is genomineerd voor 7 prijzen bij de iHeart Radio Awards 2016, waaronder Female Artist of the Year en Song of the Year. De prijsuitreiking vindt plaats op 3 april 2016 in Los Angeles, Californië. Fans kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en liedjes op de iHeart Radio-website. Tijdens de uitreiking worden de winnaars van de awards bekend gemaakt.

FAQ

  • Q: Wanneer is de uitreiking van de iHeart Radio Awards?
    A: De uitreiking van de iHeart Radio Awards vindt plaats op 3 april 2016 in Los Angeles, Californië.
  • Q: Wie is genomineerd voor prijzen bij de iHeart Radio Awards?
    A: Taylor Swift is genomineerd voor 7 awards, waaronder Female Artist of the Year en Song of the Year. Andere genomineerden zijn Justin Bieber, Adele, Rihanna en Drake.
  • Q: Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete artiesten en liedjes?
    A: Fans kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en liedjes op de iHeart Radio-website.

Prijzen genomineerd

Prijs Genomineerde
Vrouwelijke artiest van het jaar Taylor Snel
Lied van het jaar Taylor Swift - 'Lege ruimte'
Beste samenwerking Taylor Swift & Kendrick Lamar - 'Bad Blood'
Beste songteksten Taylor Swift - 'Stijl'
Beste coversong Taylor Swift - 'Ik wist dat je problemen had'
Beste fanleger Taylor Snel

De iHeart Radio Awards 2016 worden een spannend evenement voor muziekfans. Taylor Swift is genomineerd voor 7 prijzen, waaronder Female Artist of the Year en Song of the Year. Andere genomineerden zijn Justin Bieber, Adele, Rihanna en Drake. De prijsuitreiking vindt plaats op 3 april 2016 in Los Angeles, Californië en wordt live uitgezonden op iHeart-radiostations in het hele land. Fans kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en liedjes op de iHeart Radio-website. Tijdens de uitreiking worden de winnaars van de awards bekend gemaakt.

Ga voor meer informatie over de iHeart Radio Awards 2016 naar iHeart Radio Awards En Aanplakbord .

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's 'Champagne Poetry' is een lied over zijn leven en carrière. Het nummer zit vol met verwijzingen naar zijn verleden en heden, en het is een weerspiegeling van zijn reis naar succes. Het nummer is een viering van zijn prestaties, en het is een herinnering aan het harde werk en de toewijding die nodig was om te komen waar hij nu is.

Lees Verder
Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

De teksten van 'Savage (Remix)' gaan over vrouwelijke empowerment en zelfvertrouwen. Het nummer begint met Beyonce die zingt: 'I'm a savage, classy, ​​boujee, ratchet / Sassy, ​​moody, nasty, always petty.' Deze regel gaat over het omarmen van alle aspecten van jezelf, zelfs die aspecten die de maatschappij misschien niet als 'acceptabel' beschouwt. Het lied gaat vervolgens over hoe vrouwen nooit bang moeten zijn om hun mening te uiten en voor zichzelf op te komen.

Lees Verder