Taylor Swift herkent 'Shake It Off' niet in Name That Song Challenge met Jimmy Fallon

Inhoud

Taylor Swift verscheen onlangs in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol en herkende haar eigen hit 'Shake It Off' niet in een Name That Song-uitdaging. Het hilarische incident deed de ronde op internet en zorgde voor verdeeldheid onder fans. Lees verder om meer te weten te komen over het incident.

Taylor Swift verscheen onlangs in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol en herkende haar eigen nummer 'Shake It Off' niet in een Name That Song Challenge. Ondanks het feit dat het nummer een van haar grootste hits was, kon Swift het niet identificeren. Ze vroeg Fallon zelfs of het een nummer van Camila Cabello was, waarop hij antwoordde: 'Nee, het is niet Camila Cabello's 'Living Proof'.' Swift vroeg toen of het een nummer van Eminem was, waarop Fallon antwoordde: 'Nee, het is niet Eminems 'Rap Devil'.' Na nog een paar keer raden, onthulde Fallon eindelijk dat het inderdaad Swifts eigen nummer was. Fans waren verrast door het onvermogen van Swift om haar eigen liedje te herkennen, maar het was toch een grappig moment. Living Proof-definitie En Eminem Sway-interview zijn geweldige bronnen om meer te weten te komen over de nummers die in de uitdaging worden genoemd.

Taylor Swift, noem dat liedje, daag Jimmy Fallon uit

Taylor Swift herkent 'Shake It Off' niet

Taylor Swift verscheen onlangs in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en werd gevraagd om deel te nemen aan een Name That Song-uitdaging. De uitdaging hield in dat Jimmy Fallon een paar seconden van een nummer speelde en Taylor Swift de naam van het nummer moest raden. Het eerste nummer dat Jimmy Fallon speelde was Taylor Swift's eigen hit 'Shake It Off'. Taylor Swift herkende het nummer echter niet en vermoedde dat het 'Uptown Funk' van Bruno Mars was.

Het hilarische incident deed de ronde op internet en zorgde voor verdeeldheid onder fans. Taylor Swift realiseerde zich snel haar fout en barstte in lachen uit. Ze verontschuldigde zich ook voor het niet herkennen van haar eigen lied. Jimmy Fallon lachte ook mee en de twee hadden het naar hun zin.

Taylor Swift's reactie op het incident

Taylor Swift ging naar haar sociale media-accounts om het incident aan te pakken. Ze plaatste een video van het incident en schreef: “Nou, het is niet mijn schuld!!! Ik bedoel, ik heb dit nummer nog nooit eerder GEHOORD.” Ze voegde ook een paar lachende emoji's toe aan de post. Fans reageerden snel op de post en velen van hen vonden het incident hilarisch.

Taylor Swifts carrière

Taylor Swift is een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden. Ze heeft in de loop der jaren verschillende hitnummers uitgebracht en heeft talloze prijzen gewonnen. Ze is ook te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Taylor Swift is ook een actieve filantroop en heeft in de loop der jaren aan verschillende goede doelen gedoneerd.

Het nieuwste album van Taylor Swift

Taylor Swift heeft onlangs haar nieuwste album 'Lover' uitgebracht. Het album is een enorm succes en heeft in verschillende landen bovenaan de hitlijsten gestaan. Het album bevat verschillende hitnummers zoals 'Me!', 'You Need to Calm Down' en 'Lover'. Taylor Swift is momenteel op tournee om het album te promoten.

Conclusie

Taylor Swift verscheen onlangs in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol en herkende haar eigen hit 'Shake It Off' niet in een Name That Song-uitdaging. Het hilarische incident deed de ronde op internet en zorgde voor verdeeldheid onder fans. Taylor Swift realiseerde zich snel haar fout en barstte in lachen uit. Ze ging ook naar haar sociale media-accounts om het incident aan te pakken. Taylor Swift is een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden en haar laatste album 'Lover' is een enorm succes.

FAQ

  • Q: Welk nummer herkende Taylor Swift niet?
    A: Taylor Swift herkende haar eigen hit 'Shake It Off' niet in een Name That Song-uitdaging.
  • Q: In welke show verscheen Taylor Swift?
    A: Taylor Swift verscheen onlangs op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol.
  • Q: Wat is het nieuwste album van Taylor Swift?
    A: Het nieuwste album van Taylor Swift is 'Lover'.

Prijzen gewonnen door Taylor Swift

Jaar Prijs Categorie
2009 Grammy Award Beste vrouwelijke popvocale uitvoering
2010 Grammy Award Album van het jaar
2015 Grammy Award Album van het jaar
2016 Grammy Award Beste muziekvideo

Taylor Swift heeft in de loop der jaren talloze prijzen gewonnen, waaronder Grammy-onderscheidingen voor Beste Vrouwelijke Pop Vocale Prestaties, Album van het Jaar en Beste Muziekvideo. Ze is ook te zien geweest in verschillende films en tv-shows.

Voltooiing

Taylor Swift verscheen onlangs in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol en herkende haar eigen hit 'Shake It Off' niet in een Name That Song-uitdaging. Het hilarische incident deed de ronde op internet en zorgde voor verdeeldheid onder fans. Taylor Swift is een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden en haar laatste album 'Lover' is een enorm succes. Taylor Swift heeft in de loop der jaren talloze prijzen gewonnen en is ook te zien geweest in verschillende films en tv-shows.

Voor meer informatie over Taylor Swift kun je lezen deze biografie of Dit artikel van Rolling Stone.

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder