Taylor Swift - End Game ft. Ed Sheeran & Future: liedrecensie en betekenis

Inhoud

Ontdek de betekenis achter Taylor Swift's hitsingle 'End Game' met Ed Sheeran en Future. Krijg een volledige recensie van het nummer en leer de songteksten.

Taylor Swift's 'End Game' met Ed Sheeran en Future is een hitsingle van haar album uit 2017 Reputatie . Het nummer is een pop-rap-samenwerking die een favoriet bij fans is geworden. In dit artikel bekijken we de betekenis van het nummer, bespreken we het nummer en verkennen we de songtekst.

taylor swift reputatie album tracklijst volledige recensie songteksten

Song Betekenis & Review

Het nummer gaat over Taylor's verlangen om bij iemand te zijn ondanks de obstakels die haar in de weg staan. Ze is bereid tot het uiterste te gaan om het te laten werken, zelfs als dat betekent dat ze risico's moet nemen en offers moet brengen. Het refrein is een verklaring van haar toewijding: 'Grote reputatie, grote reputatie/Ooh, jij en ik, we hebben grote reputaties/Ah, en je hebt over mij gehoord, ooh/Ik heb een paar grote vijanden.'

Het nummer is een mix van pop en rap, waarbij Ed Sheeran en Future de rapverzen verzorgen. De productie is gelikt en het refrein is pakkend, waardoor het een geweldig nummer is om op te dansen. De teksten zijn slim en het nummer heeft een geweldige energie waardoor het een geweldige aanvulling is op Taylor's discografie.

Taylor Swift's 'End Game' met Ed Sheeran en Future is een nummer over de ups en downs van een relatie. Het nummer is een mix van pop, rap en R&B, en bevat een pakkend refrein en een rapvers uit Future. De teksten onderzoeken het idee van een relatie die zowel goed als slecht is, en het lied herinnert ons eraan dat relaties gecompliceerd kunnen zijn. Het nummer bevat ook een verwijzing naar de revolutie radio release datum , wat een knipoog is naar het verleden van Taylor. Al met al is 'End Game' een geweldig nummer dat zeker een hit gaat worden. Het herinnert ons eraan dat relaties ingewikkeld kunnen zijn, maar dat het uiteindelijk de moeite waard is. Drake connect songtekst betekenis .

Teksten

Vers 1: Taylor Swift
Ik, ik ben een puinhoop, maar ik ben de puinhoop die je wilde
En ik, ik ben een minder, maar ik ben de minder die je wilde
En ik, ik ben een huisdier, maar ik ben het huisdier dat je wilde
En ik, ik ben een dierenarts, maar ik ben de dierenarts die je wilde

Koor: Taylor Swift & Ed Sheeran
Grote reputatie, grote reputatie
Ooh, jij en ik, we hebben grote reputaties
Ah, en je hebt over mij gehoord, ooh
Ik heb een paar grote vijanden

Vers 2: Ed Sheeran
Ik, ik ben een koning, maar ik ben de koning die je wilde
En ik, ik ben een koningin, maar ik ben de koningin die je wilde
En ik, ik ben een dief, maar ik ben de dief die je wilde
En ik, ik ben een dief, maar ik ben de dief die je wilde

Vers 3: Toekomst
Ik, ik ben een ster, maar ik ben de ster die je wilde
En ik, ik ben een auto, maar ik ben de auto die je wilde
En ik, ik ben een god, maar ik ben de god die je wilde
En ik, ik ben een baan, maar ik ben de baan die je wilde

Conclusie

'End Game' van Taylor Swift met Ed Sheeran en Future is een geweldig nummer dat een favoriet bij fans is geworden. Het nummer gaat over Taylor's toewijding om een ​​relatie te laten werken ondanks de obstakels die haar in de weg staan. De productie is gelikt en het refrein is pakkend, waardoor het een geweldig nummer is om op te dansen. De teksten zijn slim en het nummer heeft een geweldige energie waardoor het een geweldige aanvulling is op Taylor's discografie.

FAQ

  • Q: Wie zijn de artiesten op Taylor Swift's 'End Game'?
    A: De artiesten op Taylor Swift's 'End Game' zijn Ed Sheeran en Future.
  • Q: Wat is de betekenis achter 'End Game' van Taylor Swift?
    A: De betekenis achter 'End Game' van Taylor Swift gaat over haar verlangen om bij iemand te zijn ondanks de obstakels die haar in de weg staan.
  • Q: Welk genre is 'End Game' van Taylor Swift?
    A: 'End Game' van Taylor Swift is een mix van pop en rap.

Tafel

Artiest Vers
Taylor Snel Vers 1
Ed Sheeran Vers 2
Toekomst Vers 3

Kijk voor meer informatie over Taylor Swift's 'End Game' met Ed Sheeran en Future Genie En AZLyrics .

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder