Taylor Swift - Geef me niet de schuld: recensie en betekenis van songteksten

Inhoud

Taylor Swift's 'Don't Blame Me' is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied voor meer informatie.

'Don't Blame Me' van Taylor Swift is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer is van haar album uit 2017 Reputatie en is een favoriet bij fans. In dit artikel bekijken we de songtekst en analyseren we de betekenis van het nummer.

taylor swift reputatie album tracklijst volledige recensie songteksten

Inhoud

 • Vers 1
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Lied Betekenis

Vers 1

Het nummer begint met Taylor die zingt over hoe ze zich de laatste tijd voelt. Ze voelt zich 'gek' en 'high' en ze 'voelt het in haar botten'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Het nummer 'Don't Blame Me' van Taylor Swift is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie. De teksten zitten vol emotie en kwetsbaarheid, en het lied herinnert ons eraan om verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen geluk. Het nummer is een geweldige herinnering om eigenaar te worden van ons eigen leven en anderen niet de schuld te geven van onze eigen gevoelens. Het nummer heeft ook een geweldige beat en is een geweldige aanvulling op elke afspeellijst. Bekijk de melodie liefdesverhaal songteksten En leuke pitbull-muziekvideo om een ​​beter begrip van het lied en de betekenis ervan te krijgen.Refrein

In het refrein zingt Taylor over hoe ze zich voelt en hoe ze haar leven leidt. Ze heeft het gevoel dat ze 'in een fantasie heeft geleefd' en dat ze 'in het donker heeft gedanst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door de nacht rent' en dat ze 'het opbrandt'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Vers 2

In het tweede couplet zingt Taylor over hoe ze zich voelt en hoe ze haar leven leidt. Ze heeft het gevoel dat ze 'in een fantasie heeft geleefd' en dat ze 'in het donker heeft gedanst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door de nacht rent' en dat ze 'het opbrandt'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Brug

In de brug zingt Taylor over hoe ze zich voelt en hoe ze haar leven leidt. Ze heeft het gevoel dat ze 'in een fantasie heeft geleefd' en dat ze 'in het donker heeft gedanst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door de nacht rent' en dat ze 'het opbrandt'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Ander

In de outro zingt Taylor over hoe ze zich voelt en hoe ze haar leven leidt. Ze heeft het gevoel dat ze 'in een fantasie heeft geleefd' en dat ze 'in het donker heeft gedanst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door de nacht rent' en dat ze 'het opbrandt'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over zelfliefde en zelfacceptatie. Taylor zingt over hoe ze zich de laatste tijd voelt en hoe ze haar leven leidt. Ze heeft het gevoel dat ze 'in een fantasie heeft geleefd' en dat ze 'in het donker heeft gedanst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door de nacht rent' en dat ze 'het opbrandt'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'. Het nummer gaat over omarmen wie je bent en je niet door iemand anders laten definiëren.

Conclusie

'Don't Blame Me' van Taylor Swift is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer gaat over omarmen wie je bent en je niet door iemand anders laten definiëren. Het nummer is een favoriet bij fans en zal zeker een klassieker worden.

Ga naar voor meer informatie over Taylor Swift en haar muziek taylorswift.com , Rollende steen , En Genie .

FAQ

 • Q: Waar gaat het nummer 'Don't Blame Me' over?
  A: Het nummer gaat over zelfliefde en zelfacceptatie. Taylor zingt over hoe ze zich de laatste tijd voelt en hoe ze haar leven leidt.
 • Q: Wie schreef het nummer 'Don't Blame Me'?
  A: Het nummer is geschreven door Taylor Swift, Max Martin en Shellback.
 • Q: Van welk album is 'Don't Blame Me'?
  A: Het nummer is afkomstig van het album van Taylor Swift uit 2017 Reputatie .

Tafel

Liedje Album Schrijver(s)
Geef mij niet de schuld Reputatie Taylor Swift, Max Martin, Shellback
Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De songtekst van het lied is een oproep tot actie voor mensen om samen te komen en te werken aan een betere wereld. Jackson zingt over de noodzaak om 'de wereld te genezen' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'. Hij spreekt ook over de noodzaak om 'elkaar lief te hebben' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'.

Lees Verder
Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem is genomineerd voor zijn nummer 'Phenomenal' uit de film Southpaw. Het nummer werd uitgebracht in juli 2015 en is geschreven door Eminem en Luis Resto. Het is een motiverend lied over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en is een hit bij fans.

Lees Verder