Taylor Swift schittert in zwarte lingerie op Victoria's Secret Fashion Show

Inhoud

Taylor Swift maakte een verbluffende verschijning op de Victoria's Secret Fashion Show in 2014, gekleed in een zwart lingeriesetje. De singer-songwriter zag er prachtig uit in de lingerie, die bestond uit een zwarte kanten bodysuit en een doorschijnende zwarte rok. Ze voltooide de look met een paar zwarte naaldhakken en een zwarte halsketting. Swift was een van de vele beroemdheden die de show bijwoonden, die in Londen werd gehouden.

Taylor Swift schitterde onlangs in zwarte lingerie tijdens de Victoria's Secret Fashion Show. Ze zong haar hits 'Style' en 'Blank Space' terwijl de modellen over de catwalk liepen. Swift zag er prachtig uit in haar lingerie en het publiek was gebiologeerd door haar optreden. Dit was een geweldige kans voor Swift om te pronken met haar geweldige talent en haar mooie figuur. Het was een avond om nooit te vergeten voor alle betrokkenen.

In ander nieuws, Dej brood heeft onlangs een videoclip uitgebracht voor haar nummer 'Like a Hoe'. De video bevat enkele van haar beste teksten en een pakkende beat. Fans van Dej Loaf zullen deze nieuwe video zeker geweldig vinden.Eindelijk, Nick Kanon annuleerde onlangs een uitnodiging voor Eminem nadat de rapper enkele diss-teksten over hem had uitgebracht. Fans van beide artiesten zullen zeker geïnteresseerd zijn in de teksten en de betekenis erachter.

zoenen

Taylor Swift's blik op de Victoria's Secret Fashion Show

Taylor Swift zag er absoluut prachtig uit in haar zwarte lingerieset. De bodysuit had ingewikkelde kanten details en een diep decolleté, terwijl de doorschijnende rok een vleugje glamour aan de look toevoegde. Ze voltooide het ensemble met een paar zwarte naaldhakken en een zwarte halsketting. Swift zag er zelfverzekerd en mooi uit terwijl ze over de landingsbaan liep, en haar uiterlijk was een van de hoogtepunten van de show.

Taylor Swift en haar bestie Karlie Kloss lopen gekleed in zwarte lingerie over de landingsbaan

De Victoria's Secret-modeshow

De Victoria's Secret Fashion Show is een jaarlijks evenement dat de nieuwste lingerie-ontwerpen van het merk laat zien. De show bevat enkele van 's werelds topmodellen, evenals enkele beroemde gasten. De show van dit jaar vond plaats in Londen en er waren een aantal prachtige looks uit de nieuwste collectie van het merk te zien. Taylor Swift was een van de vele beroemdheden die de show bijwoonden, en haar uiterlijk was een van de hoogtepunten van de avond.

Taylor Swift Zwarte lingerie

Andere beroemdheden op de show

Taylor Swift was niet de enige beroemdheid op de show. Andere aanwezige sterren waren Kendall Jenner, Gigi Hadid en Karlie Kloss. De modellen zagen er allemaal prachtig uit in hun lingerie-looks, en ze werden vergezeld door een aantal andere beroemdheden, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel. De show was een met sterren bezaaide aangelegenheid en het was een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar.

Taylor Swift Zwarte lingerie

De afterparty

Na de show gingen de beroemdheden en modellen naar de afterparty, die werd gehouden in het London Edition Hotel. Taylor Swift was een van de gasten op het feest en ze mengde zich tussen de andere gasten. Ze zag er prachtig uit in haar zwarte lingeriesetje en ze glimlachte helemaal toen ze poseerde voor foto's met haar medegasten.

Taylor Swift Zwarte lingerie

Conclusie

Taylor Swift zag er absoluut schitterend uit in haar zwarte lingerieset tijdens de Victoria's Secret Fashion Show in 2014. Ze was een van de vele aanwezige beroemdheden en haar uiterlijk was een van de hoogtepunten van de avond. De show was een met sterren bezaaide aangelegenheid en het was een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar. Swift zag er zelfverzekerd en mooi uit terwijl ze over de landingsbaan liep, en haar uiterlijk was een van de hoogtepunten van de show.

Taylor Swift Zwarte lingerie

FAQ

  • Q: Wie woonde de Victoria's Secret Fashion Show 2014 bij?
    A: De Victoria's Secret Fashion Show 2014 werd bijgewoond door een aantal beroemdheden, waaronder Taylor Swift, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel.
  • Q: Wat droeg Taylor Swift tijdens de show?
    A: Taylor Swift droeg een zwart lingeriesetje tijdens de Victoria's Secret Fashion Show in 2014. De set bestond uit een zwarte kanten bodysuit en een doorschijnende zwarte rok, die ze afmaakte met een paar zwarte naaldhakken en een zwarte halsketting.
  • Q: Waar werd de afterparty gehouden?
    A: De afterparty voor de Victoria's Secret Fashion Show 2014 werd gehouden in het London Edition Hotel.

Beroemdheden op de show

Naam Kleding
Taylor Snel Zwart lingeriesetje
Kendall Jenner Wit lingeriesetje
Gigi Hadid Rode lingerieset
Karlie Kloss Blauwe lingerieset
Adriana Lima Roze lingerieset
alessandra ambrosio Paarse lingerieset
Candice Swanepoel Groene lingerieset

De Victoria's Secret Fashion Show 2014 was een met sterren bezaaide aangelegenheid en Taylor Swift zag er absoluut prachtig uit in haar zwarte lingerieset. Ze was een van de vele aanwezige beroemdheden en haar uiterlijk was een van de hoogtepunten van de avond. De show was een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar en het was een avond om nooit te vergeten voor alle aanwezigen.

Voor meer informatie over de Victoria's Secret Fashion Show 2014, bekijk dit artikel van Vogue . Je kan ook bekijk de uitzending op YouTube om Taylor Swift en de andere beroemdheden in actie te zien.

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui is een Amerikaanse zanger, songwriter en voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony. Ze werkt aan haar solocarrière sinds de ontbinding van de groep in 2018 en heeft nu haar debuut solo-single 'Expectations' uitgebracht. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie en zal zeker een instant hit worden.

Lees Verder
Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Het nummer gaat over een mislukte relatie. Doja Cat en The Weeknd zingen over hoe ze allebei proberen het te laten werken, maar het lukt niet. Ze weten allebei dat het tijd is om verder te gaan, maar ze kunnen niet loslaten. Het nummer is een weerspiegeling van de moeilijkheid om een ​​mislukte relatie los te laten.

Lees Verder