Taylor Swift schrijft mee aan de hitsingle 'This Is What You Came For' van Calvin Harris

Inhoud

Taylor Swift schrijft mee aan de hitsingle 'This Is What You Came For' van Calvin Harris Taylor Swift schreef mee aan de hitsingle 'This Is What You Came For' van Calvin Harris en het werd een enorm succes. Lees meer over het nummer, het succes en de samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris.

Taylor Swift en Calvin Harris hebben samengewerkt aan een aantal hitsingles, maar geen enkele was zo succesvol als hun single 'This Is What You Came For' uit 2016. Het nummer was een enorm succes, bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en werd een van de meest gestreamde nummers van het jaar. In dit artikel kijken we naar het nummer, het succes en de samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris.

Taylor Swift schreef mee aan calvin harris en rihanna

Het lied

'This Is What You Came For' is een dance-popnummer met een aanstekelijk refrein en een stuwende beat. Het nummer is geschreven door Taylor Swift en Calvin Harris en geproduceerd door Harris. Het bevat zang van Rihanna, die op de track te zien was. Het nummer werd uitgebracht in april 2016 en werd al snel een hit en bereikte de top 10 in meer dan 20 landen.

Taylor Swift schreef samen met Calvin Harris de hitsingle 'This Is What You Came For'. Het nummer werd uitgebracht in 2016 en werd al snel een hit op de hitparade. Het nummer gaat over een relatie die is beëindigd, maar de twee hebben nog steeds gevoelens voor elkaar. De teksten zijn oprecht en de productie pakkend, waardoor het een heerlijk nummer is om naar te luisteren. De betrokkenheid van Taylor Swift bij het nummer werd geheim gehouden tot na de release, toen werd onthuld dat ze het nummer samen met Calvin Harris had geschreven.Het succes van 'This Is What You Came For' heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van Taylor Swift's carrière als songwriter. Sindsdien is ze doorgegaan met het schrijven en co-schrijven van vele andere hitnummers, waaronder songteksten van de gevangenis En Ariana Grande . De betrokkenheid van Taylor Swift bij de muziekindustrie is een groot succes geweest en haar werk met Calvin Harris aan 'This Is What You Came For' getuigt van haar talent.

Het succes van het lied

'This Is What You Came For' was een enorm succes, bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en werd een van de meest gestreamde nummers van het jaar. Het nummer werd platina in de VS en goud in het VK, Australië en Canada. Het werd ook genomineerd voor een Grammy Award voor Best Pop Duo/Group Performance.

De samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris

De samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris was een groot succes. De twee werkten eerder samen aan de hitsingle 'We Found Love' in 2011, en hun samenwerking aan 'This Is What You Came For' was net zo succesvol. De twee hebben sindsdien samengewerkt aan andere nummers, waaronder 'The Man' en 'You Need to Calm Down'.

De impact van het lied

Het succes van 'This Is What You Came For' had een enorme impact op zowel Taylor Swift als Calvin Harris. Het nummer was een enorme hit en hielp hun status als twee van de grootste namen in de popmuziek verder te versterken. Het nummer hielp ook bij het lanceren van Rihanna's carrière, aangezien het haar eerste grote hitsingle was.

De erfenis van het lied

'This Is What You Came For' is een popklassieker geworden en wordt nog regelmatig op de radio gedraaid. Het nummer is een favoriet bij fans geworden en wordt vaak live uitgevoerd door zowel Taylor Swift als Calvin Harris. Het nummer is ook gecoverd door een aantal artiesten, waaronder Ed Sheeran en Demi Lovato.

Conclusie

De samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris op 'This Is What You Came For' was een groot succes. Het nummer was een hit, bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en werd een van de meest gestreamde nummers van het jaar. Het nummer had ook een enorme impact op zowel Taylor Swift als Calvin Harris, en het is een klassieke popsong geworden die nog steeds regelmatig op de radio wordt gedraaid.

FAQ

  • Q: Wie schreef 'Dit is waar je voor kwam'?
    A: Het nummer is geschreven door Taylor Swift en Calvin Harris.
  • Q: Hoe succesvol was het nummer?
    A: Het nummer was een enorm succes, bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en werd een van de meest gestreamde nummers van het jaar.
  • Q: Wie stond er op het nummer?
    A: Het nummer bevatte zang van Rihanna.

Grafiek van succes

Land Positie van de kaart
ONS 3
VK 4
Australië 2
Canada 3

Kortom, de samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris op 'This Is What You Came For' was een groot succes. Het nummer was een hit, bereikte de top 10 in meer dan 20 landen en werd een van de meest gestreamde nummers van het jaar. Het nummer had ook een enorme impact op zowel Taylor Swift als Calvin Harris, en het is een klassieke popsong geworden die nog steeds regelmatig op de radio wordt gedraaid.

Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen Taylor Swift en Calvin Harris op 'This Is What You Came For' Dit artikel van Rolling Stone, Dit artikel van Billboard, en Dit artikel van The Guardian.

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

Eminem Fans is de grootste fangroep op Facebook gewijd aan de raplegende. De groep werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De groep is een plek voor fans om hun liefde voor Eminem te delen en zijn muziek, teksten en leven te bespreken. De groep organiseert ook evenementen en wedstrijden waaraan fans kunnen deelnemen.

Lees Verder
Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Het nummer 'We Were Happy' van Taylor Swift is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het lied is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben.

Lees Verder