Taylor Swift - Christmas Tree Farm (Lyrics, Stream & Betekenis)

Inhoud

Taylor Swift's Christmas Tree Farm is een feestelijk kerstlied dat de vreugde van het seizoen viert. De track werd uitgebracht op 6 december 2019, als onderdeel van haar zevende studioalbum, Minnaar . Leer de songtekst, stream het nummer en ontdek de betekenis achter het nummer.

Taylor Swift heeft haar nieuwe single 'Christmas Tree Farm' uitgebracht, een feestelijk en hartverwarmend nummer dat de vreugde van de feestdagen viert. Het nummer is een nostalgische terugblik op Swifts jeugd, toen hij opgroeide op een kerstboomboerderij in Pennsylvania. De teksten zitten vol met levendige beelden en emotie, en het nummer wordt zeker een vakantieklassieker. Bekijk voor meer inzicht in het nummer onze analyse van de songtekst, stream en betekenis van 'Christmas Tree Farm'. Je kunt ook de betekenis van andere nummers verkennen, zoals 'Algorhythm' van Childish Gambino en 'Solo de Mi' van Bad Bunny betekenis van Gambino , alleen mijn engels .

songtekst van taylor swift kerstboom boerderij

Teksten

Het nummer opent met de tekst:

'Het gaat goed, ik voel me goed Ik ga vanavond vroeg naar bed Ik ga de strijd aangaan, ga dromen van een plek Waar iedereen mijn naam kent'

De tekst van het nummer gaat over Taylor's jeugdherinneringen aan het opgroeien op een kerstboomboerderij. Ze haalt herinneringen op aan de vreugde van het seizoen en de speciale herinneringen die ze heeft aan de boerderij. Ze zingt over de geur van de bomen, het geluid van de klokken en het gevoel omringd te zijn door familie en vrienden.

Streamen en downloaden

Het nummer kan worden gestreamd en gedownload op alle grote muziekstreamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes.

Betekenis

Het nummer gaat over Taylor's jeugdherinneringen aan het opgroeien op een kerstboomboerderij. Ze haalt herinneringen op aan de vreugde van het seizoen en de speciale herinneringen die ze heeft aan de boerderij. Ze zingt over de geur van de bomen, het geluid van de klokken en het gevoel omringd te zijn door familie en vrienden. Het lied herinnert aan het belang van familie en de vreugde van de feestdagen.

Videoclip

De videoclip voor het nummer is uitgebracht op 13 december 2019. De video bevat Taylor en haar familie op de kerstboomboerderij, evenals clips van Taylor's homevideo's uit haar jeugd. De video is een nostalgische blik op Taylor's jeugd en een herinnering aan het belang van familie tijdens de feestdagen.

Receptie

Het nummer kreeg positieve recensies van zowel critici als fans. Velen hebben het lied geprezen om zijn nostalgische gevoel en de viering van familie en de feestdagen. Het nummer is een vakantieklassieker geworden en zal de komende jaren zeker een hoofdbestanddeel van de vakantieafspeellijsten zijn.

FAQ

  • Q: Wanneer werd Taylor Swift's Christmas Tree Farm uitgebracht?
    A: Taylor Swift's Christmas Tree Farm is uitgebracht op 6 december 2019.
  • Q: Waar kan ik Taylor Swift's Christmas Tree Farm streamen?
    A: Je kunt Taylor Swift's Christmas Tree Farm streamen op alle grote muziekstreamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music.
  • Q: Wat is de betekenis achter Taylor Swift's Christmas Tree Farm?
    A: Het nummer gaat over Taylor's jeugdherinneringen aan het opgroeien op een kerstboomboerderij. Ze haalt herinneringen op aan de vreugde van het seizoen en de speciale herinneringen die ze heeft aan de boerderij.

Tafel

Liedje Datum van publicatie Streamingplatforms
Kerstboomkwekerij 6 december 2019 Spotify, Apple Music, Amazon Music

Taylor Swift's Christmas Tree Farm is een feestelijk kerstlied dat de vreugde van het seizoen viert. De track werd uitgebracht op 6 december 2019, als onderdeel van haar zevende studioalbum, Minnaar . Leer de songtekst, stream het nummer en ontdek de betekenis achter het nummer. Het nummer kreeg positieve recensies van zowel critici als fans en zal de komende jaren zeker een hoofdbestanddeel van vakantieafspeellijsten zijn.

Voor meer informatie over Taylor Swift's Christmas Tree Farm, ga naar Rollende steen , Aanplakbord , En NME .

Adele - Wacht even | Songtekst Betekenis uitgelegd

Adele - Wacht even | Songtekst Betekenis uitgelegd

De tekst van 'Hold On' zit vol emotie en kracht. Het nummer gaat over het vinden van de moed om door te gaan, zelfs als het leven moeilijk wordt. Adele zingt over hoe ze moeilijke tijden heeft doorgemaakt, maar de kracht heeft gevonden om door te gaan. Ze moedigt de luisteraar aan hetzelfde te doen, te blijven vechten en nooit op te geven.

Lees Verder
Carrie Underwood brengt videoclip voor 'Dirty Laundry' in première

Carrie Underwood brengt videoclip voor 'Dirty Laundry' in première

Het nummer gaat over de worstelingen van een relatie en de noodzaak om de 'vuile was' uit te luchten om verder te kunnen. Underwood heeft gezegd dat het nummer gaat over 'de dingen waar we niet over praten, de dingen die we verborgen houden, de dingen die we niet aan onszelf of aan de ander willen toegeven'.

Lees Verder