Taylor Swift – Augustus | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Inhoud

'August' van Taylor Swift - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes 'August' van Taylor Swift is een nummer over de bitterzoete herinneringen aan een zomerroman. Lees onze recensie en analyse van de tekst en de betekenis van het nummer.

'August' van Taylor Swift is een nummer over de bitterzoete herinneringen aan een zomerroman. Het nummer werd op 24 juli 2020 uitgebracht als onderdeel van haar achtste studioalbum, Folklore . Het nummer is een weerspiegeling van een afgelopen zomerliefde en de verteller kijkt terug op de herinneringen met een mix van nostalgie en spijt. In dit artikel zullen we de tekst en de betekenis van het nummer bekijken en een analyse van het nummer geven.

Taylor Swift augustus

Inhoud

 • Tekst en betekenis van 'augustus'
 • Liedrecensie en -analyse
 • Veelgestelde vragen

Tekst en betekenis van 'augustus'

Het nummer begint met de verteller die terugkijkt op een afgelopen zomerromance. Ze herinnert zich de goede tijden die ze samen hadden en de manier waarop ze over de toekomst praatten. Ze herinnert zich hoe ze vroeger lachten en hoe ze kusten. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden.

De nieuwe single 'August' van Taylor Swift is een mooi en oprecht nummer over de bitterzoete herinneringen aan een zomerse romance. De tekst zit vol nostalgie en verlangen en het nummer heeft een dromerig, melancholisch gevoel. Het nummer is een reflectie op het verleden en een herinnering om de momenten die we hebben met de mensen van wie we houden te koesteren. Het nummer wordt geprezen om zijn eerlijke en oprechte teksten en om zijn pakkende melodie. Het is een geweldig voorbeeld van Taylor Swift's songwritingtalent en haar vermogen om de emoties van een moment vast te leggen. Als je op zoek bent naar een nummer om over het verleden na te denken en het heden te waarderen, dan is 'August' de perfecte keuze. Voor meer geweldige muziek, check Blondie's klassieker 'Heart of Glass' en Tyler, The Creator's 'Wilshire'.Het refrein van het lied is een weerspiegeling van de bitterzoete herinneringen aan de zomerromantiek. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden. Ze herinnert zich hoe ze vroeger lachten en hoe ze kusten. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden.

Het tweede couplet van het nummer is een weerspiegeling van de manier waarop de dingen zijn veranderd sinds het einde van de zomerromantiek. Ze herinnert zich de manier waarop ze vroeger over de toekomst praatten en hoe ze lachten. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden.

De brug van het nummer is een weerspiegeling van de manier waarop dingen zijn veranderd sinds het einde van de zomerromantiek. Ze herinnert zich de manier waarop ze vroeger over de toekomst praatten en hoe ze lachten. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden. Ze herinnert zich hoe ze vroeger waren en hoe ze zich vroeger voelden.

Nummeroverzicht en -analyse

'August' van Taylor Swift is een prachtig en hartverscheurend nummer over de bitterzoete herinneringen aan een zomerroman. Het nummer is een weerspiegeling van de manier waarop de dingen zijn veranderd sinds het einde van de zomerromantiek, en de verteller kijkt terug op de herinneringen met een mix van nostalgie en spijt. Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Swift om de nuances van menselijke emotie vast te leggen in haar songwriting.

Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Swift om de nuances van menselijke emotie vast te leggen in haar songwriting. De teksten zijn eenvoudig maar krachtig, en de melodie is beklijvend en mooi. Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Swift om de nuances van menselijke emotie vast te leggen in haar songwriting.

Ook de productie van het nummer is uitstekend. De instrumentatie is schaars en minimalistisch, en de productie is subtiel en ingetogen. De productie van het nummer sluit perfect aan bij de tekst en de emotie van het nummer.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie schreef het nummer 'August'?
  A: Het nummer is geschreven door Taylor Swift, Jack Antonoff en William Bowery.
 • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'August'?
  A: Het nummer is een weerspiegeling van de bitterzoete herinneringen aan een zomerroman.
 • Q: Welk genre is het nummer 'August'?
  A: Het nummer is een folkpopballad.

Conclusie

'August' van Taylor Swift is een prachtig en hartverscheurend nummer over de bitterzoete herinneringen aan een zomerroman. Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Swift om de nuances van menselijke emotie vast te leggen in haar songwriting. De productie van het nummer is ook uitstekend, en de instrumentatie is schaars en minimalistisch. Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Swift om de nuances van menselijke emotie vast te leggen in haar songwriting.

Ga naar voor meer informatie over Taylor Swift en haar muziek Taylor Swifts officiële website , Rolling Stone's recensie van haar album Folklore , En Billboard's analyse van de tekst en de betekenis van 'augustus' .

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder
Harry Styles - Zoals het was | Songtekst Betekenis uitgelegd

Harry Styles - Zoals het was | Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer 'As It Was' van Harry Styles is een krachtig en emotioneel nummer dat de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfreflectie aanspreekt. Het nummer is een reflectie op een relatie uit het verleden en de lessen die daaruit zijn getrokken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst en het verhaal achter het nummer.

Lees Verder