Taylor Swift kondigt Red (Taylor's Version) album aan

Inhoud

Taylor Swift kondigt Red (Taylor's Version) album aan Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Lees verder voor meer informatie over het album en de inhoud ervan. Taylor Swift, Red (Taylor's Version), All Too Well, Album, Muziek

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Het album komt uit op 9 april 2021 en bevat heropnames van alle nummers van haar album Red uit 2012.

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version). Het album is een heropname van haar album Red uit 2012 en bevat alle originele nummers, plus zes extra nummers. Fans zijn verheugd om de nieuwe versies van hun favoriete nummers en de nieuwe nummers te horen. Het album komt uit op 9 april 2021. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot de nieuwe nummers. Met de release van Red (Taylor's Version) blijft Taylor Swift haar toewijding aan haar fans en haar muziek tonen. Bekijk de ik hou van mij betekenis En toen ik songteksten was om alvast een voorproefje te krijgen van het nieuwe album!taylor swift rood album taylor

Inhoud

 • Invoering
 • Albuminhoud
 • Maar al te goed
 • Heropnameproces
 • Receptie
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Het album komt uit op 9 april 2021 en bevat heropnames van alle nummers van haar album Red uit 2012.

Albuminhoud

Het album bevat alle nummers van het originele Red-album, inclusief fanfavorieten zoals 'We Are Never Ever Getting Back Together', '22' en 'I Knew You Were Trouble'. Het zal ook een 10 minuten durende versie bevatten van 'All Too Well', dat oorspronkelijk als single werd uitgebracht in 2012.

Maar al te goed

De 10 minuten durende versie van 'All Too Well' is een favoriet bij fans en er werd lang naar uitgekeken door Swifties. Het nummer is een weerspiegeling van een relatie uit het verleden en is een van Swifts meest persoonlijke en emotionele nummers.

Heropnameproces

Swift heeft haar oude albums opnieuw opgenomen om de controle over haar muziek terug te krijgen. Ze heeft uitgesproken over haar verlangen om haar eigen muziek te bezitten en heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze de rechten op haar eigen werk heeft.

Receptie

De aankondiging van het album is met enthousiasme onthaald door fans, die reikhalzend uitkeken naar de release van het album. Fans hebben hun enthousiasme op sociale media gedeeld en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Conclusie

Het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), staat gepland voor release op 9 april 2021. Het album bevat heropnames van alle nummers van haar album uit 2012, Red, inclusief een 10 minuten durende versie van 'All Too Goed'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wanneer komt Red (Taylor's Version) uit?
  A: Red (Taylor's Version) wordt uitgebracht op 9 april 2021.
 • Q: Welke nummers komen op het album?
  A: Het album bevat alle nummers van het originele Red-album, inclusief fanfavorieten zoals 'We Are Never Ever Getting Back Together', '22' en 'I Knew You Were Trouble'. Het zal ook een 10 minuten durende versie van 'All Too Well' bevatten.
 • Q: Wat is het heropnameproces?
  A: Swift heeft haar oude albums opnieuw opgenomen om de controle over haar muziek terug te krijgen. Ze heeft uitgesproken over haar verlangen om haar eigen muziek te bezitten en heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze de rechten op haar eigen werk heeft.

Tafel

Album Datum van publicatie
Rood (Taylor's versie) 9 april 2021

De release van het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), zal zeker een hit worden bij fans. Het album bevat heropnames van alle nummers van haar album uit 2012, Red, inclusief een 10 minuten durende versie van 'All Too Well'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Voor meer informatie over het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), check out Rollende steen , Aanplakbord , En NME .

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder