Taylor Swift kondigt Red (Taylor's Version) album aan

Inhoud

Taylor Swift kondigt Red (Taylor's Version) album aan Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Lees verder voor meer informatie over het album en de inhoud ervan. Taylor Swift, Red (Taylor's Version), All Too Well, Album, Muziek

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Het album komt uit op 9 april 2021 en bevat heropnames van alle nummers van haar album Red uit 2012.

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version). Het album is een heropname van haar album Red uit 2012 en bevat alle originele nummers, plus zes extra nummers. Fans zijn verheugd om de nieuwe versies van hun favoriete nummers en de nieuwe nummers te horen. Het album komt uit op 9 april 2021. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot de nieuwe nummers. Met de release van Red (Taylor's Version) blijft Taylor Swift haar toewijding aan haar fans en haar muziek tonen. Bekijk de ik hou van mij betekenis En toen ik songteksten was om alvast een voorproefje te krijgen van het nieuwe album!

taylor swift rood album taylor

Inhoud

 • Invoering
 • Albuminhoud
 • Maar al te goed
 • Heropnameproces
 • Receptie
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Red (Taylor's Version), met daarop het 10 minuten durende 'All Too Well' en andere favoriete nummers van fans. Het album komt uit op 9 april 2021 en bevat heropnames van alle nummers van haar album Red uit 2012.

Albuminhoud

Het album bevat alle nummers van het originele Red-album, inclusief fanfavorieten zoals 'We Are Never Ever Getting Back Together', '22' en 'I Knew You Were Trouble'. Het zal ook een 10 minuten durende versie bevatten van 'All Too Well', dat oorspronkelijk als single werd uitgebracht in 2012.

Maar al te goed

De 10 minuten durende versie van 'All Too Well' is een favoriet bij fans en er werd lang naar uitgekeken door Swifties. Het nummer is een weerspiegeling van een relatie uit het verleden en is een van Swifts meest persoonlijke en emotionele nummers.

Heropnameproces

Swift heeft haar oude albums opnieuw opgenomen om de controle over haar muziek terug te krijgen. Ze heeft uitgesproken over haar verlangen om haar eigen muziek te bezitten en heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze de rechten op haar eigen werk heeft.

Receptie

De aankondiging van het album is met enthousiasme onthaald door fans, die reikhalzend uitkeken naar de release van het album. Fans hebben hun enthousiasme op sociale media gedeeld en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Conclusie

Het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), staat gepland voor release op 9 april 2021. Het album bevat heropnames van alle nummers van haar album uit 2012, Red, inclusief een 10 minuten durende versie van 'All Too Goed'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wanneer komt Red (Taylor's Version) uit?
  A: Red (Taylor's Version) wordt uitgebracht op 9 april 2021.
 • Q: Welke nummers komen op het album?
  A: Het album bevat alle nummers van het originele Red-album, inclusief fanfavorieten zoals 'We Are Never Ever Getting Back Together', '22' en 'I Knew You Were Trouble'. Het zal ook een 10 minuten durende versie van 'All Too Well' bevatten.
 • Q: Wat is het heropnameproces?
  A: Swift heeft haar oude albums opnieuw opgenomen om de controle over haar muziek terug te krijgen. Ze heeft uitgesproken over haar verlangen om haar eigen muziek te bezitten en heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze de rechten op haar eigen werk heeft.

Tafel

Album Datum van publicatie
Rood (Taylor's versie) 9 april 2021

De release van het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), zal zeker een hit worden bij fans. Het album bevat heropnames van alle nummers van haar album uit 2012, Red, inclusief een 10 minuten durende versie van 'All Too Well'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en kijken ernaar uit om de nieuwe versies van hun favoriete nummers te horen.

Voor meer informatie over het nieuwe album van Taylor Swift, Red (Taylor's Version), check out Rollende steen , Aanplakbord , En NME .

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads' 'Once in a Lifetime' is een klassiek nummer van het vierde studioalbum van de band, Remain in Light. Het nummer werd in 1980 als single uitgebracht en bereikte nummer 30 in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is door veel artiesten gecoverd, waaronder The Roots, en was te zien in tal van films en televisieshows.

Lees Verder
Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

De songtekst van het nummer zit boordevol verwijzingen naar andere hiphopnummers, evenals verwijzingen naar de popcultuur. De flow van Eminem is ongelooflijk snel en complex, en hij slaagt erin om in korte tijd veel woorden in te passen. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen en dubbelzinnigheden om zijn teksten interessanter te maken. Het nummer staat ook vol met opschepperige teksten, zoals Eminem opschept over zijn vaardigheden en prestaties.

Lees Verder