Taylor Swift kondigt 'Fearless (Taylor's Version)'-album aan

Inhoud

Taylor Swift kondigt 'Fearless (Taylor's Version)'-album aan Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album 'Fearless (Taylor's Version)' met 6 gloednieuwe tracks. Download hier de tracklist, releasedatum, hoes en meer. Taylor Swift, Fearless (Taylor's Version), album, tracklijst, releasedatum, omslag

Taylor Swift heeft de release van haar nieuwe album aangekondigd Fearless (Taylor's versie) , een heropname van haar album uit 2008 Onbevreesd . Het album zal 6 gloednieuwe nummers bevatten, evenals alle originele nummers van het album uit 2008. Hier is alles wat u moet weten Fearless (Taylor's versie) .

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album, Fearless (Taylor's Version). Het album is een heropname van haar album Fearless uit 2008 en zal 26 nummers bevatten, waaronder zes nooit eerder uitgebrachte nummers. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, dat op 9 april zal verschijnen. Naast het nieuwe album heeft Swift ook een nieuwe single uitgebracht, 'Love Story (Taylor's Version)'.

De release van Fearless (Taylor's Version) is een belangrijke mijlpaal voor Swift, die al meer dan een jaar aan het project werkt. Het album is een bewijs van haar toewijding aan haar vak en haar fans, en zal zeker een hit worden. Voor meer muzieknieuws en recensies, bekijk onze recensies van 3 uur tekst En eminem campagne toespraak review .taylor snelle onverschrokken taylor

Tracklijst, releasedatum, hoes en meer

Tracklijst

Het album zal alle nummers van het origineel bevatten Onbevreesd album, evenals 6 gloednieuwe nummers. De nieuwe nummers zijn:

 • 'You All Over Me (feat. Maren Morris)'
 • 'Dhr. Perfect in orde'
 • 'We waren gelukkig'
 • 'Dat is wanneer (feat. Keith Urban)'
 • 'Niet jij'
 • 'Dag schat'

Datum van publicatie

Het album komt uit op 9 april 2021.

Omslag

Op de hoes van het album staat een foto van Taylor Swift als kind, met de woorden 'Fearless (Taylor's Version)' geschreven in een handgeschreven lettertype.

Meer

Het album kan op 2 april 2021 worden gereserveerd. Het wordt uitgebracht op cd, vinyl en digitale formaten.

Voltooiing

Het nieuwe album van Taylor Swift Fearless (Taylor's versie) wordt vast een hit. Met 6 gloednieuwe nummers en alle originele nummers van het album uit 2008 is het zeker een must-have voor elke Taylor Swift-fan. Pre-order het album op 2 april 2021 en bereid je voor op de release op 9 april 2021.

Voor meer informatie over Fearless (Taylor's versie) , uitchecken Taylor Swifts website , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

FAQ

 • Q: Wanneer zal Fearless (Taylor's versie) worden vrijgelaten?
  A: Het album komt uit op 9 april 2021.
 • Q: In welke formaten zal het album beschikbaar zijn?
  A: Het album zal beschikbaar zijn in cd, vinyl en digitale formaten.
 • Q: Hoeveel nieuwe tracks staan ​​er op het album?
  A: Het album bevat 6 gloednieuwe nummers.

Tafel

Spoor Artiest
'You All Over Me (feat. Maren Morris)' Taylor Swift en Maren Morris
'Dhr. Perfect in orde' Taylor Snel
'We waren gelukkig' Taylor Snel
'Dat is wanneer (feat. Keith Urban)' Taylor Swift en Keith Urban
'Niet jij' Taylor Snel
'Dag schat' Taylor Snel
De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

Eminem Fans is de grootste fangroep op Facebook gewijd aan de raplegende. De groep werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De groep is een plek voor fans om hun liefde voor Eminem te delen en zijn muziek, teksten en leven te bespreken. De groep organiseert ook evenementen en wedstrijden waaraan fans kunnen deelnemen.

Lees Verder
Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Het nummer 'We Were Happy' van Taylor Swift is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het lied is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben.

Lees Verder