Taylor Swift kondigt 'evermore'-album aan - tracklijst, releasedatum, hoes, recensie

Inhoud

Taylor Swift heeft haar negende studioalbum, 'evermore', aangekondigd met een tracklist, releasedatum en hoes. Het album komt uit op 11 december 2020 en is het vervolg op haar veelgeprezen album 'folklore'. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van 'evermore', en de verwachting wordt alleen maar groter met de bekendmaking van de tracklist, releasedatum en cover.

taylor swift evermore-album downloaden

Tracklijst

De tracklist voor 'evermore' bevat 15 nummers, met features van Haim, The National en Bon Iver. De volledige tracklist is als volgt:

Taylor Swift heeft haar nieuwe album aangekondigd, voor altijd , die op 11 december wordt uitgebracht. Het album bevat 15 nummers, waaronder samenwerkingen met Haim, The National en Bon Iver. De albumhoes voor het album werd ook vrijgegeven, met een zwart-witfoto van Swift in een bloemenveld. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album en er zijn al recensies binnengekomen waarin Swifts prachtige genie wordt geprezen. Fans kunnen ook de videoclip voor haar single 'GOMD' bekijken hier , en lees de tekst en betekenis van haar hitsingle 'Blank Space' hier .

 • Wilg
 • Champagne-problemen
 • Goudkoorts
 • Het is het verdomde seizoen
 • Tolereer het
 • Geen lichaam, geen misdaad (feat. Haim)
 • Geluk
 • Dorothea
 • Coney Island (feat. The National)
 • Klimop
 • Cowboy zoals ik
 • Om een ​​lang verhaal kort te maken
 • Marjorie
 • Sluiting
 • Evermore (feat. Bon Iver)

Datum van publicatie

Het album staat gepland voor release op 11 december 2020. Dit is dezelfde dag als de release van de deluxe editie van 'folklore', die twee bonustracks bevat. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van 'evermore', en de verwachting wordt alleen maar groter met de bekendmaking van de tracklist, releasedatum en cover.

Omslag

Op de hoes van 'evermore' staat een zwart-witfoto van Taylor Swift in een bloemenveld. De hoes is eenvoudig maar mooi en geeft perfect de sfeer van het album weer. Fans zijn al verliefd op de hoes en hij wordt geprezen om zijn eenvoud en elegantie.

Beoordeling

De recensies voor 'evermore' zijn overweldigend positief. Critici hebben het album geprezen om zijn productie, songwriting en lyrische diepgang. Fans hebben het album ook geprezen om zijn emotionele diepgang en om zijn vermogen om de stemming van het moment vast te leggen. Al met al wordt 'evermore' geprezen als een van de beste albums van Taylor Swift tot nu toe.

Conclusie

Het negende studioalbum van Taylor Swift, 'evermore', komt uit op 11 december 2020. Het album bevat 15 nummers, met features van Haim, The National en Bon Iver. De hoes van het album is een zwart-witfoto van Taylor Swift in een bloemenveld. Recensies voor het album waren overweldigend positief, met critici en fans die het album prezen vanwege de productie, songwriting en lyrische diepgang. 'evermore' wordt ongetwijfeld een van de beste albums van Taylor Swift tot nu toe.

FAQ

 • Q: Wanneer komt 'evermore' uit?
  A: 'evermore' staat gepland voor release op 11 december 2020.
 • Q: Wie zijn de artiesten op 'evermore'?
  A: De artiesten op 'evermore' zijn Haim, The National en Bon Iver.
 • Q: Wat hebben critici gezegd over 'evermore'?
  A: Critici hebben 'evermore' geprezen om zijn productie, songwriting en lyrische diepgang.

Tafel

Spoor Uitgelichte artiest
Geen lichaam, geen misdaad Haim
Coney Eiland De nationale
Altijd meer Bon Iver

Voor meer informatie over Taylor Swift's 'evermore' album, check out Rollende steen En Aanplakbord .

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder