Taylor Swift kondigt zesde album 'Reputation' en releasedatum aan

Inhoud

Taylor Swift heeft de release aangekondigd van haar zesde studioalbum, Reputatie , en de releasedatum. Het album wordt op 10 november 2017 uitgebracht en kan op 3 november worden gereserveerd. Het album zal 15 nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Look What You Made Me Do'.

Taylor swift 2017 6e albumreputatie albumhoezen releasedatum

Albuminhoud

Het album zal 15 nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Look What You Made Me Do'. Andere nummers op het album zijn 'Ready for It?', 'Gorgeous', 'Call It What You Want' en 'End Game'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran en Future.

Taylor Swift heeft haar zesde album aangekondigd, Reputatie , en de releasedatum van 10 november. Het album is haar eerste sinds 2014 1989 , en wordt zeker een hit. Fans van Taylor Swift kunnen zich verheugen op een nieuwe sound en stijl van de singer-songwriter. Naast het nieuwe album heeft Taylor Swift de single 'Look What You Made Me Do' uitgebracht Reputatie . Fans kunnen ook haar klassieke hit 'You Belong With Me' checken hier en de Lil Nas X-remix van 'Old Town Road' hier .Taylor Swift brengt 6e albumtitel uit

Albumpromotie

Om het album te promoten heeft Taylor Swift een reeks teasers en trailers uitgebracht. Ze heeft ook een songtekstvideo uitgebracht voor de eerste single 'Look What You Made Me Do'. Bovendien heeft ze een reeks live optredens en optredens aangekondigd om het album te promoten.

Albumhoes

De albumhoes voor Reputatie toont Taylor Swift in een zwart-wit portret. Het portret staat tegen een zwarte achtergrond, met de titel van het album in witte letters geschreven.

Album release

Het album wordt op 10 november 2017 uitgebracht en kan op 3 november worden gereserveerd. Het zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale formaten. Bovendien zal het album beschikbaar zijn voor streaming op verschillende platforms.

Albumontvangst

Het album kreeg positieve recensies van critici. Velen hebben het album geprezen om zijn productie en songwriting. Bovendien kreeg de eerste single 'Look What You Made Me Do' positieve recensies en werd het een commercieel succes.

Conclusie

Het zesde studioalbum van Taylor Swift, Reputatie , wordt uitgebracht op 10 november 2017. Het album zal 15 nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Look What You Made Me Do'. Het album kreeg positieve recensies van critici en is een commercieel succes geworden.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het zesde album van Taylor Swift uit? A: Het zesde album van Taylor Swift, Reputatie , wordt uitgebracht op 10 november 2017.
  • Q: Wat is de eerste single van het album? A: De eerste single van het album is 'Look What You Made Me Do'.
  • Q: Wie zijn de artiesten op het album? A: Het album bevat samenwerkingen met Ed Sheeran en Future.

Tracklijst

Spoor Lengte
Kijk wat je me hebt laten doen 3:31
Klaar voor? 3:28
Heerlijk 15.30 uur
Noem het hoe je wil 3:27
Einde spel 3:59

Voor meer informatie over het zesde album van Taylor Swift, Reputatie , bezoek Taylor Swifts officiƫle website , Rollende steen , of Aanplakbord .

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder