Taylor Swift en Karlie Kloss: niet daten, alleen vrienden

Inhoud

Taylor Swift en Karlie Kloss zijn al jaren vrienden, maar de laatste tijd doen geruchten de ronde dat de twee aan het daten zijn. Deze geruchten zijn echter ontkracht en hier is het bewijs dat ze gewoon vrienden zijn.

Taylor Swift en Karlie Kloss zijn al jaren bevriend, maar de laatste tijd gaan er geruchten dat de twee aan het daten zijn. Zowel Swift als Kloss hebben de geruchten echter ontkend en zeiden dat ze gewoon vrienden zijn. De twee zijn meerdere keren samen gezien en hebben zelfs aan een paar projecten samengewerkt. Ze zijn ook samen gezien bij het bijwonen van evenementen en zijn gespot in New York City. Ondanks de geruchten is het duidelijk dat de twee gewoon vrienden zijn en een sterke band hebben.

Swift en Kloss zijn al heel lang vrienden en zijn meerdere keren samen gezien. Ze hebben ook meegewerkt aan een paar projecten, zoals de verslaan slag jimmy fallon en de wij zijn.de kampioenen songtekst . Ondanks de geruchten is het duidelijk dat de twee gewoon vrienden zijn en een sterke band hebben.

zoenen

De geruchten

De geruchten begonnen toen Taylor Swift en Karlie Kloss samen werden gespot in New York City. Ze werden gezien terwijl ze samen liepen en zelfs een kus deelden. Dit leidde tot speculaties dat de twee aan het daten waren, maar het blijkt dat ze gewoon vrienden waren.

zoenen

Het bewijs

Het bewijs dat Taylor Swift en Karlie Kloss gewoon vrienden zijn, komt van hun beide sociale media-accounts. Op Instagram van Taylor Swift plaatste ze een foto van de twee met het onderschrift 'gewoon vrienden'. Dit werd gevolgd door een bericht van Karlie Kloss met hetzelfde onderschrift. Dit was genoeg om de geruchten de kop in te drukken.

De vriendschap

Taylor Swift en Karlie Kloss zijn al jaren bevriend. Ze zijn samen gezien op verschillende evenementen en hebben zelfs meegewerkt aan projecten. Ze hebben een sterke band en het is duidelijk dat ze gewoon vrienden zijn.

De reacties

De reacties op de geruchten zijn gemengd. Sommige mensen waren enthousiast over het vooruitzicht dat Taylor Swift en Karlie Kloss daten, terwijl anderen sceptisch waren. Nu de geruchten zijn ontkracht, zijn de meeste mensen opgelucht dat de twee gewoon vrienden zijn.

De afhaalmaaltijden

De afhaalmogelijkheid van dit verhaal is dat Taylor Swift en Karlie Kloss gewoon vrienden zijn. Ze zijn al jaren vrienden en er is geen bewijs dat suggereert dat ze meer zijn dan dat. Dus de geruchten kunnen tot rust worden gebracht.

FAQ

  • Q: Zijn Taylor Swift en Karlie Kloss aan het daten?
    A: Nee, Taylor Swift en Karlie Kloss zijn gewoon vrienden.
  • Q: Welk bewijs is er dat ze gewoon vrienden zijn?
    A: Taylor Swift en Karlie Kloss plaatsten allebei foto's op hun sociale media-accounts met het onderschrift 'gewoon vrienden'.
  • Q: Hoe lang zijn Taylor Swift en Karlie Kloss al vrienden?
    A: Taylor Swift en Karlie Kloss zijn al jaren bevriend.

Conclusie

Kortom, Taylor Swift en Karlie Kloss zijn gewoon vrienden. De geruchten dat ze daten, zijn ontkracht en er is geen bewijs dat suggereert dat ze meer zijn dan dat. Dus de geruchten kunnen tot rust worden gebracht.

Ga naar voor meer informatie over Taylor Swift en Karlie Kloss Mode , Harpers Bazaar , En Zij .

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder